I poslije ga opet ganjao ne bil kakvu sliku napravio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da hoce Dodik otici na smetljiste istorije bas zbog nje. Rijetko odvratna i izuzetno glupa osoba.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 23:19Koprcanje Gorice na Twitteru je nešto najjače, svakih pola sata nova objava, kako mediji iz mrske Federacije spinuju i lažu, kako su bili ozbiljni sastanci sa ozbiljnim ljudima i kako je ustvari sjedio do Bibija. Ne vjerujte svojim očima, vjerujte meni![]()
Vrhunac na kraju:
![]()
![]()
![]()
Jako cudne vijesti danas, pa nisam upratio nista osim onog klipa gdje su pustili covjeka. Evo mnogi zale za policajcem, jako dobar bio. Sinoc sam ga vidio na teraviji kad sam bio, nisam ga poznavao licno ali vidis dobrotu na njemu, tuga...
Pocnes sa zadnja 3 inninga, to ti je kao zadnja cetvrtina u NBA
Jedan koji negira genocid a drugi koji ga trenutno čini.
Vidiš da je pukla nervoza jer zna da ako babuka padne povlači i njih za sobom jer nema više protekcije na porodični kriminal.Otvaraju se nove istrage.
A gleaj mileta ko ciganka pred dzamijom poslije dzumebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 23:13
I poslije ga opet ganjao ne bil kakvu sliku napravio![]()
Zadeveraše nas Dodik i dodikovići, pa nismo odavno raspravljali o cevapima...Koji ćevapi su najbolji - travnički, sarajevski ili banjalučki: Evo šta kaže svjetski poznati magazin
Odavno traje diskusija koji grad ima najbolje ćevape - Travnik, Sarajevo, Banja Luka ili Tuzla. Jasna je razlika između ove četiri vrste ćevapa.
Jasno je i to da svi uživamo u svakoj od ovih vrsta i da smo ponosni na naš najprepoznatljiviji dragulj bh. kuhinje.
Prepoznali su to i iz svjetski poznatog kulinarskog magazina Taste Atlas.
Oni su napravili top listu 50 najboljih jela od mljevenog mesa. I pogodite šta? Tri od četiri varijante bh. ćevapa našle su se na listi. Taste Atlas očigledno smatra da tuzlanski ćevapi ne pripadaju listi najboljih. Banjalučki zauzimaj u 37. mjesto, sarajevski 22. a travnički - visoko šesto mjesto!
Ćevapi, bosanskohercegovački, bez varijacija, smješteni su na 11. mjesto.
Sarajevski bez premca, iako nisam iz Sarajeva. U Zelji sto sam jeo prije par godina, najbolji cevapi u zivotu sto sam probao. Jeo sam i u Mrkvi u SCC, nisu vala nesto. Isto kao da su u tavi isprzili.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 mar 2025, 06:45Zadeveraše nas Dodik i dodikovići, pa nismo odavno raspravljali o cevapima...Koji ćevapi su najbolji - travnički, sarajevski ili banjalučki: Evo šta kaže svjetski poznati magazin
Odavno traje diskusija koji grad ima najbolje ćevape - Travnik, Sarajevo, Banja Luka ili Tuzla. Jasna je razlika između ove četiri vrste ćevapa.
Jasno je i to da svi uživamo u svakoj od ovih vrsta i da smo ponosni na naš najprepoznatljiviji dragulj bh. kuhinje.
Prepoznali su to i iz svjetski poznatog kulinarskog magazina Taste Atlas.
Oni su napravili top listu 50 najboljih jela od mljevenog mesa. I pogodite šta? Tri od četiri varijante bh. ćevapa našle su se na listi. Taste Atlas očigledno smatra da tuzlanski ćevapi ne pripadaju listi najboljih. Banjalučki zauzimaj u 37. mjesto, sarajevski 22. a travnički - visoko šesto mjesto!
Ćevapi, bosanskohercegovački, bez varijacija, smješteni su na 11. mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.