Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Najlosija utakmica za repku, pozicija nije njegova i to se vidi.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eno Dedic bio najgori
Sreca pa Kipar ne zna odbrana ko svicarski sir
Dedic ucestvovao kod dva od tri gola koja smo zabili u ove dvije utakmice
Dedic treba desno da igra, to i nodi govori samo naprijed
Sreca pa Kipar ne zna odbrana ko svicarski sir
Dedic ucestvovao kod dva od tri gola koja smo zabili u ove dvije utakmice
Dedic treba desno da igra, to i nodi govori samo naprijed

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
To zna i vrabac na grani da treba igrati desno, ne zna onaj koji bi trebao znati, mi smo nebitni.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Po cemu je bio najgori 
Pozicija mu je vise nego odgovarala, sto je pokazao ulascima u sredinu kad bukvalno ostavi 2 njihova igraca poslije prvog koraka

Pozicija mu je vise nego odgovarala, sto je pokazao ulascima u sredinu kad bukvalno ostavi 2 njihova igraca poslije prvog koraka
naprijed rejal
Ma ne moze on igrati krilo u ovoj formaciji sa krilima. Na wingbacku mozda i ima smisla.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne rise Bgt idi spavaj, a bolje da si napisao Tahirovic...<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:51Najlosija utakmica za repku, pozicija nije njegova i to se vidi.
Ne znam. Meni je sasvim zadovoljavajuce odigrao na poziciji gdje dolazi do izrazaja sav njegov ofanzivni arsenal.
naprijed rejal
Kao sto se i govorilo, on je korisniji kao bek i ofanzivno opasniji kad se kao desni bek zaleti prema protivnickom 16-ercu, ima brzu promjenu prvavca kretanja a ima i dribling.
Da li ce se isprofilisati u Marseju kroz tu ofanzivniju ulogu krilnog eka pa da i reprezentacija hajruje od njega, vidjet ćemo. Nekoliko puta je izignorisao Kolasinca koji je protrcavao naprijed i ulijetao u prostor.
U svakom slučaju, dvije njegove utakmice za zaborav u reprezentativnom dresu. Nije to ni blizu onoga koliko se od njega očekuje.
Da li ce se isprofilisati u Marseju kroz tu ofanzivniju ulogu krilnog eka pa da i reprezentacija hajruje od njega, vidjet ćemo. Nekoliko puta je izignorisao Kolasinca koji je protrcavao naprijed i ulijetao u prostor.
U svakom slučaju, dvije njegove utakmice za zaborav u reprezentativnom dresu. Nije to ni blizu onoga koliko se od njega očekuje.
Prilicno tanko na lijevoj strani al nema veze, ne bojim se ja za njega. Sad treba da se ustali u klubu. Bice to dosta bolje do ljeta.
-
- Kontakt:
Malo mi je čudna ona izjava De Zerbija da mu je Amar rekao da mu lijeva strana bolje leži. Da li je to bio blef, jer konta da će prije izgurati Merlina iz prvih 11 nego onog Brazilca Henriquea ili?
Kako god, nadam se da će DZ što prije uvidjeti da je on za desne strane i tu ga i koristiti. Jer ako u klubu bude igrao lijevo na duže staze, nema logike i u reprezentaciji ga ne koristiti tu, kad već nemaš lijevog beka. Gazibegović onda desno, jer to igra i u klubu. Međutim, ponavljam šteta je, mislim da je on na 50% lijevo.
Kako god, nadam se da će DZ što prije uvidjeti da je on za desne strane i tu ga i koristiti. Jer ako u klubu bude igrao lijevo na duže staze, nema logike i u reprezentaciji ga ne koristiti tu, kad već nemaš lijevog beka. Gazibegović onda desno, jer to igra i u klubu. Međutim, ponavljam šteta je, mislim da je on na 50% lijevo.
Mislim da to nije nikad rekao, nego je De Zerbi rekao da je Amar polivalentan igrač koji može igrati na obje strane i u ofanzivnim i defanzivnim ulogama.Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 10:36Malo mi je čudna ona izjava De Zerbija da mu je Amar rekao da mu lijeva strana bolje leži.
-
- Kontakt:
Rekao je, evo njegove izjave nakon utakmice:Zglavkar je napisao/la: ↑25 mar 2025, 10:41Mislim da to nije nikad rekao, nego je De Zerbi rekao da je Amar polivalentan igrač koji može igrati na obje strane i u ofanzivnim i defanzivnim ulogama.Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 10:36Malo mi je čudna ona izjava De Zerbija da mu je Amar rekao da mu lijeva strana bolje leži.
"Dedić? Otkriću vam tajnu, sam Dedić preferira igrati na lijevoj strani. To je prednost za nas, jer nam treba takav igrač u situacijama jedan na jedan na krilu, kada je protivnik zatvoren.
Čekam da se potpuno prilagodi i bude 100% spreman kako bih ga stavio u startnu postavu."
Ma šta zna De Zerbi.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
44:50 do 46. minute, Kemal Alispahić ima prijedlog za novu Dedićevu poziciju. Šta kažete?
Mislim da je još neko ovdje spominjao da ga se isproba u sredini.
Klupa danas protiv Reimsa u gostima.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Joj ovog komentatora što se bruka, čuj iz Lieferinga stigao u Marseille, prije toga igrao za Salzburg 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Odmah po ulasku usra i sefa i stanicu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Direktni krivac za gol, izgubi loptu i ljudima servira loptu za kontru 4 na 2. Katastrofa.
Da ga nije uveo, vjerujem da bi ga sad odma izveo zbog ovog.
Da ga nije uveo, vjerujem da bi ga sad odma izveo zbog ovog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.