A ne realno je nisam u prvi mah vidio Baketa da sjedi zbog toga je konopac i pregrada e moj Allahu smiluj nam sealemsa je napisao/la: ↑30 mar 2025, 23:43Jel realno to, da nije kakav photoshop? Gdje ce u dzamiji biti pregradeImamkarbarum je napisao/la: ↑30 mar 2025, 23:34Brate je li moguce ovo,ili je neka zezancija,ccc ta islamska zajednica puna im usta Vjere a malo praksei poslanikovog sunneta s.aw.s,sta bi on rekao da vidi pregrade u dzamiji,da nam se Allah smiluje kakvi smo postali.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
To je uvijek bio slucaj na bajramima, takav protokol
U begovoj je sa ovom spagom, valjda radi vlasti koja dolazi na bajram da bi se osigurala sigurnost, bio sam ko dijete u begovoj na bajramu, kad su dolazili alija, haris s.... i ovako je bilo
Ma smijesan razlog realno, u Islamu se svi jednaki, Muhamed a.s. klanjo sa najvecim siromasima, robovima itd., ovako izgleda kao da su oni iznad. Hajde u svakodnevnici i razumijem ali u dzamiji, zaista nigdje veze.
Ma pusti se ti sta pise u knjigama, to nikad nije bilo u praksi, i niti ce. I imaju stvari koje se moraju mijenjati zavisno od situacije.
Jednakiji od jednakih. Odavno skrnave Islam, odvratno sta rade. Bilo je i poruka za Bajram pred izbore glasajte za jedinstvo i snagu svojevremeno dok je nekim strankama bio moto u jedinstvu je snaga. Divna hutba. ABd ceka ih po zaslugama na onom svijetu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Na hutbama se ne priča o glasanju za ove ili za one 5 godina što ja pamtim. Pogotovo na hutbama u TK, za ostale ne znam. Šta više, u posljednje vrijeme upravo najviše i prozivaju te koje ti pominješ.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
ovo 15 minuta skracivanja nastave za mjesec ramazana cemo osjetiti za 10ak godina.
Drzava ce kleknuti omladina ce biti zatupljena,hodat ce ko zombi ulicama
kraj nam slijedi
Drzava ce kleknuti omladina ce biti zatupljena,hodat ce ko zombi ulicama
kraj nam slijedi
1000%.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
"Skracenje nastave za 15 minuta ne moze utjecati na djecu."
Skracenje nastave za 15 minuta, efekti:
Tokom putovanja u Njemačku
Diletta opisala veliku neugodnost: "Mlada policajka me počela dirati, stiskala mi grudi, a onda..."
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JohnCleese
- Kontakt:
Zene prosvjetarke su najvece zlo među zenama.
Stereotip koji je dokazan i koji ce nam olaksati bilo kakav odnos sa takvim bicima.
Stereotip koji je dokazan i koji ce nam olaksati bilo kakav odnos sa takvim bicima.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
100% tacno.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 09:20"Skracenje nastave za 15 minuta ne moze utjecati na djecu."
Tokom putovanja u Njemačku
Diletta opisala veliku neugodnost: "Mlada policajka me počela dirati, stiskala mi grudi, a onda..."
Recimo meni je jako zanimljiva razlika izmedju tipova sadrzaja koji se citaju u BiH, Hrvatskoj i Srbiji. Tacno se vidi razlicit uticaj sistema na razmisljanja i interese naroda.
Ovo je bilo prije 10ak godbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 02:31Na hutbama se ne priča o glasanju za ove ili za one 5 godina što ja pamtim. Pogotovo na hutbama u TK, za ostale ne znam. Šta više, u posljednje vrijeme upravo najviše i prozivaju te koje ti pominješ.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
To se ne sjećam, moguće je, ali ovo što znam i pamtim da se sigurno ništa ne spominje, osim da se prozivaju svi političari koji rade na štetu naroda kako bi obogatili sebe, porodicu i prijatelje/kolege, a dolaze u iste te džamije da se "reklamiraju".
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Hodže su zlatne naspram srpskih sveštenika, koji blagosiljaju sve nakarade vezane za tamošnji sistem.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije nikad ni bilo bar ne zvanično. Da li je neki hodža iskoristio hutbu da promoviše neku političku stranku to je moguće ali to je odluka tog hodže a ne IZ.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 02:31Na hutbama se ne priča o glasanju za ove ili za one 5 godina što ja pamtim. Pogotovo na hutbama u TK, za ostale ne znam. Šta više, u posljednje vrijeme upravo najviše i prozivaju te koje ti pominješ.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Na svakoj hudbi se naginje na SDA, pred izbore pogotovo. Pa ne mozes ni bit imam ili nek visi clan IZ ako si clan druge stranke. IZ = SDA.
Ima li iko od njih da je clan druge stranke? Nema.
Ima li iko od njih da je clan druge stranke? Nema.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Marsal i 10 gostiju.