Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

CrvenIspod
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la CrvenIspod » 13 apr 2011, 16:16

još malo statistike: ;)

Igrač Passes/Tackles Uspješni P/T Neuspješni P/T

Flanagan 66/2 52/2 14/0
Lucas 53/12 43/8 10/4
Carra 38/1 32/0 6/1
Aurelio 60/5 44/2 16/3
Raul M 55/7 43/7 + 1assist. 11/0
Skrtel 38/2 34/1 4/1
Spearing 67/5 55/4 12/1
Kuyt 72/13 55/10 17/3

YNWA !

PS - još da mi neko kaže kako se tabele ubacuju ovdje onda bi i ovo bilo preglednije :D
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 13 apr 2011, 16:32

asylum je napisao/la:Ni ja ne znam sto je taj Lukas toliko omrzen igrac medju vecinom forumasa ovdje
Lud vidi koliko je vazan u igri Liverpula, eto i taj podatak dovoljno govori :roll:
i ne treba zaboraviti da su mu tek 24 godine...slijedećih 6 godina najmanje može biti tito na DM u EPL-u...taman da uzmemo jedno 3-4 prvenstva...

;)
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 13 apr 2011, 18:12

Povezuju nas sa Riberijem :roll: Neki dan Bejl. Ako neko od ovog dvojca dodje bice odlicno :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 18:15

asylum je napisao/la:Povezuju nas sa Riberijem :roll: Neki dan Bejl. Ako neko od ovog dvojca dodje bice odlicno :mrgreen:
Ribery ? :roll:

Shearer: Carroll doslovno gazi svoje čuvare

Napokon se i to dogodilo. Andy Carroll, 22-godišnji engleski nogometaš, je postigao prve pogotke u novom crvenom dresu Liverpoola. Izabrao je odličan trenutak, protiv velikog suparnika Manchester Cityja...

Podsjetimo da je u ponedjeljak na Anfieldu Liverpool pobijedio City s 3-0 u posljednjoj utakmici 32. kola Premiershipa. Sva tri pogotka je Liverpool postigao u "olujnom" prvom dijelu. Carroll je potpisao prvi i treći pogodak. Jedan je postigao topovskim šutom s 25 metara, dok je kod svog drugog gola sjajno reagirao glavom.

Nakon što je u siječnju iz Newcastlea došao u Liverpool ovo su mu bili prvi pogoci, a s obzirom na prezentaciju nije niti čudo da je hvaljen dan kasnije. Pohvalama se priključio i Alan Shearer, napadačka legenda s Otoka i nekadašnja ikona Newcastlea.

- To smo znali i ranije, pa Carroll doslovno ubija svoje čuvare. On gazi sve pred sobom - rekao je Shearer i dodao:

- U skoku je sjajan. Ima bombu u lijevoj nozi, a tehnički je strašno moćan. Dakako, tu je i prednost njegova jaka konstitucija. Isto tako, on je psihički strahovito jak. On zna da sve može.

To sam oduvijek želio u LFC-u,jednog robusnog napadača ! 8-)

EDIT:LFC navodno nudi Colea i 8 miliona £ za Younga i Boas nije potpisao ništa sa LFC-om. :)
FK Pjetlovi

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 13 apr 2011, 18:45

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 18:47

Ovi crni sa narandžastim/žutim linijama mi se sviđaju. :)
FK Pjetlovi

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 13 apr 2011, 18:48

reds je napisao/la:Ovi crni sa narandžastim/žutim linijama mi se sviđaju. :)
Ako mislis na ovaj posljednji link, to ti je golmanski gostujuci dres.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 13 apr 2011, 18:50

Fini dresovi ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 18:51

polga je napisao/la:
reds je napisao/la:Ovi crni sa narandžastim/žutim linijama mi se sviđaju. :)
Ako mislis na ovaj posljednji link, to ti je golmanski gostujuci dres.
Da,šteta što je golmanski ali dobar je. :mrgreen:

LUCAS: ANDY KREĆE NA PUT KA GOLOVIMA

Lucas Leiva nada se da će Andy Carroll nastaviti zabijati i tako nastaviti seriju nakon eksplozivnog performansa u pobjedi 3:0 nad Manchester Cityem.

Bivši igrač Newcastlea prekinuo je svoj post na Anfieldu sjajnim udarcem prije no što je zabio još jedan fin udarac glavom malo prije odmora, što je Brazilca natjeralo na riječi pohvale za Liverpoolovu devetku.

"Svi su presretni zbog Andya.", rekao je Lucas. "Pokušavao je zabiti u par utakmica i nekad mu je to promaknulo samo zbog nesreće."

"Sinoć je pokazao na što je spreman - ne samo glavom nego i nogama."

"Prvi pogodak je uvijek najteži za zabiti, a siguran sam da će se njegov konto samo povećavati."

"Imati će više samopouzdanja u idućim utakmicama, a na nama je da mu kreiramo šanse."

Kenny Dalglish se odlučio dati priliku mladom Johnu Flannaganu, igraču iz Akademije, na što je mladić odgovorio sa sigurnom predstavom u obrani, što Lucasu nije promaklo.

"Znamo da nam nedostaju neki igrači, no oni koji su ih zamijenili itekako su dobro odigrali, pogotovo Flanno." nadodao je Lucas.

"To je sjajna potvrda ne samo njemu, nego i klubu koji pokušava dati šansu mladim igračima."

"Flannagan je tih dečko, no voli slušati i tražiti savjete. Svi smo pokušali učiniti mu debi ugodnim. Bili smo pozitivni cijelu utakmicu jer svi znamo koliko je teško debitirati. No, bio je fantastičan."

"Spearing je također jako dobar dečko. Imam više iskustva no on, pa sam mu prenio neke stvari baš kao što meni te stvari prenose igrači poput Pepea i Carre."

"Strašno mu dobro ide i on je još jedan igrač iz Akademije, što fanovi vole i žele vidjeti. Svi su sinoć mogli vidjeti kako Liverpool ide u pravom pravcu. Zbilja sam zadovoljan kako trenutno sve funkcionira."

Pobjeda nad Cityem vratila je Redse blizu petog mjesta i Lucas želi prenijeti taj zamah i u nedjelju u utakmicu sa Arsenalom.

"Intenzitet igre, pogotovo u prvom dijelu, bio je nevjerojatan. Moramo pokušati tako igrati svaku utakmicu."

"Znamo da je teško, no uvijek igramo bolje u velikim utakmicama nego u utakmicama u kojima možda mislimo da će biti nešto lakše."

"Pod Kennyem dobili smo sve velike utakmice; United, City i Chelsea. Želimo nastaviti pobjeđivati i doći u bolju poziciju na tablici."

Dirk Kuyt se pridružio pohvalama Carrolla.

"Fanovi su strašno sretni dolascima Andya i Luisa. Andy je sinoć zabio svoje prve golove -nakon ozljede bilo mu je teško, ali je dobro igrao."

"Nitko nije sretniji no Andy, ali dijelimo njegovu radost. Odličan je u zraku no može zabiti s obje noge - velika je opasnost svakoj momčadi." 8-)

P.S. Meni su se ovi pravo sviđali slika :ugeek:
FK Pjetlovi

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 13 apr 2011, 18:54

reds je napisao/la: P.S. Meni su se ovi pravo sviđali slika :ugeek:
Slazem se. To su mi jedni od najboljih gostujucih u bliskoj proslosti.

Takoder, proslosezonski crveni su mi najbolji koji smo ikada imali. Jednostavno, cijeli dres je bio savrsen. Ono sto me nervira kod ovih novih je sto su totalno uski, sto je bitna razlika u odnosu na klasicni siroki od prosle sezone, te onaj font glavnog sponzora. Uzas (mislim naravno na font).

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 13 apr 2011, 20:21

polga je napisao/la:Veceras u ponoc izlaze novi gostujuci dresovi za narednu sezonu, no slike su vec procurile...

slika

Ostalo:

http://www.redandwhitekop.com/forum/ind ... 8882;image

http://img687.imageshack.us/img687/852/newawaykit.jpg

http://img593.imageshack.us/img593/117/newgkkit.jpg
Odlicni. 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

jecaLFC
Kontakt:

Post Postao/la jecaLFC » 13 apr 2011, 21:50

Dresovu su super :) Bas mi se dopadaju.. :P
Carra praise for Flanagan

Jamie Carragher believes John Flanagan's impeccable senior debut against Manchester City on Monday has provided everyone connected to Liverpool with a lift.
The 18-year-old was handed his first-team bow against Roberto Mancini's men and went on to turn in an accomplished display that belied his tender years.

"He was outstanding," said Carragher. "I'm delighted for him and I think it gives the whole club a lift when you see a local lad come through - the supporters love it."

Flanagan is the latest in a burgeoning line of Academy-produced players to have stepped up to first-team level this season, with the likes of Jay Spearing and Martin Kelly having also starred.

Carragher believes Kenny Dalglish's willingness to hand senior action to the Reds' starlets will inspire other young players at the Academy.

"I think at the Academy it gives all of them a lift," he said. "The young lads at the Academy, it shows them it can be done.

"There's a bit of competition now between him and Kelly for the local lads. It's great for everyone really that you've got two local lads like that coming through.

"To be honest there's a few more down there so it's up to them lads to take their chance. Flanno's done that, but I'm pretty confident that there are more down there." :P

jajaja
Kontakt:

Post Postao/la jajaja » 13 apr 2011, 22:53

Dobri su dresovi , ja sam zadovoljan , mada ne igraju dresovi :D
slika

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 13 apr 2011, 23:04

jajaja je napisao/la:Dobri su dresovi , ja sam zadovoljan , mada ne igraju dresovi :D
slika
Pa ovi su dresovi posebno bitni, jer cemo s njima osvojiti EPL. :P
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 23:07

ILoveLFC je napisao/la:
jajaja je napisao/la:Dobri su dresovi , ja sam zadovoljan , mada ne igraju dresovi :D
slika
Pa ovi su dresovi posebno bitni, jer cemo s njima osvojiti EPL. :P
Optimizma nikad dosta. :mrgreen:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 apr 2011, 00:23

Sta ima novo, sta nema? Vidim novi dresovi se nabavili. Neka hvala Bogu, nadam se da ce biti bericetni. :)
Lucas ce definitivno zauzeti mjesto u prvih 11 generalno u Engleskoj premier ligi ove sezone. Registrovan sam na vise foruma i tvrdim vam da samo na ovom ovdje ima vecina ljudi koji nisu ljubitelji svega sto nam lav pruza. Ne mogu svi pogadjati i asistirati, on je tu da presjeca akcije sto radi najbolje u ligi, barem za sada. Kladim se da ce tako ostati i do kraja. Jedva cekam mec protiv Arsenala, bice to mec za uzivanje. Vidjecemo da li ce se ponoviti Chelsea, vjerujem ne jer kada Arsenal igra onda bude i golova. Imaju odlican napad, nesto losiju odbranu ( iskljucivo zbog povreda kljucnih igraca u liniji ) s toga ce ovo biti nedjeljna poslastica. :)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 14 apr 2011, 01:35

evo nas na stranici teme 1892...godina kad je osnovana naša svetinja :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 14 apr 2011, 01:40

mighty_reds je napisao/la:evo nas na stranici teme 1892...godina kad je osnovana naša svetinja :mrgreen:
Arsenal stariji 6 godina :mrgreen: , a ipak manje trofeja.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 14 apr 2011, 11:36

Ako se nekome nisu svidale one jucerasnje slike novih dresova, evo mu jos malo sa sluzbene stranice...

Gostujuci:

slika

Domaci golmanski:

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2011, 12:43

prejak dres... volim crno tako da cu ga morati nabaviti :D
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.