Pa nemas sta uzdizati kad je bolje, probao sam McDonald's u SA par puta cisto da mogu usporediti, radije bi vazda pojeo porciju cevapa ili pljeskavicu od McD. To je ba poor people's food u Americi, znam ono vidi se po filmovima vamo-tamo pa neka kako bi rekao k'o furka, ali je dobro samo za izbjegavati. Ima nekoliko sto je kvalitetno (poredeci) tipa Chick-Fil-A, Chipotle, Jersey Mike's, ono sve ostalo najgore meso, plastika obicna, a jos vam cijene postave k'o i ovdje, pretpostavljam da je sad meal recimo u KFC u SA 15-20km, a za te pare je 27 puta bolje jesti u Kulinom Dvoru u Semizovcu po svemu.Mogli je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:48
Ma brate uzeo onu wings korpicu bio i nidje veze stvarno. Nisam jedan od onih sto uzdizu nase domace jer je sve realno nezdravo smece. Al ako narucim cenera u Zmaju bar se najedem ko covjek.
Meni je Houston gotivan jer su jedni od rijetkih sto igraju ozbiljnu odbranu. I to jos sa igracima koji tu nisu jaki izvlace max. Samo je problem sto nemaju zvijezdu koja ce povuc u playoffu.
Sto se tice Houstona, polako istina je sve za nedostatke i iskustvo, da vidimo prvo s kim ce igrati. Imamo jakog trenera, jest da je tvrdoglav ali pratim bas ove sezone, sto se tice adjustment opcenito pa in game adjustments, pravljenje plana igre, podesavanja iste, zamjene u pravom momentu, time-out-a, decision making, kontrole utakmice je doktor covjek. Jak trener u playoffu ti je bonus na kvadrat.