NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Memphis ce biti opasan sada. Ocekujem da izbace Lakerse. 

Mislim da Memphis pred PO nije mogao bolju odluku donjeti. Imaju finu ekipu ali pod ovim trenerom su izgledali kao raspustena banda. Neka cvrsta ruka i bice sigurno opasni u PO.
Dalje ono sto sam i mislio za svoj Boston je ocigledno da se tempirala forma za PO ove godine, poceli smo igrati pravu kosarku na obe strane parketa
Dalje ono sto sam i mislio za svoj Boston je ocigledno da se tempirala forma za PO ove godine, poceli smo igrati pravu kosarku na obe strane parketa
-
- Kontakt:
Rijetko kad otpuštanje trenera u toku sezone (a posebno pred playoff) može donijeti baš velike rezultate kakve bi ekipa kao Memphis trebala očekivati.
Ma ovaj je sabotirao ekipu. Nije nikom dao da igra preko 30 minuta. Pazi sad kad Morant odjednom ozdravi i bude odlican.TripleThreat je napisao/la: ↑28 mar 2025, 21:07Rijetko kad otpuštanje trenera u toku sezone (a posebno pred playoff) može donijeti baš velike rezultate kakve bi ekipa kao Memphis trebala očekivati.

- superFrankie
- Kontakt:
Imao je čovjek svoj sistem, po meni interesantna odluka, pogotovo pred PO. Nije Jenkins toliko loš trener, moguće da je izvlačio maksimum iz ove ekipe
Ne znam koji q se desio Bookeru. Ne može brat da iskreira sebi šut protiv dobrih defanzivnih ekipa.
Rijetko odvratna fransiza , a i Booker sam, nesto srao Luki pa ga ovaj popisao za sva vremena i od tada ga i ugasio. Tacno mi je bilo zao kad je Nurkic otisao tamo, al eto nije se dugo zadrzao kao ni mnogi prije njega, a nece ni Durant
Ma ubio ga je Luka psihicki, od tad je dosta manje trash talkao protivnike generalno. Ali igrački odlično izgledao onu sezonu kad je Durant došao, pogotovo u play-offu. Ni prošlu nije loš bio. Ali ovu je u nekom qrcu, da li je izgubio na atleticizmu ili je neki boliqurac jer vidi da nemaju šanse, ne znam.
Cavsi su izgleda ispuhali kad je najgore , pred sami PO. Ubi ih Dereoit i to bez Cadea, ovako ce Cavsi izletiti i u PO, da Bog da da dodju do finala konferencije. Cudo se mora desiti da Boston ne igra veliko finale , jednu 2-3 povrede iz startne petorke pa da bude knap
Nurkicu dragi vrati se u Evropu..On ce otkaz dobiti bgmi
Jedini ozbiljan protivnk za Boston je OKC. Eventualno Denver na neko Jokićevo ludilo. Na istoku Cavsi i Knicksi mogu da im otežaju put, ali sumnjam da ijedna od te dvije ekipe mogu izvući nesta više od poraza u 6 utakmica.
- superFrankie
- Kontakt:
Sumnjam za Knickse da bi mogli puno da im otežaju. Sa Cavsima bi možda mogli otići u 6 utakmica. Denver mi je tanji ove godine nego prethodnih, a i Boston je dobio relativno lagano obe utakmice ove sezone. Serija sa OKC bi bila jako interesantna, ali sa zdravom ekipom i zdravim Porzingisom, mislim da bi Boston i tu odnio pobjedu u seriji
- kupus army
- Kontakt:
Strasno kako lose izgleda zadnjih 5-6 utakmica, totalno nezainteresovan i van forme.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
ja ne znam cemu se on nada ? covjek je 0 :/ pa nikakve fajde od njega nema bolan :skupus army je napisao/la: ↑29 mar 2025, 02:46Strasno kako lose izgleda zadnjih 5-6 utakmica, totalno nezainteresovan i van forme.
Realno mislim da zdravom Bostonu ne moze niko nista, eto mozda da im OKC otkine 2 pobjede na to sto bi imali prednost domaceg terena, ali Boston ove sezone bolje igra u gostima nego kuci tako da i to mnogo ne znaci.
Najgledanije finale za ligu bi bilo Boston vs LaL ali ovakvi Lakersi tesko mogu vise od drugog kruga, al hajd da vidimo kako ce Luka i Lebron povuci u PO. Ja nekako i dalje ne vjerujem OKC-u da ce dogurati do velikog finala pa makar
- superFrankie
- Kontakt:
Koga ti ocekujes u finalu sa zapada? OKC mi daleko najozbiljnije djelujeronaldo99 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 03:00Realno mislim da zdravom Bostonu ne moze niko nista, eto mozda da im OKC otkine 2 pobjede na to sto bi imali prednost domaceg terena, ali Boston ove sezone bolje igra u gostima nego kuci tako da i to mnogo ne znaci.
Najgledanije finale za ligu bi bilo Boston vs LaL ali ovakvi Lakersi tesko mogu vise od drugog kruga, al hajd da vidimo kako ce Luka i Lebron povuci u PO. Ja nekako i dalje ne vjerujem OKC-u da ce dogurati do velikog finala pa makar
Ja sam ovekivao opet Dalas ali nakon svih ovih povreda i trejda Luke nema od njih nista. Ovako nekako vjerujem da ce Denver u finale na iskustvo i na ludilo Nikole Jokica, a kao nagaznu minu vidim Cliperse naravno pod uslovom da ostanu zdravisuperFrankie je napisao/la: ↑29 mar 2025, 03:02Koga ti ocekujes u finalu sa zapada? OKC mi daleko najozbiljnije djelujeronaldo99 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 03:00Realno mislim da zdravom Bostonu ne moze niko nista, eto mozda da im OKC otkine 2 pobjede na to sto bi imali prednost domaceg terena, ali Boston ove sezone bolje igra u gostima nego kuci tako da i to mnogo ne znaci.
- superFrankie
- Kontakt:
U pravu si za Cliperse, Zubac ima sezonu zivota, Kawhi je uhvatio formu a Harden standardno dobar. Jos pored njih trojice imaju solidnu sirinu, ali svejedno nekako ocekujem OKC u velikom finalu, najozbiljnije mi izgledajuronaldo99 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 03:05Ja sam ovekivao opet Dalas ali nakon svih ovih povreda i trejda Luke nema od njih nista. Ovako nekako vjerujem da ce Denver u finale na iskustvo i na ludilo Nikole Jokica, a kao nagaznu minu vidim Cliperse naravno pod uslovom da ostanu zdravisuperFrankie je napisao/la: ↑29 mar 2025, 03:02Koga ti ocekujes u finalu sa zapada? OKC mi daleko najozbiljnije djelujeronaldo99 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 03:00
Realno mislim da zdravom Bostonu ne moze niko nista, eto mozda da im OKC otkine 2 pobjede na to sto bi imali prednost domaceg terena, ali Boston ove sezone bolje igra u gostima nego kuci tako da i to mnogo ne znaci.
Bice setnja Oklahome. Nakon sto je gotovo sigurno da cu podici kes na Shai mvp i Pritchard 6man ide ulog na njih. Da povecamo. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.