Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Uf sto se Dodo osramoti 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Izrael bratska zemlja BiH. Treba graditi dobre odnose. 

Toliko o onome da ce narod ratovati za njegaMilorad Dodik, vječiti politički kockar, pokušava izvući posljednje adute iz rukava. Da je situacija prilično očajna, pokazuje njegov pokušaj rasprodaje Republike Srpske za bagatelu. Tako je, najprije, rudna bogatstva ponudio Sjedinjenim Državama, a sada i Mađarskoj. To bi valjda trebao biti dil koji će mu osigurati međunarodnu zaštitu od krivičnog procesuiranaj, no vjerovati da ga takvo nešto u konačnici zaista može spasiti samo svjedoči razmjerama očaja u koje je zapao.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
Na stranu to, al ovu "dekoraciju" nek rade sta hoce. Potpisano je tako, postoji, postojat ce. Sto kaze Mubera u Vizi za buducnost, moramo zivjet u zajednici.chily-rz je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:16Tako je, mogu ga i zadužiti dvjesta miliona, vratit će država koju ne priznaju svakako.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:11Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.
Taj entitet postoji 30 godina i postojat ce, imaju pravo da rade u njemu sta hoce.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kaze jedan srbin radi na nasem budzetu e da vidim kako ce mi to dodik uzet djedovinu kad je bilo ono oko oduzimanja imovineDamirT je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:45Toliko o onome da ce narod ratovati za njegaMilorad Dodik, vječiti politički kockar, pokušava izvući posljednje adute iz rukava. Da je situacija prilično očajna, pokazuje njegov pokušaj rasprodaje Republike Srpske za bagatelu. Tako je, najprije, rudna bogatstva ponudio Sjedinjenim Državama, a sada i Mađarskoj. To bi valjda trebao biti dil koji će mu osigurati međunarodnu zaštitu od krivičnog procesuiranaj, no vjerovati da ga takvo nešto u konačnici zaista može spasiti samo svjedoči razmjerama očaja u koje je zapao.![]()

ja bih samo volio da na sljedecu izjavu iz srbije kako postuju integritet i suverenitet bosne i hercegovine neko iz nase vlade samo odgovori da se to ne pokazuje na ovaj nacin (dovodeci u pitanje odluke ustavnog suda zemlje) pa moramo jednom i mi podvuci crtu majka mu stara sto kaze real madrid ne mos s nama tike toke mores samo fino

Bolje filmić u istim ulogama

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad ocekujemo nove sise?

Soon.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dodik po Twitteru iz videa od 22 sekunde kako prilazi Bibiju i pozdravlja ga napravio 3 objave na istoj platformi i predstavio to kao sastanak njega kao predstavnika Srba i Republike Srpske, a frajera minut poslije Bibijevo obezbjeđenje udaljilo od tog mjesta (ima i video bukvalno).

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ima talenta za novinara, moze raditi na portalima, ako ovo sa drzavnim udarima i lopovlucima propadne 
Najjace je da je sjeo na neko tudje mjesto, ahahah.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 19:23Dodik po Twitteru iz videa od 22 sekunde kako prilazi Bibiju i pozdravlja ga napravio 3 objave na istoj platformi i predstavio to kao sastanak njega kao predstavnika Srba i Republike Srpske, a frajera minut poslije Bibijevo obezbjeđenje udaljilo od tog mjesta (ima i video bukvalno).![]()
![]()
- VivaLaStella
- Kontakt:
Bibiju crnjak brate, al baš se vidi
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
kako je lik nisko pao, ascare se vidi da je dosao da izrezira dobre odnose sa bibijem, njegovi stoje iza i ispred i slikaju, kakva nemoc jbt
Ma lik je puko ko kokica majke mi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 mar 2025, 19:05kaze jedan srbin radi na nasem budzetu e da vidim kako ce mi to dodik uzet djedovinu kad je bilo ono oko oduzimanja imovineDamirT je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:45Toliko o onome da ce narod ratovati za njegaMilorad Dodik, vječiti politički kockar, pokušava izvući posljednje adute iz rukava. Da je situacija prilično očajna, pokazuje njegov pokušaj rasprodaje Republike Srpske za bagatelu. Tako je, najprije, rudna bogatstva ponudio Sjedinjenim Državama, a sada i Mađarskoj. To bi valjda trebao biti dil koji će mu osigurati međunarodnu zaštitu od krivičnog procesuiranaj, no vjerovati da ga takvo nešto u konačnici zaista može spasiti samo svjedoči razmjerama očaja u koje je zapao.![]()
ja bih samo volio da na sljedecu izjavu iz srbije kako postuju integritet i suverenitet bosne i hercegovine neko iz nase vlade samo odgovori da se to ne pokazuje na ovaj nacin (dovodeci u pitanje odluke ustavnog suda zemlje) pa moramo jednom i mi podvuci crtu majka mu stara sto kaze real madrid ne mos s nama tike toke mores samo fino![]()
Nesto sumnjam da ce nasi to izjaviti, nemaju daMu za to

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
zasto bi neko nas to izjavljivao, pa da prodje kao Denis neki dan kad je nazvano zapaljivom retorikom to sto je porucio da Vucic nije nadlezan
iz Srbije nikad ne kazu da postuju suverenitet BiH, posebno Vucic, uvijek je to samo 'teritorijalni integritet'
9. januar je proglasen neustavnim prije skoro 10 godina pa najveci zvanicnici Srbije dolaze i obiljezavaju ga, nikome nista sto ne postuju Ustavni poredak BiH
iz Srbije nikad ne kazu da postuju suverenitet BiH, posebno Vucic, uvijek je to samo 'teritorijalni integritet'
9. januar je proglasen neustavnim prije skoro 10 godina pa najveci zvanicnici Srbije dolaze i obiljezavaju ga, nikome nista sto ne postuju Ustavni poredak BiH
Don't believe the hype.
Yebem ti aspartan colu zero i sve fitnes trenere na instagramu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo me podsjeca na Cvijanovickin odlazak na prvu Trumpovu inauguraciju, kakva je i ono provala bila bas se slabo pricalobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 19:23Dodik po Twitteru iz videa od 22 sekunde kako prilazi Bibiju i pozdravlja ga napravio 3 objave na istoj platformi i predstavio to kao sastanak njega kao predstavnika Srba i Republike Srpske, a frajera minut poslije Bibijevo obezbjeđenje udaljilo od tog mjesta (ima i video bukvalno).![]()
![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sa klixom u istu recenicu mogu jos beogradski mediji. Ovi u RSu su normalniji i to ozbiljno mislim. Ova nazovi novinarka u studio dovela rediteljicu da pricu o Dodiku, hapsenju, tuzilastvu i ratu. Da Bog sacuva.