Artikal koji želite da otvorite ne postoji ili je izbrisan iz baze. Kontaktirati prodavača ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kolko god da proda opet joj ostane robeharry_90 je napisao/la:Izbrisali je ?? Ako je gdje sretnem pitacu da spusti cijenu ili da dadne djabakada je ovako laka sto ne bi,reklamira se po netu,za petaka ce se derat svaki dan,tamam da plati kiriju
Jel idemo na pivu kad dođeš (tebi sokićSamo F.K.S !! je napisao/la:Cuvajte mi tu malu dok dodjem na drzavno
HahahahahahahahahahahaFrutek je napisao/la:Jel idemo na pivu kad dođeš (tebi sokićSamo F.K.S !! je napisao/la:Cuvajte mi tu malu dok dodjem na drzavno)
Hahaha sto mene nece tako hebem im majkuQUARESMA 18<<< je napisao/la:jao nek sve ide dovraga, 6. cas, dosadno dezurati, negdje pred kraj oko 15 min do kraja casa, dodjose cure iz 4G razreda, koji komadi, nabacuju mi se, ćao ja sam (ta i ta...) sjednu kraj mene, al bukvalno uz mene, kazu imas fine oci, bas si simpatican, hoce se, a meni se digo pićka im materina, a guzova, a guzova, a guzova![]()
![]()
sreca pa sam onu svoju nedavno odyebaus, ima se zamjena
polga je napisao/la:Uf, pa mora da si bas zgodan, cim su ti takve kokoske prisle, i opsjedale te dok si ti neduzno bio dezurni
QUARESMA 18<<< je napisao/la:rekao sam da su 4G cetvrti razred gimnazije, ja sam 1. Gimnazije
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.