Zadnje je ne završiti ništa, a čini mi se da si ti u toj kategoriji, izvini ako griješim.relativizam je napisao/la: ↑01 apr 2025, 14:33islam ne gledas po muslimanima kao ni sve ucitelje po jednomadmin je napisao/la: ↑01 apr 2025, 13:58Ko smo to ‘mi’, na forumu sam prilično samo ja koji zastupam ovo mišljenje?
Inace obzirom da su muslimani većina u državi, tek sam sad skontao zašto smo većinom tako kulturni, ne lažemo, svi većinom pošteni, haman pa nema ružnih rijeci u našem govoru… bas sam se pitao otkud to, sad mi je jasno, hvala ti sto si mi razjasnio.
kakva je sad to izjava da se za ucitelja zavrsava kad nemas sta drugo da je to zadnje
koliko sam samo upoznao ljudi nastavnika profesora ucitelja koji su primjer svog posla i koji su to htjeli ,da nisi svjestan
kao da neko za tebe kaze admin je jer je nesposoban bilo sta raditi pa onda preko tastature neka glumi da je intelekt
necu Boga mi vise jer sam stvarno razocaran o tome kako mislis i o cemu razmisljas da mi se vise ne da
Pa onda iznad toga je žurnalistika, kriminalistika, pedagoška, sociologija, politologija, dif… ko god je mogao upisati i završiti bilo šta drugo, nije mnogo razmišljao.
Da ima divnih ljudi i bez osnovne, a ne sa nekim laganim faksom, ima naravno. Da ima groznih glupana sa najtežim, ima i to. Ali i dalje se zna da niko nije zavrsio gimnaziju sa svim peticama, pa upisao pedagošku akademiju da radi za najnižu budžetsku platu i uči djecu 2+2. Ako jest jedna osoba, to je vanserijsko čudo.
Garant je tvoj prijatelj Stefan jedan od tih odlikasa koji su ostvarili svoj san da budu ucitelji.