Koja je svrha upisa?godrina je napisao/la: ↑27 mar 2025, 12:57A gdje sam tacno to napisao ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koja je svrha upisa?godrina je napisao/la: ↑27 mar 2025, 12:57A gdje sam tacno to napisao ?
Šta je tačno u postavljanju simbola entiteta nezakonito da se iko od organa uključuje?
Daj Boze da su mi pogresne info,izbrisao sam post mozda neki poznanik cita,nisam o tome mislioakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:21izgubi zivot da bi uhvatio nekoga koga bi sud pustio nakon dva dana
Ništa nije nezakonito u ovom činu ali on dolazi kao posljedica radikalizacije iz entiteta GT..na koju se po mom mišljenju nije adekvatno reagovalo pa ovi bez straha idu u dodatno zaoštravanje.
Mozda da vi iz toplih domova po Zenici, Tuzli i Sarajevu znate da ono laktasko govedo nastavlja da provocira. Za to vrijeme mi samo nesto saburamo i cekamo.
Jasan je motiv iza akcija ali kažem ti da zakonski niko ne može djelovati na takve provokacije, jer nisu nezakoniteavenija je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:44Ništa nije nezakonito u ovom činu ali on dolazi kao posljedica radikalizacije iz entiteta GT..na koju se po mom mišljenju nije adekvatno reagovalo pa ovi bez straha idu u dodatno zaoštravanje.
Zalosno brate,ali i to mu je duznost,spasavat ljudski zivot bez obzira jel kriminalac ili nije..akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:21izgubi zivot da bi uhvatio nekoga koga bi sud pustio nakon dva dana
Izgleda da je s Kiseljaka neki policajac, zivi mi u komsiluku od zeneharry_90 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:34Zalosno brate,ali i to mu je duznost,spasavat ljudski zivot bez obzira jel kriminalac ili nije..akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:21izgubi zivot da bi uhvatio nekoga koga bi sud pustio nakon dva dana
Bas sam jutros vidio kada su ga ganjali,kontam uhvatili ga,nemas ti gdje u Tuzli pobjeci,pogotov jer si u centru grada,kad kroz 20 minuta prolazim kod doma penzionera skupio se narod i rece mi jedan gradjanin da plutaju Jalom..
Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.
Ja sam prije nekoliko noći o ovome kontao.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:11Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.
Taj entitet postoji 30 godina i postojat ce, imaju pravo da rade u njemu sta hoce.
Tako je, mogu ga i zadužiti dvjesta miliona, vratit će država koju ne priznaju svakako.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:11Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.
Taj entitet postoji 30 godina i postojat ce, imaju pravo da rade u njemu sta hoce.
Neće država nego ti i ja indirektnochily-rz je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:16Tako je, mogu ga i zadužiti dvjesta miliona, vratit će država koju ne priznaju svakako.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:11Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 11 gostiju.