NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
U Travniku smo bez Mizića i Marriagge.
Ovo će biti borba do zadnjeg kola, jer bukvalno svi mogu ispasti izuzev Stupčanice ako uvežu tri loše utakmice u opasnoj su zoni.
Ovo će biti borba do zadnjeg kola, jer bukvalno svi mogu ispasti izuzev Stupčanice ako uvežu tri loše utakmice u opasnoj su zoni.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Dobro pa je Travnik izgubio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Kakav ce u nas teren biti za 8 dana, to ce biti blato do koljena nakon ovakve kise. Mislim cak u subotu da ce biti odgodjeno dosta utakmica ako ovako nastavi padati jer ce poplaviti pola drzave.
Bitno da je petak i subota sunce jos u subotu 22’Cnebeskasila je napisao/la: ↑27 mar 2025, 20:27Kakav ce u nas teren biti za 8 dana, to ce biti blato do koljena nakon ovakve kise. Mislim cak u subotu da ce biti odgodjeno dosta utakmica ako ovako nastavi padati jer ce poplaviti pola drzave.
-
- Kontakt:
Odgodjena utakmic protiv Travnika.
Zna li se kada će biti odigrana utakmica protiv Travnika?
Mozda sljedecu srijedu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ovdje ce biti borba do zadnjeg kola, do zadnje minute i pitanje je veliko hocemo li uspjeti spasiti se ispadanja. Kuci moramo dobiti sve, plus otkidati bodove u gostima. Sad igramo sa Zvijezdom, to je pobjeda pod moranje, ako kiksamo jednu kuci gotovo je sve.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Utakmica sa nama će vjerovatno biti odigrana tek krajem mjeseca.
-
- Kontakt:
pa svako kolo suspendovana 2-3, vrate se i tako u krugnebeskasila je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:48Pa sta nam je uradio mamu mu ja j. gubo gubavi.
I dodje ovdje lik iz Gorazda brani sudiju. Sramota, trebao je dobiti 30 utakmica kazne, pa bi se sljedeci zapitao hoce li suditi na taj nacin.
- superFrankie
- Kontakt:
Utakmica se igra u srijedu 09.04.
Da nece biti danas kakav Livestream organizovan?
Kakav preokret, previse bitna pobjeda!
Sudjenje 55:45 u nasu korist, oba crvena cista, sreca pa nam je svirao slobodni a ne penal, bolje za nas sto su dobili crveni. Dobro odigrano osim Hadre, sramotno ponasanje kapitena sa toliko utakmica u nogama, Talisson mu mozak pomutio. Svaka cast na borbi, steta sto nismo zabili gol u prvih 20ak minuta dominirali smo. Bas se vidi zelja i strast kod igraca
Samo u ovoj polusezoni sve sanse na isti kalup nam ljudi prave, uzasno branjenje prekida. Zao mi je sto je Obradov bio previse defanzivan danas, premalo je ucestvovao u napadu a itekako moze kreirati. Takodjer nijedan prekid nije uzeo a odlicno izvodi.
Sudjenje 55:45 u nasu korist, oba crvena cista, sreca pa nam je svirao slobodni a ne penal, bolje za nas sto su dobili crveni. Dobro odigrano osim Hadre, sramotno ponasanje kapitena sa toliko utakmica u nogama, Talisson mu mozak pomutio. Svaka cast na borbi, steta sto nismo zabili gol u prvih 20ak minuta dominirali smo. Bas se vidi zelja i strast kod igraca

Samo u ovoj polusezoni sve sanse na isti kalup nam ljudi prave, uzasno branjenje prekida. Zao mi je sto je Obradov bio previse defanzivan danas, premalo je ucestvovao u napadu a itekako moze kreirati. Takodjer nijedan prekid nije uzeo a odlicno izvodi.
- superFrankie
- Kontakt:
Odlicna utakmica, opet smo bili bolja ekipa. Ono sto je Hadra radio je sramota, Adzemova je greska sto ga odmah nakon prvog zutog nije izbacio. Idu nam dva gostovanja u cetiri dana, idealno bi bilo 4 boda izvuci
Samo je linijski vidio faul prije gola Zvijezde
Ne mogu da shvatim sudije u ovoj ligi da tzv rempanje sude kao faul a prave faulove ne.
Kartone bespotrebno dobijamo, puno se prica sa sudijom a Hadrin potez je za Haga i da mu se oduzme kapitenska.
Fontemachi i Zgonjanin straaaašni.

Ne mogu da shvatim sudije u ovoj ligi da tzv rempanje sude kao faul a prave faulove ne.
Kartone bespotrebno dobijamo, puno se prica sa sudijom a Hadrin potez je za Haga i da mu se oduzme kapitenska.
Fontemachi i Zgonjanin straaaašni.
Amir Hadrović zasigurno voli ovaj klub i ovaj grad, ali jednostavno mora svoj temperament usmjeriti na drugi način, jer ovako samo šteti ekipi. Ima snagu, visinu, požrtvovan je, ali nedostaje inteligencije i protiv igrača koji znaju da loptom ga nema nigdje. Zasluženo je dobio dva žuta, a Drago Tabak koji je bio četvrti sudija je jedva dočekao da signalizira glavnom.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Covjek na 15 utakmica ove sezone ima 8 zutih, odnosno deveti danas i crveni... Pa covjece boziji. I oni sutevi sa 20+ metara u izglednim situacijama, centarsutevi koji idu na Debeljacu..NeRi_K je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:38Amir Hadrović zasigurno voli ovaj klub i ovaj grad, ali jednostavno mora svoj temperament usmjeriti na drugi način, jer ovako samo šteti ekipi. Ima snagu, visinu, požrtvovan je, ali nedostaje inteligencije i protiv igrača koji znaju da loptom ga nema nigdje. Zasluženo je dobio dva žuta, a Drago Tabak koji je bio četvrti sudija je jedva dočekao da signalizira glavnom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.