Deseta. minimalno.
Ako krene prvo ovakve balije rijesitiHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:47Igrači GOŠK-a koji mole ovog baliju da im pusti da izvedu loptu sa centra, a on kao provjerava nešto, pa čeka da se napravi izmjena koja još nije spremna.![]()
Nebi ni dusmanu pozelio najgore, ali ovom smradu od cojka zelim sve najgore u zivotu...
Sve najgore im želim.club21 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:48Ako krene prvo ovakve balije rijesitiHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:47Igrači GOŠK-a koji mole ovog baliju da im pusti da izvedu loptu sa centra, a on kao provjerava nešto, pa čeka da se napravi izmjena koja još nije spremna.![]()
![]()
Ovaj (i svi ostali) portal(i) ne pričaju tj. ne pišu o ovim lakrdijama jer će im Savez zabraniti da prate repku.zaostrog je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:48Najmanje je Vico kriv.
Više su krivi recimo debili koji vode ovaj portal i kojima je jedan klik važniji od realne slike o ovome. Da je kako treba, ismijavali bi ovo na svakom koraku. Bukvalno, svaki element ove smijurije.
Krivi su Bošnjaci u strukturama saveza koji se ne dignu kontra ovoga. Krivi su selektori koji ne idu u kontru ovome.
Deset u ligi i protiv Celika u kupu
Ma jok, čim ti dođeš i potpišeš za Borac od početka Vicinog mandata, znači da nemaš ni stida, ni obraza. Počevši od Tatara, Kulašina, Hiroša, više mi je ovo krivo nego sve.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:45Ja mislim da je ovog Despotovica vise stid pa podigao ruke i nije slavio gol.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, MaroonBjelave, xinxee, Zigazaga i 32 gosta.