La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Jedva cekam novi El Clasico. Ima da ih vezni red Barcelone jos jednom unakazi. Opet se sastaviti sa loptom nece.
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa neka ste, ovaj forum prima i takve, niko vas nece dirati.
- DinGospo21
- Kontakt:
Hvala što si potvrdio da ste najgluplja navijačka skupina na svijetu, Negreira FC mamlazienobarca je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:02Pa neka ste, ovaj forum prima i takve, niko vas nece dirati.
Osasuna se bori za svoje interese
Perez pokrenuo proces.
Stvarno nema gluplje simpatizerske skupine…
Stvarno nema gluplje simpatizerske skupine…
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ukradeni balor kao sneijderu i riberyuSport90 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 04:12Lewa je najbolja 9 u 21 stoljecu uz Suareza, Benzemu pa i Ibru,Neutral je napisao/la: ↑27 mar 2025, 23:03Koliko je Lewandowski worldclass napadač pokazuje i ova sezona gdje sa 36 godina dominira ligom i ostavlja Mbappea i sl. iza.
Da je došao sa 28 u La Ligu, postizao bi 50 golova po sezoni.
I pored 600-700 golova u karijere jedan od most underrated igrača svih vremena, igračina.

Odgovor halamadridiste na sve je Negreira. Pametnom dosta
- DinGospo21
- Kontakt:
Oj Ribery, hahahahah, čovjek zabio jedan gol u čitavoj sezoni LP 2012/13.Neutral je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:33Ukradeni balor kao sneijderu i riberyuSport90 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 04:12Lewa je najbolja 9 u 21 stoljecu uz Suareza, Benzemu pa i Ibru,Neutral je napisao/la: ↑27 mar 2025, 23:03Koliko je Lewandowski worldclass napadač pokazuje i ova sezona gdje sa 36 godina dominira ligom i ostavlja Mbappea i sl. iza.
Da je došao sa 28 u La Ligu, postizao bi 50 golova po sezoni.
I pored 600-700 golova u karijere jedan od most underrated igrača svih vremena, igračina.![]()
Veze ti nemas.DinGospo21 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:44Oj Ribery, hahahahah, čovjek zabio jedan gol u čitavoj sezoni LP 2012/13.
Dobit cete pehar "pobjedili i to kvalitetno Real Madrid" a kraljevi idu po prave titule.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Koje titule? Za sad nemaju niti jednu, a u prvenstvu bas i ne stoje naibolje.
One koje se ne osvajaju u novembru i februaru. Zaboravio si ti taj osjecaj. Imas titulu "rasturili el Clasico" i veseli se.
Koju titulu Real ima ove godine? Vinicius haman zlatna lopta, ili titulu pobjednik penal serije protiv Atletica?
Zamisli kokiko ih Barcela ponizava u medjusobnim duelima, da su poceli pricati kako su te utakmice nebitne

Joj care jesi ti naporan. Gdje sam napisao da su te utakmice nebitne, eto gdje ?
Koju ce titulu imat ove godine mart je frajeru.
Madrid ne uzima titulu pobjednika jedne utakmice, nego one u maju ili junu zavisi od kalendara.
Barsa jest ponizila ove sezone u medjusobnim duelima nema sta, i sebi uramite tu titulu o tome ti pricam. To je osobina najveceg kad se toliko slave pobjede nad njim.
Eto pokusaj razumit, tesko ti je znam. Samo me popusti ziv bio.
Ti si vidovit, pa vidio u maju sta ce biti?godrina je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:24Joj care jesi ti naporan. Gdje sam napisao da su te utakmice nebitne, eto gdje ?
Madrid ne uzima titulu pobjednika jedne utakmice, nego one u maju ili junu zavisi od kalendara.
Barsa jest ponizila ove sezone u medjusobnim duelima nema sta, i sebi uramite tu titulu o tome ti pricam. To je osobina najveceg kad se toliko slave pobjede nad njim.
Znaci, Real tripletu uzima, da se kladimo i pare uzmemo?
Fact: Real je ove sezone uzeo više titula nego Barca. Dakle pričam o takmičenjima koja su završila.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Gora sam ja budala sto pokusavam ali evo jos jednom raspoložen sam zbog Bajrama.Evander je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:38Ti si vidovit, pa vidio u maju sta ce biti?godrina je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:24Joj care jesi ti naporan. Gdje sam napisao da su te utakmice nebitne, eto gdje ?
Znaci, Real tripletu uzima, da se kladimo i pare uzmemo?
Kad nadjes gdje sam to napisao odgovori mi.
Toliko dobrih trenera a ovi se kunu u Simeonea
Dvije titule su premalo with all due respect...jedan Marcelino bi imao bar jos jednu

Dvije titule su premalo with all due respect...jedan Marcelino bi imao bar jos jednu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.