Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
nisam upratio to da su nazvali pressicu becirevica zapaljivom.. ma ja sam stava da trebamo cvrsce prema srbiji, otvoreni smo vazda bili uvijek mi nesto popustamo, evo helez skoro predlozi da zajedno udju bosna i srbija u nato oni skocili tamo ne moze to tako bla bla znaci kako god i sta god nasi urade u korist bosne ovi idu u kontru jer se zna koji im je jedini cilj - sto slabija bosna i sto jace njihove aspiracije prema ovom podrucjuakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 20:05zasto bi neko nas to izjavljivao, pa da prodje kao Denis neki dan kad je nazvano zapaljivom retorikom to sto je porucio da Vucic nije nadlezan
iz Srbije nikad ne kazu da postuju suverenitet BiH, posebno Vucic, uvijek je to samo 'teritorijalni integritet'
9. januar je proglasen neustavnim prije skoro 10 godina pa najveci zvanicnici Srbije dolaze i obiljezavaju ga, nikome nista sto ne postuju Ustavni poredak BiH
- akisarajevo92
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 mar 2025, 21:19nisam upratio to da su nazvali pressicu becirevica zapaljivom.. ma ja sam stava da trebamo cvrsce prema srbiji, otvoreni smo vazda bili uvijek mi nesto popustamo, evo helez skoro predlozi da zajedno udju bosna i srbija u nato oni skocili tamo ne moze to tako bla bla znaci kako god i sta god nasi urade u korist bosne ovi idu u kontru jer se zna koji im je jedini cilj - sto slabija bosna i sto jace njihove aspiracije prema ovom podrucjuakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 20:05zasto bi neko nas to izjavljivao, pa da prodje kao Denis neki dan kad je nazvano zapaljivom retorikom to sto je porucio da Vucic nije nadlezan
iz Srbije nikad ne kazu da postuju suverenitet BiH, posebno Vucic, uvijek je to samo 'teritorijalni integritet'
9. januar je proglasen neustavnim prije skoro 10 godina pa najveci zvanicnici Srbije dolaze i obiljezavaju ga, nikome nista sto ne postuju Ustavni poredak BiH
Don't believe the hype.
A zasto je ovaj Smajo Mandzic heroj, a nikoga spasio lik nije? 

Ovaj otišao u Izrael po podršku, ljudi ga ponizili gdje god se pojavio. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dva momka i Smajo su izvukli policajca jednog iz Jale. Momak što je poginuo se onesvijestio prilikom ulaska (ne znam da li se udario u šta ili samo se desilo tako) i nisu ga mogli izvući.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako nije, pomogao da se izvuce jedan policajac. Taman i da nije nikog spasio, makar je imao petlju da udje s obzirom kolika je jacina Jale bila danas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Marsal
- Kontakt:
Elaboriraj

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- bromazepam
- Kontakt:
Osoba kojoj prijeti hapšenje po međunarodnoj potjernici jer ga traži BiH žuri da se što prije vrati u BiH. Tu je najmanja šansa da će biti uhapšen.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Još si nervozan Nermine što nije zabranjeno parkiranje ispred džamije?bromazepam je napisao/la: ↑27 mar 2025, 21:58Inače kriminalac, siledžija i kamatar u službi SDA. Heroj i idol degenericama poput baboedinzeko i sličnim.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Joj Dode najveci kriminalci na planeti ga odbijaju. Haj ti u Rusiju kod Bashara i Putina kakvu dobru kucu ugrabi
- bromazepam
- Kontakt:
Baš je bolno koliko si ograničen, još i dalje vjeruješ da sam neki lik iz PR službe kluba.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 22:04Još si nervozan Nermine što nije zabranjeno parkiranje ispred džamije?bromazepam je napisao/la: ↑27 mar 2025, 21:58Inače kriminalac, siledžija i kamatar u službi SDA. Heroj i idol degenericama poput baboedinzeko i sličnim.![]()
Nakon što je umro Gulen, a PKK položio oružje, Kerdogan je morao izmisiti novog neprijatelja pa je krenuo terorisati Imamoglua i njegovu ekipu. Strašno koliko gadljivih diktatora jaše u 2025. godini.
Vučko, Orban, Putin, Kerdogan, Lukašenko, laktaško krme... ne možeš ih izbrojati sve koliko ih ima.
Vučko, Orban, Putin, Kerdogan, Lukašenko, laktaško krme... ne možeš ih izbrojati sve koliko ih ima.

Zadnja izmjena: Baboon, dana/u 27 mar 2025, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
it's football day
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trifunović odličan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Moderator
- Kontakt:
Kaže doce sljedece sedmice, eto ga ide brzim avionom nazad u Laktaše
Prpa, prpa a?

Prpa, prpa a?
Ide ka srbiji, a i vucic ce mu reci da razguli sto prije, tako da osim laktasa, rusije, bjelorusije nece imati gdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.