pa naravno. al opet to mi se čini premalo. Ako je situacija u Napoliju stvarno takva mislim da će morat određenim igračima podebljat ugovore da nebi pobjegli negdje di mogu zaraditi puno više. Takva slična stvar je bila sa Bvb-om koji je ove sezone produžio ugovore sa oko 8 igrača i naravno dao im je bolje plaće...**** to se mora jer ti igrači tipa Hummels ili hamsik sigurno će se pitati a zakaj bi ja igrao za kikiriki kada drugdje mogu zarađivati 5 puta više...JuveSissoko je napisao/la:ovo u vezi plata, troskovi kluba su tu jos veci, prikazane cifre su neto, znam da je recimo prosle sezone Trezeguet primao 4,5 miliona godisnje, sto je dosta veliko u tom trenutku, ali da ta cifra za Juventus kao klub iznos 9 miliona godisnje a ne 4,5 jer 4,5 dobija David, a ostali iznos ide na porez i druge doprinose, te plate treba gledat kao bruto a ne neto, jer to je pravi iznos koji "kosta" klub
Kolko sam čuo Napoli planira potrošiti oko 40 miljona eura na nove igrače i u tu sumu neide odšteta za cavanija koju treba platiti. Ako igrači fakat imaju tako malo plaće to im se ziher neće svidjeti jer i oni će smatrati da zaslužuju određeni dio kolača od tih 40 miljona...