Ma punim i ja evo na xiaomijev 33w, imam ga od starog telefona, zadovoljan sam brzinom.TefalTava je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:37ja svoj 7pro vec dvije godine punim na xiaomi bricku od 65w i nista mu nije bilo, uzmes od Samsunga u domodu 25w za dvadesetak kermi i mirna Bosnaenobarca je napisao/la: ↑11 mar 2025, 08:44Narucen pixel 9, e sad drugo pitanjekakav adapter koristite, kabl dodje ali adapter ne. Da li kupiti originalni koji podrzava punjenje do 30w ili neki ankerov npr, ovaj 331 podrzava 45w punjenje a ima i ovaj protokol potreban za brzo punjenje pixela. Znam da pixel ne moze puniti tom brzinom ali dobro ce doci za neke druge uredjaje.
Samo nisam nikad imao ankerove punjace, trebali bi biti kvalitetni, ima li ko iskustva?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Interesuje me vaše mišljenje o prelasku sa novijeg Mid range Androida na iPhone 12 ili npr 13?
12 ne, ako mozes nagursti na 13 Pro da
Nijedan obicni ne uzimaj
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma to sam i pretpostavio, znam da su Pro modeli dosta fluidniji i bolji
- superFrankie
- Kontakt:
13 Pro dan danas slovi kao jedan od najboljih Iphonea, tako da se neces pokajati ako ga uzmes
Brate pokazuje mi da nema internet konekcije i nece nista osim poruka na messengeru haha
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Oooj Idrize a jel gledo Fuke imal goriva, nestalo mi brzih pokretnih
ponovo ides na prosjek 60 dnevnih postova ha

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vala nikad manje nisam postao. Poslusao sam “get a job niqqa” savjet
Poslije 4.5 godine Mi Note 10 Lite doslo vrijeme za zamjenu telefona.
Da vas cujem, best buy za 1000 KM?
Da vas cujem, best buy za 1000 KM?
Sta je ovaj klinac voip?
Vidim da se na nekim telefonima prikaze gore u cosku gdje je i LTE
Jel to ispada da su bolji i čistiji razgovori kako to postoji
Vidim da se na nekim telefonima prikaze gore u cosku gdje je i LTE
Jel to ispada da su bolji i čistiji razgovori kako to postoji
Pixel 9 uzeo prije mjesec dana za 1050 maraka. Ne znam ima li sta bolje za te pare, tesko da ima ali eto nek me neko ispravi ako grijesim. Radi perfektno, kamera dobra, baterija dobra, ne igram igrice pa ne znam kako se vrte na njihovom procesoru ali u ovom svakodnevnom radu nikakvih problema zasad, samo mjesec dana ga koristim otprilike.
Razmisljam o novom telefonu i uzi krug je bas taj pixel 9 s25 ili xiomi 14 ili 15enobarca je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:35Pixel 9 uzeo prije mjesec dana za 1050 maraka. Ne znam ima li sta bolje za te pare, tesko da ima ali eto nek me neko ispravi ako grijesim. Radi perfektno, kamera dobra, baterija dobra, ne igram igrice pa ne znam kako se vrte na njihovom procesoru ali u ovom svakodnevnom radu nikakvih problema zasad, samo mjesec dana ga koristim otprilike.
Taj pixel je bas lijep telefon i neko sam ko ne igra igrice na tel... e sad samo me interesuje kolika je podrska sa update na tim tel i koiliko su dugorocno isplativi za kupit posto ja telefon nosim po 4-5 godina
Arsenal All The Way !
Do 2031.pixel 9 ima update. Ja sam mislio xiaomi 15 ali nije kod nas dosao tad bio a i eto da probam dugo hvaljeni pixel, nisam razocaran.Barcod je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:05Razmisljam o novom telefonu i uzi krug je bas taj pixel 9 s25 ili xiomi 14 ili 15enobarca je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:35Pixel 9 uzeo prije mjesec dana za 1050 maraka. Ne znam ima li sta bolje za te pare, tesko da ima ali eto nek me neko ispravi ako grijesim. Radi perfektno, kamera dobra, baterija dobra, ne igram igrice pa ne znam kako se vrte na njihovom procesoru ali u ovom svakodnevnom radu nikakvih problema zasad, samo mjesec dana ga koristim otprilike.
Taj pixel je bas lijep telefon i neko sam ko ne igra igrice na tel... e sad samo me interesuje kolika je podrska sa update na tim tel i koiliko su dugorocno isplativi za kupit posto ja telefon nosim po 4-5 godina
Xiaomi 15, pixel 9, samsung, tim bi redoslijedom birao da sam na tvom mjestu. Cak bi i 14 ubacio prije s25.
Gledo sam malo po OLIXu 1200 najeftiniji, bgm sad cu bas dobro razmislit ,a veliku prednost dajem tom pixelu samsung nije nesto napravio boom sa ovom s25 a i cijena je jos velika ... xiaomi isto 200-300 km skupljienobarca je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:21Do 2031.pixel 9 ima update. Ja sam mislio xiaomi 15 ali nije kod nas dosao tad bio a i eto da probam dugo hvaljeni pixel, nisam razocaran.Barcod je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:05Razmisljam o novom telefonu i uzi krug je bas taj pixel 9 s25 ili xiomi 14 ili 15enobarca je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:35
Pixel 9 uzeo prije mjesec dana za 1050 maraka. Ne znam ima li sta bolje za te pare, tesko da ima ali eto nek me neko ispravi ako grijesim. Radi perfektno, kamera dobra, baterija dobra, ne igram igrice pa ne znam kako se vrte na njihovom procesoru ali u ovom svakodnevnom radu nikakvih problema zasad, samo mjesec dana ga koristim otprilike.
Xiaomi 15, pixel 9, samsung, tim bi redoslijedom birao da sam na tvom mjestu. Cak bi i 14 ubacio prije s25.
Uglavnom ti si zadovoljan ? kazu da je kamera isto brutalna mada nisam neko ko slika

Arsenal All The Way !
Jesam, nemam zamjerke zasad. Kamera jest top ali ni ja nesto ne slikam, sta sam uslikao odlicno je.Barcod je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:41Gledo sam malo po OLIXu 1200 najeftiniji, bgm sad cu bas dobro razmislit ,a veliku prednost dajem tom pixelu samsung nije nesto napravio boom sa ovom s25 a i cijena je jos velika ... xiaomi isto 200-300 km skupljienobarca je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:21Do 2031.pixel 9 ima update. Ja sam mislio xiaomi 15 ali nije kod nas dosao tad bio a i eto da probam dugo hvaljeni pixel, nisam razocaran.Barcod je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:05
Razmisljam o novom telefonu i uzi krug je bas taj pixel 9 s25 ili xiomi 14 ili 15
Uglavnom ti si zadovoljan ? kazu da je kamera isto brutalna mada nisam neko ko slika![]()
Ima l ko da je porucivao urejaje sa Telemaha, vidim da igre preko ugovora, iskustva, koliko se ceka?
- VensanKasel
- Kontakt:
Jel moguće da je S25U 1990km u Univerzalnom?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- superFrankie
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.