Ocekujem trajno prebacivanje na ovu temu,Nolo je svakako gotov

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ocekujem trajno prebacivanje na ovu temu,Nolo je svakako gotov
vrlo moguce. tamo je GOAT status zacementiran a ovdje je GOAT tek u nastajanju.
Zanima me tvoja prognoza za finale i osvajaca.
The Thunder are now 63-12. Just 8 other teams in NBA history have ever been 63-12. 6 of 8 (75%) won the championship. The other ones: 2015-16 Spurs, 2015-16 Warriors.TripleThreat je napisao/la: ↑01 apr 2025, 01:11Kontam Thunder i Celticsi u finalu, vrlo lahko bi toss up mogao biti, ali nek bude prevaga Celticsima. U 6 ili 7 utakmica. Ako im KP bude zdrav.
Dobri ste
Itekako, vidio sam sto sam trebao vidjeti, matchups, low scoring game, Doncica Amen u dzep stavio. Ovo pos.ralo dvojicu s klupe koji daju 5 ppg da daju po 20, to se vise nikad nece desiti. Hou u 5 bi ovo rijesio, evo daj Boze da zavrse Lakersi treci
Realno se nikad do kraja sezone ni u jednoj utakmici nece desiti da Doncic, Lebron i Reaves zajedno daju ovako malo poena. Jedan od njih kad bude pravi bice razvaljivanje. Ovo je smijesan matchup do kog ako dodje ide metla.
Druze stavio si u dzep tako sto si dopustio 40 otvorenih suteva za tri,otkako gledam Lakerse nisam vidio ovaj broj otvorenih sutva gdje ljudi u pola situacija ni ne pokusavaju da izadju jer toliko brane sredinu.Zapravo pomalo je sramota za Lakerse da sinoc bar 20 trojki nisu stavili,premalo je 34% suta za tri na ovaj broj otvorenih suteva.
Jos nam bio b2bL-Train je napisao/la: ↑01 apr 2025, 14:47Druze stavio si u dzep tako sto si dopustio 40 otvorenih suteva za tri,otkako gledam Lakerse nisam vidio ovaj broj otvorenih sutva gdje ljudi u pola situacija ni ne pokusavaju da izadju jer toliko brane sredinu.Zapravo pomalo je sramota za Lakerse da sinoc bar 20 trojki nisu stavili,premalo je 34% suta za tri na ovaj broj otvorenih suteva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.