Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

NoDi80
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la NoDi80 » 28 mar 2025, 20:35

Tekashi je napisao/la:
28 mar 2025, 20:22

:rol:

Vukan standardno odlican.
Zanimljivo da je s Dodikom u Izrael dosao Kabiri podpredsjenik Zrinjskog onaj sto drzi Aluminiji Mostar
Navodno zajedno s istim avionom su dosli
Vjeovatno ga je i on zvao takticki da malo Bosnje pljuju
Svakako i Kabiri je hdz igrac
Nevjerovatno cetnici i ustase ubijali Jevreje, a danas kabiri s njima prica protiv Bosnja koje su najvise spasili Jevreja u Drugo svjetskom ratu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 mar 2025, 20:54

avenija je napisao/la:
28 mar 2025, 13:52
ArtemisFowl je napisao/la:
28 mar 2025, 12:01
Mi smo stvarno retardiran narod. Bukvalno prijete poplave po cijeloj BiH, u mnogim dijelovima su se već desile poplave, a koji god portal da otvoriš sačeka te makar 20 vijesti o Dodiku koji je politički mrtav samo mu to još niko nije rekao.
Sarajevo...5 nivoa vlasti u gradu(najvise na svijetu), 50 000 zaposlenih pri institucijama, na svim nivoima i javnim preduzećima cijele FBIH u Sarajevu. To je bitno a mediji se na ostatku BiH nisu dovoljno razvili zato imas medijsku blokadu.
Znas koliko Sarajlije pogotovo uhljebe zanima tipa Brčko, Kalesija, Kljuc, Sanski Most? Isto kao mene Helsinki i Orebro.
od tih 50000 jedno 40000 dolazi iz Zenice, Kaknja, Mostara itd itd pa merak u gradu vec od petka jer se vracaju kucama vec poslije dorucka … jos kad bi znao koliko iz zdk dolazi na posao u ep il utelecom …

inace glede poplava pa valjda jbt kanton nadlezan prvo da analizira, projektuje, predlozi pa ako nema sredstava da iznad zatrazi … raja treba malo nadleznosti prvo pogledati a ne odmah kukati na one na koje ne mogu puno utjecati i koji nisu mozda ni odgovorni nego kukati na one u svom dvoristu koji su i nadlezni … eto bas je fbih ili tuzlanski kanton, usk ili zdk krv ako kliziste krene ispod trebevica …

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 mar 2025, 21:01

Naši ne smiju ništa, dakle plaše se Mileta. Zato sve karte bacaju na Interpol. Providno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 mar 2025, 21:09

Romagnoli13 je napisao/la:
28 mar 2025, 21:01
Naši ne smiju ništa, dakle plaše se Mileta. Zato sve karte bacaju na Interpol. Providno.
realno ja ocekujem akcije kad uspostave novu vlast smjene a to je prepostavljam u skorije vrijeme, jer ovi nesto sastance i uspostavljaju bovu koaliciju, ne znam jel dovoljno glasova nisam pratio iskreno al prepostavljam da mogu pa da ce i konkretnije krenuti poslije .. **** ove dodika i slicno oni su u prvom plani, treba i ispod osobe koji su radili ili nisu postovali zakon pa smjeni u granicnoj uhapsi, smjeni u mupu rs i uhapsi itd …

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 28 mar 2025, 21:20

Može li anketa tipa - Dodika hapsi:
- Sipa
- Granična
- Ramo
- Eufor
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 28 mar 2025, 21:22

NoDi80 je napisao/la:
28 mar 2025, 20:35
Tekashi je napisao/la:
28 mar 2025, 20:22

:rol:

Vukan standardno odlican.
Zanimljivo da je s Dodikom u Izrael dosao Kabiri podpredsjenik Zrinjskog onaj sto drzi Aluminiji Mostar
Navodno zajedno s istim avionom su dosli
Vjeovatno ga je i on zvao takticki da malo Bosnje pljuju
Svakako i Kabiri je hdz igrac
Nevjerovatno cetnici i ustase ubijali Jevreje, a danas kabiri s njima prica protiv Bosnja koje su najvise spasili Jevreja u Drugo svjetskom ratu
Danas je bitno ko vise mrzi muslimane.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 mar 2025, 21:24

bob je napisao/la:
28 mar 2025, 20:54
avenija je napisao/la:
ArtemisFowl je napisao/la:
28 mar 2025, 12:01
Mi smo stvarno retardiran narod. Bukvalno prijete poplave po cijeloj BiH, u mnogim dijelovima su se već desile poplave, a koji god portal da otvoriš sačeka te makar 20 vijesti o Dodiku koji je politički mrtav samo mu to još niko nije rekao.
Sarajevo...5 nivoa vlasti u gradu(najvise na svijetu), 50 000 zaposlenih pri institucijama, na svim nivoima i javnim preduzećima cijele FBIH u Sarajevu. To je bitno a mediji se na ostatku BiH nisu dovoljno razvili zato imas medijsku blokadu.
Znas koliko Sarajlije pogotovo uhljebe zanima tipa Brčko, Kalesija, Kljuc, Sanski Most? Isto kao mene Helsinki i Orebro.
od tih 50000 jedno 40000 dolazi iz Zenice, Kaknja, Mostara itd itd pa merak u gradu vec od petka jer se vracaju kucama vec poslije dorucka … jos kad bi znao koliko iz zdk dolazi na posao u ep il utelecom …

inace glede poplava pa valjda jbt kanton nadlezan prvo da analizira, projektuje, predlozi pa ako nema sredstava da iznad zatrazi … raja treba malo nadleznosti prvo pogledati a ne odmah kukati na one na koje ne mogu puno utjecati i koji nisu mozda ni odgovorni nego kukati na one u svom dvoristu koji su i nadlezni … eto bas je fbih ili tuzlanski kanton, usk ili zdk krv ako kliziste krene ispod trebevica …
I obrnuto je. Masa Sarajlija radi u Zenici i ostalim gradovima dobre uhljebske poslove tako da sve dođe isti qrac.

Evo kod mene je trenutno situacija ima nas 10 u smjeni od toga su 2 Vitežanina, 3 Biščanina, dvojica iz Busovače, jedan iz Kaknja i nas dvojica iz Zenice.

Dakle od 10 ljudi na poslu u Zenici dvojica su iz Zenice :mrgreen:

Pa Fudina prva sekretarica je Sarajka itd.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 mar 2025, 21:45

Marsal je napisao/la:
28 mar 2025, 21:24
bob je napisao/la:
28 mar 2025, 20:54
avenija je napisao/la:

I obrnuto je. Masa Sarajlija radi u Zenici i ostalim gradovima dobre uhljebske poslove tako da sve dođe isti qrac.

Evo kod mene je trenutno situacija ima nas 10 u smjeni od toga su 2 Vitežanina, 3 Biščanina, dvojica iz Busovače, jedan iz Kaknja i nas dvojica iz Zenice.

Dakle od 10 ljudi na poslu u Zenici dvojica su iz Zenice :mrgreen:

Pa Fudina prva sekretarica je Sarajka itd.
ja znam oko zdravstva da je raja neka znala ici van grada da radi jer nije bilo mjesta u domovima ovdje i slicno bas slabo znam mimo toga al nemam nista protiv nek dolaze u Sa ili obrnuto svako svoje ganja …samo komentar iznad na ovo 50000 i neki hejt

al oko zastite od poplava pa fakat jebote da mi ulica ili kuca stalno poplavi slicno **** bi sve ovima u mjesnoj zajednici odnosno opstini pa onda i kantonu tj prvom nivou vlasti sto ne radi nesto po tom pitanju a ne bi **** ovim delegatima iz lupam tuzle, zenice sto sjede po domovima tj vlast u fbih ili fudi eto iz zenice sto je meni ispred nosa problem i ganjo bi sutra da te nogiram iz fotelje jer si nesposoban …

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 mar 2025, 22:04

DamirT je napisao/la:
28 mar 2025, 08:56
kraljttbvb je napisao/la:
28 mar 2025, 06:45
Koji ćevapi su najbolji - travnički, sarajevski ili banjalučki: Evo šta kaže svjetski poznati magazin

Odavno traje diskusija koji grad ima najbolje ćevape - Travnik, Sarajevo, Banja Luka ili Tuzla. Jasna je razlika između ove četiri vrste ćevapa.

Jasno je i to da svi uživamo u svakoj od ovih vrsta i da smo ponosni na naš najprepoznatljiviji dragulj bh. kuhinje.

Prepoznali su to i iz svjetski poznatog kulinarskog magazina Taste Atlas.

Oni su napravili top listu 50 najboljih jela od mljevenog mesa. I pogodite šta? Tri od četiri varijante bh. ćevapa našle su se na listi. Taste Atlas očigledno smatra da tuzlanski ćevapi ne pripadaju listi najboljih. Banjalučki zauzimaj u 37. mjesto, sarajevski 22. a travnički - visoko šesto mjesto!

Ćevapi, bosanskohercegovački, bez varijacija, smješteni su na 11. mjesto.
Zadeveraše nas Dodik i dodikovići, pa nismo odavno raspravljali o cevapima...
Sarajevski bez premca, iako nisam iz Sarajeva. U Zelji sto sam jeo prije par godina, najbolji cevapi u zivotu sto sam probao. Jeo sam i u Mrkvi u SCC, nisu vala nesto. Isto kao da su u tavi isprzili.
Sarajevski ćevap daleko od najboljeg. Na glasu je isključivo iz razloga što je Sarajevo glavni grad, ništa više ništa manje.

1. Travnik
2. Zenica

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 28 mar 2025, 22:07

Koji ćevapi su najbolji - travnički, sarajevski ili banjalučki: Evo šta kaže svjetski poznati magazin

Odavno traje diskusija koji grad ima najbolje ćevape - Travnik, Sarajevo, Banja Luka ili Tuzla. Jasna je razlika između ove četiri vrste ćevapa.

Jasno je i to da svi uživamo u svakoj od ovih vrsta i da smo ponosni na naš najprepoznatljiviji dragulj bh. kuhinje.

Prepoznali su to i iz svjetski poznatog kulinarskog magazina Taste Atlas.

Oni su napravili top listu 50 najboljih jela od mljevenog mesa. I pogodite šta? Tri od četiri varijante bh. ćevapa našle su se na listi. Taste Atlas očigledno smatra da tuzlanski ćevapi ne pripadaju listi najboljih. Banjalučki zauzimaj u 37. mjesto, sarajevski 22. a travnički - visoko šesto mjesto!

Ćevapi, bosanskohercegovački, bez varijacija, smješteni su na 11. mjesto.
Volim sve ćevape, ali ipak preferiram banjalučke. :bih:
Usput, hvala ti što pokušavaš okrenuti priču u ovom pravcu, tema je postala teški smor u zadnje vrijeme.
Zadnja izmjena: PikachuSA, dana/u 28 mar 2025, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 28 mar 2025, 22:10

Ćevapi su mi svi dobri.Manje više tu je to ali sarajevski somun je daleko od ostale konkurencije.Bar meni.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 28 mar 2025, 22:11

PikachuSA je napisao/la:
28 mar 2025, 22:07

Volim sve ćevape, ali ipak preferiram banjalučke. :bih:
Ma kad dobijem onu plocicu mogao sam i pljeskavicu naruciti. A lepina mi cini pola cevapa, tako da Travnik definitivno, ma da sam jednom prilikom Kod Seje u Zenici jeo i u tijesnoj je borbi sa Harijem.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 mar 2025, 22:12

Ma Travnik, ostalo neka se reda kako hoce
I found freedom. Losing all hope was freedom.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 mar 2025, 22:16

ne znam kako nekom može valjat natopljen somun

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 mar 2025, 22:20

Rajaz je napisao/la:
28 mar 2025, 22:04
DamirT je napisao/la:
28 mar 2025, 08:56

Sarajevski bez premca, iako nisam iz Sarajeva. U Zelji sto sam jeo prije par godina, najbolji cevapi u zivotu sto sam probao. Jeo sam i u Mrkvi u SCC, nisu vala nesto. Isto kao da su u tavi isprzili.
Sarajevski ćevap daleko od najboljeg. Na glasu je isključivo iz razloga što je Sarajevo glavni grad, ništa više ništa manje.

1. Travnik
2. Zenica
Meni licno travnicki bezveze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 mar 2025, 22:38

sljivo je napisao/la:
28 mar 2025, 22:16
ne znam kako nekom može valjat natopljen somun
A o ukusima se ne raspravlja. Meni licno ne valja ako nije natopljen, volim da se cijedi iz njega. :mrgreen:
Inace travnicki su meni daleko ispred sarajevskih. U Sarajevu su dobri kod Zelje i Ferhatovica, ostalo.. bolje sam jeo u Ilijasu i Visokom nego npr kod Hodzica na carsiji.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 28 mar 2025, 22:44

Travnik daleko najprecijenjeniji ćevapi
Close second Željini, turistički bait ćevapi

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 28 mar 2025, 22:46

Jabroni je napisao/la:
28 mar 2025, 22:44

Travnik daleko najprecijenjeniji ćevapi
Close second Željini, turistički bait ćevapi
Istina. Smece

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 28 mar 2025, 22:50

Meni su ti ćevapi u 5 deka svuda.
Jeo sam ih u dosta gradova i BiH.
Negdje su puni bibera, negdje lepinja qurcu ne valja, negdje preprženi, negdje nepečeni dovoljno.
Ali generalno, volim ih
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 11 gostiju.