POZDRAV ZA CITAV MOSTAR S PORUKOM LIJEPO SANJAJTEMostar47 je napisao/la:POZDRAV SVIM MANIJACIMA IZ MOSTARA,POBJEDIĆEMO ČELIK NA GRBAVICI SA TRI RAZLIKE.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bilinopolje
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
razocara me likce po ko zna koji put .....al
SANJA ĆE TE VI BILINO POLJE,ALI GOLOVE U MREŽI,KUP JE NAŠ.
Da te pitam... Kako nas mislite izbacit kad smo nepobjedivi u kupu? Ili cete kao povremeni premijerligas prosle godine zbog gola u gostima?bilinopolje je napisao/la:POZDRAV ZA CITAV MOSTAR S PORUKOM LIJEPO SANJAJTEMostar47 je napisao/la:POZDRAV SVIM MANIJACIMA IZ MOSTARA,POBJEDIĆEMO ČELIK NA GRBAVICI SA TRI RAZLIKE.

-
- Kontakt:
opa, otkrili smo Caps Lock...cestitamoMostar47 je napisao/la:SANJA ĆE TE VI BILINO POLJE,ALI GOLOVE U MREŽI,KUP JE NAŠ.
nego sta je rec "bola" jel to nije vise furka bit Red Barby, nego se lizat strumfovima

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- bilinopolje
- Kontakt:
ja neznam kako cemo mozda kao sto ste vi sirokog bez pobjede izbacili .......uglavnom moramoEdin-TM87 je napisao/la:Da te pitam... Kako nas mislite izbacit kad smo nepobjedivi u kupu? Ili cete kao povremeni premijerligas prosle godine zbog gola u gostima?bilinopolje je napisao/la:POZDRAV ZA CITAV MOSTAR S PORUKOM LIJEPO SANJAJTEMostar47 je napisao/la:POZDRAV SVIM MANIJACIMA IZ MOSTARA,POBJEDIĆEMO ČELIK NA GRBAVICI SA TRI RAZLIKE.![]()
![]()
Mozda je covjek Manijak iz Mostara? Jesil o tom razmislj'o?neroazzurni je napisao/la:opa, otkrili smo Caps Lock...cestitamoMostar47 je napisao/la:SANJA ĆE TE VI BILINO POLJE,ALI GOLOVE U MREŽI,KUP JE NAŠ.
nego sta je rec "bola" jel to nije vise furka bit Red Barby, nego se lizat strumfovima

- bilinopolje
- Kontakt:
ma ne sada je u modi biti navijac zeljeznicara ili celika mislim samo na finale pa nepooznati likovi su zauzeli obe teme sa komentarimaEdin-TM87 je napisao/la:Mozda je covjek Manijak iz Mostara? Jesil o tom razmislj'o?neroazzurni je napisao/la:opa, otkrili smo Caps Lock...cestitamoMostar47 je napisao/la:SANJA ĆE TE VI BILINO POLJE,ALI GOLOVE U MREŽI,KUP JE NAŠ.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
e ako je manijak iz mostara onda i nije covjek pored veleza da navija za zeljuEdin-TM87 je napisao/la:Mozda je covjek Manijak iz Mostara? Jesil o tom razmislj'o?neroazzurni je napisao/la:opa, otkrili smo Caps Lock...cestitamoMostar47 je napisao/la:SANJA ĆE TE VI BILINO POLJE,ALI GOLOVE U MREŽI,KUP JE NAŠ.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ima razgovor sa Amarom na izvoru, nešto u vezi nama najdražeg Lazara Popovića 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trener Željezničara za ****.ba
Osim: Da zabija 15 golova po sezoni, Lazar ne bi igrao u Bosni!
dobro ciko Osim i zbori,sve je ovako kao sto je izjavio...
Osim: Da zabija 15 golova po sezoni, Lazar ne bi igrao u Bosni!
dobro ciko Osim i zbori,sve je ovako kao sto je izjavio...

Cuj dobro zbori sto je to rek'o? To je istina, ne bi igrao u Bosni... A igrac koji fuli 2-3 zicera po kolu mora igrat u Bosni?!
Pa jbga ti otidji na izvor i pogledaj...Edin-TM87 je napisao/la:![]()
![]()
Cuj dobro zbori sto je to rek'o? To je istina, ne bi igrao u Bosni... A igrac koji fuli 2-3 zicera po kolu mora igrat u Bosni?!
je li te neko nešto pitao?VAM je napisao/la:Ikos je napisao/la:Veoma ste veliki klub o tome govore vasa titula iz Jugoslavije i ovih 5 titula iz Bih, kao i mnogi drugi trofrji koje ste osvojili..... pa Leotar ima vise titula od vasVAM je napisao/la:ma da gdje ces selju uzeti na ručno pravljenoj žgaravici.to mogu samo siroki,sloboda i tako neki koje veliki borac nabija kao stare kante

nije ni tebe nista niko pitao pa pises glupsti po temi kluba za koji ne navijas, tako da ti mogu reci da me nije niko nista pitao,al posto je ovo forum gdje te ne mora niko nista pitati da bi odgovorio provokatoru koji prica i provocira bez neke osnove.Zato otsetaj na svoju temu i pusti ljude koji navijaju za Zelju da pricaju o svom klubu, a ne da nam na temi svaki drugi komentar bude od nekog pacenika koji uziva da napise neko sranje i da bude sretan naredni dan zbog toga.
Mesanovicu Alene vrati se u Zelju, treba nam tvoje iskustvo i osjecaj za go.......
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
tm87gigo je napisao/la:Mesanovicu Alene vrati se u Zelju, treba nam tvoje iskustvo i osjecaj za go.......
FEDERER= KLOC
Pomalo nevjerovatno zvuči podatak da se zvanična stranica fudbalskog kluba Željezničar svakodnevno otvara i u Indiji, Kolumbiji, Alžiru, Nigeriji, Novom Zelandu, Maleziji, Obali Slonovače...ellaxaz je napisao/la:Željezničar.com bilježi rast posjeta!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... st-posjeta

A sad jos samo da i ovo urodi plodom "Ukoliko želite zakupiti prostor za oglašavanje na zvaničnoj web stranici najvećeg bosanskohercegovačkog kluba, kontaktirajte nas putem maila: [email protected], ili telefona 033 715 201" i bit ce Zeljo beton i to armirani beton

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- L' Imperator
- Kontakt:
Prijateljska utakmica
Mladost - Željezničar 0:1
Mladost iz Doboja u prijateljskom je susretu pružila dostojan otpor premijerligašu sa Grbavice
Danas je na stadionu Mladosti u Doboju, na inicijativu rukovodstva kluba iz Sarajeva odigrana prijateljska utakmica između drugoligaša iz Doboja i premijerligaša sarajevskog Željezničara.
Trener "Želje" Amar Osim je ekipi Mirnesa Buze u drugom poluvremenu suprotstavio svoj trenutno najbolji tim, bez golmana Šehića i mladog Višće, koji su branili boje Želje u prvom poluvremenu.
Jedini gol je postigao Bešlija u 52. minuti, a izgledne šanse za Mladost nisu iskoristili kadet Drijenčić i to dva puta, a jednu šansu je propustio Emir Bajramović.
Mladost iz Doboja u prijateljskom je susretu pružila dostojan otpor premijerligašu sa Grbavice
Danas je na stadionu Mladosti u Doboju, na inicijativu rukovodstva kluba iz Sarajeva odigrana prijateljska utakmica između drugoligaša iz Doboja i premijerligaša sarajevskog Željezničara.
Trener "Želje" Amar Osim je ekipi Mirnesa Buze u drugom poluvremenu suprotstavio svoj trenutno najbolji tim, bez golmana Šehića i mladog Višće, koji su branili boje Želje u prvom poluvremenu.
Jedini gol je postigao Bešlija u 52. minuti, a izgledne šanse za Mladost nisu iskoristili kadet Drijenčić i to dva puta, a jednu šansu je propustio Emir Bajramović.
#samoRudar #zauvijek
Kakav je to klub, ja znam da ima Sloga iz Doboja, kakva sad Mladost...L' Imperator je napisao/la:Prijateljska utakmica
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Doboj naselje pored Kaknja, a ne grad Doboj 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.