Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Pišaj ga, Liverpoola je bilo prije i poslije Steven Gerrarda, bit će ga i poslije Trenta, kao i poslije bilo kojeg igrača, ni da me takne iskreno ovo.
Sa finansijskog i sportskog aspekta za klub ovo je katastrofa. Gubimo jednog od najboljih na svijetu na njegovoj poziciji u primeu karijere a uz to je i homegrown. Ne znam sta misle ako ne produze Virgil i Salah, trebat ce nam pola tima na ljeto.
Sto se samog trenta tice hinjski je ovo uradio, igraci koji su imali mnogo manje veze s klubom za koji igraju znali su potpisat razne "produzetke" ugovora da ne ostave klub bez zarade od transfera a izgleda da njega zaboli za to. Toliko stvari je rekao za klub da na kraju predje za dzabe u Real koji nas je toliko napatio zadnjih nekoliko godina, odvratno.
Nadam se da je Bradley zdrav i da moze igrati jer se ovaj nece dobro provesti na Anfieldu. Mozda grijesim ali je on sigurno s razlogom potpisao kraci ugovor kad smo zadnji put imali nekoliko produzetaka istovremeno, cini mi se da jediji on tad nije potpisao na pet godina nego na cetiri bez mogucnosti produzetka.
Dugorocno klub mora biti mnogo agresivniji s ugovorima, nedopustivo je da konstantno gubimo igrace za dzabe jer na ljeto vec ide prica kako ih je tesko zamjeniti jer nema novca od njihovog transfera da se ispostuju finansijske regulacije.
Sto se samog trenta tice hinjski je ovo uradio, igraci koji su imali mnogo manje veze s klubom za koji igraju znali su potpisat razne "produzetke" ugovora da ne ostave klub bez zarade od transfera a izgleda da njega zaboli za to. Toliko stvari je rekao za klub da na kraju predje za dzabe u Real koji nas je toliko napatio zadnjih nekoliko godina, odvratno.
Nadam se da je Bradley zdrav i da moze igrati jer se ovaj nece dobro provesti na Anfieldu. Mozda grijesim ali je on sigurno s razlogom potpisao kraci ugovor kad smo zadnji put imali nekoliko produzetaka istovremeno, cini mi se da jediji on tad nije potpisao na pet godina nego na cetiri bez mogucnosti produzetka.
Dugorocno klub mora biti mnogo agresivniji s ugovorima, nedopustivo je da konstantno gubimo igrace za dzabe jer na ljeto vec ide prica kako ih je tesko zamjeniti jer nema novca od njihovog transfera da se ispostuju finansijske regulacije.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A da sad ce na ljeto prica kako je klub bio jako zagrijan za Isaka Kerkeza i slicne ali zbog gubitka Trenta i ostalih sada mora krenuti po jeftinije opcije na vise pozicija. Ne bi me cudilo i da kazu da je to tezak rebuild koji ce trajati nekoliko transfer rokova.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
za ove ugovore su isključivi krivci Klopp i njegova ekipica, isto ko što je za ugovor Konatea kriva trenutna ekipica. Na ugovorima se moralo raditi dosta prije, a ne čekati da dođu u zadnju godinu
Odlazili su i veći od njega. Jedva čekam kad krene Marca da ga napada.
Za drugu dvojicu treba kriviti klub što nisu ostali, ovaj je davno odlučio da ce ici.
Za drugu dvojicu treba kriviti klub što nisu ostali, ovaj je davno odlučio da ce ici.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovakva pasivnost stvarno ne daje naznake da cemo mi ista posebno na ljeto uradiit.
Srce, čast i ponos!
Ne znam kako mozes kriviti Kloppa jel treba on da i ugovore produzava? FSG je doveo klub u vakum s idejom da ga prodaju pa su se onda predomislili. Mike Gordon se poprilicno povukao a odlaskom Edwardsa i Warda su samo pustili stvari da idu pa sta bude. Da Klopp nije nasao i doveo onog jarana da odradi transfer rok s Ibize mi sad ne bi imali vezni red.JayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2025, 13:01za ove ugovore su isključivi krivci Klopp i njegova ekipica, isto ko što je za ugovor Konatea kriva trenutna ekipica. Na ugovorima se moralo raditi dosta prije, a ne čekati da dođu u zadnju godinu
- JayCatwright
- Kontakt:
više mislim na tu ekipicu oko Kloppa, ako je već Klopp mogao urgirati da se dovede Thiago čiji nas je dolazak unazadio, mogao je raditi i na produženju 3 od 4 najbolja igrača kluba. Nije potpuna njegova krivica, ali bgm ima udjela više nego što se misli
Odavno je on planirao odlazakJayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2025, 13:40više mislim na tu ekipicu oko Kloppa, ako je već Klopp mogao urgirati da se dovede Thiago čiji nas je dolazak unazadio, mogao je raditi i na produženju 3 od 4 najbolja igrača kluba. Nije potpuna njegova krivica, ali bgm ima udjela više nego što se misli
- JayCatwright
- Kontakt:
ne mislim na Trenta, nego na Van Dijka i Salaha, kod Trenta se ništa nije moglo, tu se slazemStevieG8 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 13:43Odavno je on planirao odlazakJayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2025, 13:40više mislim na tu ekipicu oko Kloppa, ako je već Klopp mogao urgirati da se dovede Thiago čiji nas je dolazak unazadio, mogao je raditi i na produženju 3 od 4 najbolja igrača kluba. Nije potpuna njegova krivica, ali bgm ima udjela više nego što se misli
Malo smradu našem i ovo
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
StevieG8 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 13:43Odavno je on planirao odlazakJayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2025, 13:40više mislim na tu ekipicu oko Kloppa, ako je već Klopp mogao urgirati da se dovede Thiago čiji nas je dolazak unazadio, mogao je raditi i na produženju 3 od 4 najbolja igrača kluba. Nije potpuna njegova krivica, ali bgm ima udjela više nego što se misli

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
De ba, u pare da ide Scouser in our team na prvoj utakmici na Anfieldu. Bezmuda je ono masa na tribinama vjeruj mi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Rođen u Liverpoolu a zinulo mu dupe da ide u Real Madrid... Kakvo razočarenje. Mislio sam da je neko ko bi mogao da naslijedi Gerrarda, a lik je spreman da besplatno ode u jednog od najvećih rivala u Evropi. Hvala mu za sve, klasa je od igrača, ali ne želim mu lijepu karijeru tamo.
- JayCatwright
- Kontakt:
al bukvalno, pa Torres je uradio 10 puta goru stvar pa je legenda u očima 99 % navijača
- SoloControTutti
- Kontakt:
Na Anfieldu je zadnjih godina svakako pozorisna publika, previse kospicara i turista, a omeksala i radnicka klasa ako je ima uopste.´na tribinama jbg, malo cijene karata malo neke druge stvari, zadnja jaka atmosfera protiv Citya derby na kraju prosle sezone.
Prestati se dovoditi u situaciju da se ulazi u zadnju godinu ugovora. Ako se već prepozna da ne postoji želja, prodati ga istog trenutka, taman bio najbolji igrač. Da ti jedan od najboljih odlazi džaba je sramota.
Ceka ga decko u Madridu,razumljiva odluka 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ode derpas
, hvala za sve. Ide trpanje s judom
Jedna od najlaksih pozicija za zamjenu, za 40 mil mozes naci vrhunskog igraca

Jedna od najlaksih pozicija za zamjenu, za 40 mil mozes naci vrhunskog igraca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.