[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
nisam ni mislio na igrace pojedinacno, to nema toliko veze, mislio sam da barca kao tim ima vece iskustvo od reala jer mi smo evo godinama za redom u samoj zavrsnici, dok je rala ispadao u osmini finala, a i vi morate priznati da je barca kao tim puno uigranija od reala i to je ono sto je bitno jer je fudbal ipak timska igra i u ovako jakim utakmicama kolektiv je uvijek puno bitniji od pojedinca_BooS_ je napisao/la:Kaže Barcelona iskusnija u završnici LP a Xabi Alonso, Ronaldo, Carvalho, Casillas, Kaka igrali najmanje jedno finale, neki i dva LP. Da ne brojim finala kupova, utakmice SP i EP. Zanimljivo stajalište.
naravno ovo je napisano i prije prvog el clasica...Edin-TM87 je napisao/la:Najgore je to sto oni ovde pisu prije 4 El-Clasica! Al' poslije 4 El-Clasica, niko ziv nece smijeti primirisati forumu...
Ako si tanak sa lovom uplati 100 KM na Real u subotu.T-MAC je napisao/la:naravno ovo je napisano i prije prvog el clasica...Edin-TM87 je napisao/la:Najgore je to sto oni ovde pisu prije 4 El-Clasica! Al' poslije 4 El-Clasica, niko ziv nece smijeti primirisati forumu...
i vec sam ti rekao..psttttttttttttttttttttttttttttt..![]()
ti eto znas sta ce bit nakon sljedeca 4 el clasica..kad si vec tak'i vidovnjak de mi Bogati reci koji cce bit brojevi na lotu da sebi uplatim...tanak sam nesto sa lovom ovih zadnjih par dana...
daj mi 100 kema i odma cu ja...ha ya...Edin-TM87 je napisao/la: Ako si tanak sa lovom uplati 100 KM na Real u subotu.
ma sta znas,moze neko radi neke gluposti dobit karton i eto belajaek0 je napisao/la:Ne vjerujem da ce neko od ovih koji su u opasnosti dobiti karton, osim u slucaju se situacija "zakuha", a to znaci da nam strpaju 3 gola, to je cisto nemoguce.
Mozda, ali mi treba na ESB-u da trazimo rezultat protiv Barce, tesko ce biti vaditi se na Campu. A bez Ramosa i Carvalha pobjeda na Bernabeu je upitna. Albiol - Messi, prosla sezonaWinston Smith je napisao/la:Ne bi cudilo i da je Mourinho dao instrukcije pojedinim igracima da svjesno isprovociraju kartone. U prvoj utakmici, vise puta je to naglasio, uvijek ide na pobjedu a u drugoj brani steceni rezultat. Realna je pretpostavka da bi mu u tom slucaju vise trebao cist Ramos i/ili Carvalho na Nou Campu nego da se zateze u oba slucaja.
Da. Albiol mi ne ulijeva povjerenje pored Messija. Kvantna fizika jbt.Winston Smith je napisao/la:A sa Carvalhom i Ramosom pobjeda na Bernabeu nije upitna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.