Mislim da nisu. Neko se zalio tako da ce se malo prolongirati sve.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Naš savez mi je čista komedija, opet ljudi jasno rekli izmišljeni su crveni kartoni Zrinjskom i Borcu, i ista ta organizacija će sljedeće sedmice opet staviti sudije koji će gurati Zrinjski i Borac, u ponedjeljak će reći napravljena je greška, šteta, idemo dalje.
Ja mislim da tamo treba upasti dobra inspekcija, tužilaštvo, šta li već, jer 50 puta gledamo istu kuknjavu, i 51. put oni opet po svome. Ovdje je očigledno, bezobzirno i kriminalno štimanje utakmica, zbog toga ljudi u Evropi idu u zatvor.
Ja mislim da tamo treba upasti dobra inspekcija, tužilaštvo, šta li već, jer 50 puta gledamo istu kuknjavu, i 51. put oni opet po svome. Ovdje je očigledno, bezobzirno i kriminalno štimanje utakmica, zbog toga ljudi u Evropi idu u zatvor.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Prekosutra najvaznija utakmica
Ne smijemo ni sekunde biti zavarani rezultatom utakmice Siroki Velez
Najozbiljnije shvatiti utakmicu kao da igramo finale protiv Reala
Ne smijemo ni sekunde biti zavarani rezultatom utakmice Siroki Velez
Najozbiljnije shvatiti utakmicu kao da igramo finale protiv Reala
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Koga vratiti?QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 mar 2025, 15:03ako imaju mogucnosti za to i ako postoji zainteresovanost s njegove strane obavezno ga vratiti
Armina da opet vratimo u zivot a on da se ispali bez da vrati ista klubu.
Igračke kvalitete DA ali karakterom je uhljup koji nema mjesta u nasem klubu.
Nek ga vraca ko hoce, mi smo jednom uradili a on nista vratio nama nije. Karakterom ne odgovara.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne treba momka kriviti, vec rumenog.bhsport je napisao/la: ↑31 mar 2025, 17:53Koga vratiti?QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 mar 2025, 15:03ako imaju mogucnosti za to i ako postoji zainteresovanost s njegove strane obavezno ga vratiti
Nek ga vraca ko hoce, mi smo jednom uradili a on nista vratio nama nije. Karakterom ne odgovara.
Fk Željezničar.
Mislim da si ga zamijenio sa Hodzicem starijimbhsport je napisao/la: ↑31 mar 2025, 17:53Koga vratiti?QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 mar 2025, 15:03ako imaju mogucnosti za to i ako postoji zainteresovanost s njegove strane obavezno ga vratiti
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nije istina.bhsport je napisao/la: ↑31 mar 2025, 17:53Koga vratiti?QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 mar 2025, 15:03ako imaju mogucnosti za to i ako postoji zainteresovanost s njegove strane obavezno ga vratiti
Armin mi je sam rekao da je dogovorio sve sa Željom ali klub nije htio ili nije mogao da plati naknadu za treniranje njegovom bivšem klubu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja sam mislio na armina hodzica veznjaka, za igraca njegovih dokazanih kvaliteta u nasoj ligi mora biti mjesta
-
- Kontakt:
Naravno da je falio. A njemu (Denisu) posebno fali i pomoćni trener Kovač koji se zbog privatnih problema na polusezoni vratio kući.Hansestadt je napisao/la: ↑30 mar 2025, 23:07Poslije utakmice imam dojam da je Coric falio pored linije u onim momentima kad imas tu sigurnu prednost od 2-0. Smijem se kladiti da nam se nebi desilo da onako udjemo u drugo poluvrijeme i fakticki sami vratimo Posusje u igru, kasnije ta dodatna nervoza. Drago mi je da je Dervisi dio tima, jer je imao i dobre rezultate u omladinskom pogonu, ne odnosi se kritika na njega direktno, vec Coric znaci dosta, dosta se trosi a ima isto iskustvo. Btw Muamer Svraka 5 utakmica, 4 pobjede i 1 poraz, tako da moze biti da nije samo do igraca u juniorima vec nesto i do trenera.
Zamisli da ti 24/7 mozak tupi Joldić. Dobro nije cikn'o.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Naravno da ne smijemo, em su mislima bili u kupu em ih je crveni poremetio. Ovo je skroz drugačija ekipa s Klafurićem u odnosu na jesen. Biće teško sigurno, ali nikoga se ne trebamo bojati.
Željezničar za život cijeli!
Siroki je dobio crveni u ligi ,nadam se da su dvije tekme. S kim sad igraju da hoce jos jedan ili kakvih povreda.SudoHusika je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:03Naravno da ne smijemo, em su mislima bili u kupu em ih je crveni poremetio. Ovo je skroz drugačija ekipa s Klafurićem u odnosu na jesen. Biće teško sigurno, ali nikoga se ne trebamo bojati.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Taj sto je dobio crveni ne moze protiv nas igrat sad.Predatod je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:59Siroki je dobio crveni u ligi ,nadam se da su dvije tekme. S kim sad igraju da hoce jos jedan ili kakvih povreda.SudoHusika je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:03Naravno da ne smijemo, em su mislima bili u kupu em ih je crveni poremetio. Ovo je skroz drugačija ekipa s Klafurićem u odnosu na jesen. Biće teško sigurno, ali nikoga se ne trebamo bojati.
Ne trebamo pravit od njih liverpul. Nisu bezazlena ekipa, nisu ni ekipa koju redovno dobijamo ali smo bolji od njih. Ne smijemo ici dole spustenog garda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Treba samo mudro odigrati, oni moraju napasti jer igraju kuci. Odmorili su neke igrace, smatram da imamo malo vece sanse i nadam se pozitivnom rezultatu, na Grbavici uz nasu podrsku do finala.godrina je napisao/la: ↑31 mar 2025, 22:49Taj sto je dobio crveni ne moze protiv nas igrat sad.Predatod je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:59Siroki je dobio crveni u ligi ,nadam se da su dvije tekme. S kim sad igraju da hoce jos jedan ili kakvih povreda.SudoHusika je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:03
Naravno da ne smijemo, em su mislima bili u kupu em ih je crveni poremetio. Ovo je skroz drugačija ekipa s Klafurićem u odnosu na jesen. Biće teško sigurno, ali nikoga se ne trebamo bojati.
Ne trebamo pravit od njih liverpul. Nisu bezazlena ekipa, nisu ni ekipa koju redovno dobijamo ali smo bolji od njih. Ne smijemo ici dole spustenog garda.
Fk Željezničar.
Ja sam ih gledo protiv pitara nisu bili sekunde loši.Boljevic mora mahat nogama a be rukama.Vrjeme je da se uozbilji.Dosta vise zajebancije i mlataranja.
-
- Kontakt:
Zato Boljevic moze samo igrati kod nas u Pl i nigdje vise. Totalno neozbiljan, kurci se, ne trci, na stranu sto svako pet kola uradi neki potez sto je totalno neozbiljno. Zbog takvog pristupa trpi citava ekipa. S druge strane Denis nema drugog izbora, svakako na klupi nema tri igraca koja mogu uci da promijene tok utakmice.
Posusje na Grbavici nas natrcalo, bolje stajali u polju, nismo odigrali pet pasova. Nije ni cudo da nakon 2 0 mozes ostati bez pobjede. Sve zbog neozbiljnosti.
I da, umjesto da se ubaci Lausevic jer trazimo pobjedu mi opet radimo iste gluposti s izmjenama i tako godinama. Ono u 96 min. je samo sreca, i nista drugo.
Posusje na Grbavici nas natrcalo, bolje stajali u polju, nismo odigrali pet pasova. Nije ni cudo da nakon 2 0 mozes ostati bez pobjede. Sve zbog neozbiljnosti.
I da, umjesto da se ubaci Lausevic jer trazimo pobjedu mi opet radimo iste gluposti s izmjenama i tako godinama. Ono u 96 min. je samo sreca, i nista drugo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ovo šta se radi Lauševiću me podsjeća na ono šta se radilo Jaberu prošle sezone. Kvalitet očigledan, ali konstantno grijanje klupe. Pa evo ne dirajte Krpića, u dobroj je formi, ali ne vidim razlog zašto ne bi jednu upao umjesto Dangubića, pa da igramo sa dva napadača ili da Lauš bude malo iza Krpe. Kući možemo uvijek tako igrati, ofanzivno.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Laušević je sve dogovorio sa Borcem.
To je onda do kluba koji je pogresno iskomunicirao.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 18:11Nije istina.bhsport je napisao/la: ↑31 mar 2025, 17:53Koga vratiti?QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 mar 2025, 15:03
ako imaju mogucnosti za to i ako postoji zainteresovanost s njegove strane obavezno ga vratiti
Armin mi je sam rekao da je dogovorio sve sa Željom ali klub nije htio ili nije mogao da plati naknadu za treniranje njegovom bivšem klubu.
Svejedno Armin nije potpisao novi ugovor i otisao je besplatno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
bhsport je napisao/la: ↑01 apr 2025, 12:43To je onda do kluba koji je pogresno iskomunicirao.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 18:11Nije istina.bhsport je napisao/la: ↑31 mar 2025, 17:53
Koga vratiti?
Svejedno Armin nije potpisao novi ugovor i otisao je besplatno.
Ti vise lupetas od hulahopke, osoba sa najvise gluposti na ovoj temi. Toliko fulas da ti se i Abdulah Skaka ibreti i smije...
A Boljin pogodak u Bijeljini? Ono mogu samo veliki igrači, onako u sudijskom vremenu istrčati i mirno zabiti u situaciji kad smo imali ogroman pritisak.FkZdoKraja je napisao/la: ↑01 apr 2025, 08:19Zato Boljevic moze samo igrati kod nas u Pl i nigdje vise. Totalno neozbiljan, kurci se, ne trci, na stranu sto svako pet kola uradi neki potez sto je totalno neozbiljno. Zbog takvog pristupa trpi citava ekipa. S druge strane Denis nema drugog izbora, svakako na klupi nema tri igraca koja mogu uci da promijene tok utakmice.
Nevjerovatno je da neko uopšte može dovoditi u pitanje kvalitet takvih igrača.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hansestadt i 28 gostiju.