Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ostace Motta upamcen po nerijesenim rezultatima i po izmisljanjem pozicija igracima.
Tudor za razliku od Motte zna sta je Juve. Nadam se pozitivnom soku i da se izbori LP.
Tudor za razliku od Motte zna sta je Juve. Nadam se pozitivnom soku i da se izbori LP.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pogledaj ovog Đuntolija seljačine, majku ti **** mrš i ti iz kluba
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mislim da je posteno ponuditi mu ovu opciju.Italia je napisao/la: ↑23 mar 2025, 03:00Covjek sa takvim trenerskim CV-jem i renomeom, bi bio jadan i smijesan da prihvati "ultimatum" raspalog kluba da ostvari rezultat za 2 mjeseca. Takav ultimatum mozes jedino dati penzionisanom treneru (Ranijeri) ili pocetniku u trenerskim vodama (Tudor, Pirlo).Juventinisimo je napisao/la: ↑23 mar 2025, 01:20Ja koliko znam dolazi Mancini i vodi tim do kraja sezone, bez obzira kako odigramo protiv Genoe....a za produzenje ugovora ce morati da obezbjedi CL...
Mancini je "skup" trener i nece trenirati za kikiriki...znam da je pretjerano imati 25m godisnje, ali toliko je imao u Arabiji...nece se taj spustiti na 2-3 milion..a sta raditi ako ne ispuni planove? Drzati ga 3/4 godine kao Allegrija?
Ja trenerima nikad ne bi davao ogromne ugovore, ali bi im dao ogromne bonuse...da mogu sa dobrim rezultatima dogurati do 7-10-15m godisnje...ako ne valja, sup karta u jednom pravcu..2-3m x 2-3 godine i nece biti neka ogromna svota..
Nikada me niti jedan trener vise nije zivcirao sa "kapitenima" kao sramotta...steta sto se Milik nije vratio pa da i on uzme traku oko ruke..

Zasluzen otkaz, trebao je biti i prije...

Idemo dalje...FINO ALLA FINE!!!
PS. maksuz selam sektasima i ostalim punoglavcima...znam da citaju ovaj podforum...ove zadnje 3/4 godine MI ne upiremo prste u druge i kmecimo kao sto su oni godinama, nego krivce trazimo u nasem klubu....od trenera do igraca, uprave...i onda kazu, mi kompleksasi..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Ni objavu nije dobio,zahvalili mu se u nekoliko rijeci.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ocigledno se nasro dobro zadnjih par dana po tim sastancina i dosao ruzan kraj.
Postajemo lagano ali sigurno novi man utd...tuga ziva
Postajemo lagano ali sigurno novi man utd...tuga ziva
I moja pretpostavka je ista. Svakako je već pokazao nevjerovatan nivo arogancije, on sve najbolje zna. Prije 7 d ga je Giuntoli potvrdio, ili je lagao sto nije prvi put jer je cekao ko moze biti dostupan ili je stvarno zelio da ostane do kraja sezone, ali da je u međuvremenu pricao sa svim igračima i da su rekli da ga ne zele vise kao trenera.
#MaxOUT
#MaxOUT
J10 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:14Bojim se da je zaključak jasan, Giuntoli nije pravi čovjek za Juventus, a sve se više čini da nije ni Motta. Predsjednik i direktor nisu sigurno jer su fantazme, Calvo ne može naći generalnog sponzora. Elkann vodi klub gore od morattija, možda je vrijeme da proda klub. Malo onih nekih igrača koji su mogli biti baza su se riješili ili to pokušavaju. Sve u svemu, ne vidim način kako da se vratimo ni sljedeće godine, a vjerovatno ni one tamo.
J10 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 23:57Još bi ljepše bilo da je otišao s Evropa Ligom prošle sezone, ali zaslužio je bar ovo. Zabrinjavajuće je koliko ne postoje predsjednik i ostale marionete. Ko god dodje za trenera bice teško dok se to ne riješi kako treba. Sje.bao je Allegri puno stvari i trebao je ranije otići, ali bi volio jednog dana cuti i njegovu pricu.
Sasvim zasluzen otkaz Motti, a nadam se da ce i Giuntoli istim putem, dovoljno su unistili i trenutnog a pogotovo buduceg Juventusa. Kako vrijeme prolazi situacija je sve gora, sama ispadanja od PSV-a i Empolija su dovoljna, ovih 7-0 u dvije uzastopne utakmice se moglo izbjeci. Igoru sretno, sad bar imamo nekog kome klub nesto znaci. Problem na vrhu je jos uvijek kljuc svega, dok se to ne rijesi necemo se vratiti na staro.J10 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:39Interesantno da se nema marke, a i ono malo sto se imalo prebrzo se potrosilo. Milik otkupljen ljetos a sigurno se mogao uzeti na posudbu neki spic istog kvaliteta, Weah doveden a i umjesto njega je moglo isto jer nije jos nista pokazao osim gola u kupu. Ovaj Djalo jeste prilika, ali nije bio neophodan trenutno ako vec fali precih pozicija, mogao je i Huijsen ostati a tu su Rugani i Sandro. Adzic ce biti valjda na ljeto placen pa nije sad problem.
Za vezni red se smatralo da je slab jos dok se racunalo na Fagiolija i Pogbu, neshvatljivo je ne dovesti nikakvo pojacanje ako su otpali njih dvojica. Mirettiju je posudba svakako trebala, ako se ne dozove do kraja sezone onda ce sljedecu svakako provesti na posudbi. Roberto Pereyra je bio free agent ljetos i sigurno moze dati ruke u zadnjih pola sata jer zna fudbala vise od svakog veznjaka trenutno. Rabiot ove sezone ima problema s povredama sto nije bas bio slucaj ranije, ako se povrijedi jedan od McKennie/Loca borba ce biti gotova do kraja februara. S druge strane, Nicolussi je mogao dobiti malo vise minuta da se stvarno vidi od cega je, a ovako imamo jasnu podjelu na startere i one koji ne bi trebali biti ni klupa. Nonge ili Hasa svakako nisu spremni, trebaju dobiti nekih minuta do kraja sezone pa da idu na posudbu.
Stvarno nerealna situacija. Od oktobra se zna da fali bar jedan vezni i opet nista. A kako igra Kostic ove sezone, i Bernardeschi bi bio pojacanje.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Samo da pitam brata Italiju...koji su to talijani sto bi trebali igrati u Juventusu?? Ovi sto ne mogu preci centar protiv svaba ili neki drugi?
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Da li si zaposlen negdje ? Jel se mozes postaviti u takvu poziciju da ti dodje neko sa strane i kaze - e hoces raditi kod mene, firma nam je u teskom klincu, ali tebi bi dali priliku da se pokazes, ali i da nas izvuces iz ove situacije. Zvuci nadrealno ? To mozes dati nekom radniku/senioru, koji ima zelju da postane menadzer pa ce da izgori u tom pokusaju (Pirlo, Tudor).Juventinisimo je napisao/la: ↑23 mar 2025, 17:38Mislim da je posteno ponuditi mu ovu opciju.Italia je napisao/la: ↑23 mar 2025, 03:00Covjek sa takvim trenerskim CV-jem i renomeom, bi bio jadan i smijesan da prihvati "ultimatum" raspalog kluba da ostvari rezultat za 2 mjeseca. Takav ultimatum mozes jedino dati penzionisanom treneru (Ranijeri) ili pocetniku u trenerskim vodama (Tudor, Pirlo).Juventinisimo je napisao/la: ↑23 mar 2025, 01:20Ja koliko znam dolazi Mancini i vodi tim do kraja sezone, bez obzira kako odigramo protiv Genoe....a za produzenje ugovora ce morati da obezbjedi CL...
Mancini je "skup" trener i nece trenirati za kikiriki...znam da je pretjerano imati 25m godisnje, ali toliko je imao u Arabiji...nece se taj spustiti na 2-3 milion..a sta raditi ako ne ispuni planove? Drzati ga 3/4 godine kao Allegrija?
Ja trenerima nikad ne bi davao ogromne ugovore, ali bi im dao ogromne bonuse...da mogu sa dobrim rezultatima dogurati do 7-10-15m godisnje...ako ne valja, sup karta u jednom pravcu..2-3m x 2-3 godine i nece biti neka ogromna svota..
Nikada me niti jedan trener vise nije zivcirao sa "kapitenima" kao sramotta...steta sto se Milik nije vratio pa da i on uzme traku oko ruke..![]()
Zasluzen otkaz, trebao je biti i prije...![]()
Idemo dalje...FINO ALLA FINE!!!
PS. maksuz selam sektasima i ostalim punoglavcima...znam da citaju ovaj podforum...ove zadnje 3/4 godine MI ne upiremo prste u druge i kmecimo kao sto su oni godinama, nego krivce trazimo u nasem klubu....od trenera do igraca, uprave...i onda kazu, mi kompleksasi..![]()
Citam ovdje komentare i pitam se jesam li ja lud ili su ljudi stvarno toliko nerealni. Kao i 2021, i 2023 i 24 i 25. Ovaj klub ne moze privuci ni igrace najveceg renomea, a kamoli trenera tog renomea. Ljudi se ovdje gadjaju Zidane, Klopp i slicnim imenima - a sta dobijamo zadnjih 10 godina ? Amatere + "lojalistu" da ga tako nazovemo. Fudbalerskim rijecnikom receno, jel vi zaista mislite da Juventus, Milan i Inter danas mogu dovesti Mbapea ili Halanda

Ciljevi ovog ovakvog Juventusa su borba za mjesto u LP (top 4), dogurati u Evropi sto dalje da se ne brukamo i pojavimo negdje, i pokusati se boriti za finale/titulu u Coppa Italia. To je Juventus jos od perioda Sarrija, kojeg je objektivno prosrala korona pa se i ta sezona odigrala po nekom automatizmu da smo najjaci i izguralo se (i to jedva) do titule (doduse i protiv koga?). Mediokritet uprava = mediokritet igraci = mediokre rezultati!
Bravo, to je to. Jedan iz Juventusa je u citavoj repci ? Sjecam se onih parola poslije 2006 godine (italija prvak/juventusova zasluga/juventus calciopoli). Naredne godine su bili mrtvi propaliteti, a parola je glasila: No Juve, No Italia. Sve dok nije izasla generacije: "Buffon", Chiellini, Barza, Bonucci, Marchisio, Pirlo. Vjerovatno se 95% simpatizera ovdje ne sjeca, ali Barza je bio pred gasnjem karijere u Wolfsburgu, Bonucci je bio "slabiji" partner u Bariju u odnosu na Ranocchiju i realno flopnuo prvu sezonu, Marchisio je imao doslovce iste epitete kakve danas citamo za Locatelija. Igrac alibija, nikakav talenat itd, dok nije stalo sve na svoje. Zali Boze one povrede, jer tada je stasao u igracinu i sigurno bi nam dao jos godina i godina kvalitetnog fudbala i vodstva..Juventinisimo je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:32Samo da pitam brata Italiju...koji su to talijani sto bi trebali igrati u Juventusu?? Ovi sto ne mogu preci centar protiv svaba ili neki drugi?
Zakljucak - No Italia, No Juve!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Juventinisimo
- Kontakt:
Najveci problem talijana su ljudi koji vode kolo, koji nemaju apsolutno nikakvu viziju osim "posrati se" na Juventus...to im je najveci domet...
FIGC je najveci problem Italije. Ljudi koji su tamo su uhljebi..umjesto da olaksaju klubovima, oni ih "sijeku", i to laicki preko Juventusa..ostali to gledaju i "slave", nisu ni svjesni poslijedica i za njihove klubove/repku..bas kao i poslije farsopolija..
Koliko kvalitetnih igraca je izbacija Italija zadnjih 10 godina??? Na prste jedne ruke se mogu nabrojati...omladinska skola im je NULA.
Fudbal se mnogo promjenio zadnjih godina, talijani se nisu pomakli...koliko trenera su proizveli?? I oni se na prste mogu nabrojati...
Jedino cistu viziju je imao Andrea, ne samo za Juventus nego i za Milan i Inter...pa nisu ih dzaba zvali da im se pridruze u SL, a oni su mu zabili noz u ledja nakon minutu..
Vjerujem da bi jos talijanskih klubova bilo u SL nakon nekog vremena..
SL je buducnost, kad tad ce je napraviti..
Poslije nase u23, dosli su Atalanta, Milan...poslije naseg stadiona, poceli su i drugi graditi...uhljebi nisu pomogli nista..
Ovo od prije dvije godine ce uzeti svoju mjeru, sve dodje na svoje, samo treba vremena...historija se ponavlja...2006
@Italija, sto se tice igraca, opet smo mi privukli Ronalda, kako tako...to je bio dobar potez za samu ligu..
Bez jakog big3, nema ni jake Italije..
PS. brat Kean dere, ko "onomad" Balo..
FIGC je najveci problem Italije. Ljudi koji su tamo su uhljebi..umjesto da olaksaju klubovima, oni ih "sijeku", i to laicki preko Juventusa..ostali to gledaju i "slave", nisu ni svjesni poslijedica i za njihove klubove/repku..bas kao i poslije farsopolija..
Koliko kvalitetnih igraca je izbacija Italija zadnjih 10 godina??? Na prste jedne ruke se mogu nabrojati...omladinska skola im je NULA.
Fudbal se mnogo promjenio zadnjih godina, talijani se nisu pomakli...koliko trenera su proizveli?? I oni se na prste mogu nabrojati...
Jedino cistu viziju je imao Andrea, ne samo za Juventus nego i za Milan i Inter...pa nisu ih dzaba zvali da im se pridruze u SL, a oni su mu zabili noz u ledja nakon minutu..
Vjerujem da bi jos talijanskih klubova bilo u SL nakon nekog vremena..
SL je buducnost, kad tad ce je napraviti..
Poslije nase u23, dosli su Atalanta, Milan...poslije naseg stadiona, poceli su i drugi graditi...uhljebi nisu pomogli nista..
Ovo od prije dvije godine ce uzeti svoju mjeru, sve dodje na svoje, samo treba vremena...historija se ponavlja...2006
@Italija, sto se tice igraca, opet smo mi privukli Ronalda, kako tako...to je bio dobar potez za samu ligu..
Bez jakog big3, nema ni jake Italije..
PS. brat Kean dere, ko "onomad" Balo..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Izbacila je Italija odlicnih igraca u zadnje vrijeme - posebno ona era Mancinija kao selektora gdje se napravio jedan odlican restart, podmladila ekipa, osvojio veliki trofej, ali eto samo u Italiji se mora skalp rezati nakon jednog loseg rezultata. Eto im sad Luciano
Isti problemi su bili i post calciopoli eri, i isti ce biti i dalje, dok se ne krene od sebe pojedinacno. Trziste je takvo kakvo jeste - Engleska je "Premium/Premier" liga u svakom smislu, Spanija je Klasik, Svabe imaju iste mane kao i mi, ali zato imaju najbolji sistem kojim to nadoknadjuju. A italija prezivljava od stare slave, jer nista od navedenog nema - niti pare, niti politiku super klubova, niti sistem.
Ali, ono oko cega ja sve o ovo vrijeme ovdje kofol diskutujem i raspravljam jeste dugorocnost i smisao planskog razvoja. Jel bio trener koji je na ustrb rezultata ponudio priliku Miretiju, Fagioliju, Gatiju, Huijsenu, Souleu i ostalim da igraju ? Ova prva ekipa je dobila priliku i da budu prvotimci par sezona, ostali su isli na posudbe da se kale. Jel to polog za buducnost kojeg treba istrpiti pa makar i ne ostvarili nikakve rezultate ? A rezultati su ostvareni, rezultat u kontekstu definisanih ciljeva - ulozeno/dobijeno. Ali eto, za takve stvari se nema sluha, strpljenja, vremena, vec se gleda na instant rezultat. Eto vam sad instant rezultati pa uzivajte u istim.
Italija nema lidera i vizionara. Sve se svodi na kratkorocni efekat, neku brzu emociju (Conte efekat) i pravljenje frke. Sport koji pratim cak i duze od fudbala je Formula, te Motogp (nekih 15 godina sada). Opredijeljen sam kao tifoza i Italiju i talijanske timove podrzavam u svemu, a znas koji su paterni:
- Ferrari kako je izgubio politicku nadmoc, nijednu titulu vise nije osvojio. Uskoro ce 20 godina kako "Real Madrid" formule ne osvaja "domacu" titulu! Pod Real Madrid ne mislimo samo na prestiz, moc, bitnost itd - vec i najvece finansije, najvece sponzore, najjace vozace - danas u timu voze 2 od 5 najbolji vozaca na gridu (vrlo vjerovatno da su i 2/3 najbolja - ali da ne ulazimo u tu diskusiju). Oni su 9. i 10. u sampionatu (doduse tek je pocela sezona, ali od titula i dalje nema nista). Forza Elkan hah
- MotoGP - pored japanaca jedini rivali su talijani sa svojim motorima, gdje je Ducati pokusavao nesto. Prejadni rezultati desetljecima, sve se vrtilo oko emocije, historije, tradicije - koja je uspjela i Valentina Rossija da pojede i otjera sa tog motora. Nikakvi rezultati i uvijek su bili krivi svi ostali. Prije 10ak godina Audi grupacija kupuje Ducati i lagano se postavljaju temelji. Zadnje 4 godine Motogp sampionat se naziva Ducati sampionat gdje se doslovce bore Ducatijevi razliciti timovi jedni protiv drugih, a ostali na gridu su liga ispod. Proslogodisnji poredak u sampionatu je bio: Ducati, Ducati, Ducati, Ducati, KTM, KTM, Aprilia, Ducati, Ducati, Ducati. Samo je jedan Ducati bio ispod top 10 (bio je 12.), od nekih 22-24 vozaca. Nigdje jamahe, nigdje honde.
Dosao Svabo, dosao sistem, dosli i rezultati.

Isti problemi su bili i post calciopoli eri, i isti ce biti i dalje, dok se ne krene od sebe pojedinacno. Trziste je takvo kakvo jeste - Engleska je "Premium/Premier" liga u svakom smislu, Spanija je Klasik, Svabe imaju iste mane kao i mi, ali zato imaju najbolji sistem kojim to nadoknadjuju. A italija prezivljava od stare slave, jer nista od navedenog nema - niti pare, niti politiku super klubova, niti sistem.
Ali, ono oko cega ja sve o ovo vrijeme ovdje kofol diskutujem i raspravljam jeste dugorocnost i smisao planskog razvoja. Jel bio trener koji je na ustrb rezultata ponudio priliku Miretiju, Fagioliju, Gatiju, Huijsenu, Souleu i ostalim da igraju ? Ova prva ekipa je dobila priliku i da budu prvotimci par sezona, ostali su isli na posudbe da se kale. Jel to polog za buducnost kojeg treba istrpiti pa makar i ne ostvarili nikakve rezultate ? A rezultati su ostvareni, rezultat u kontekstu definisanih ciljeva - ulozeno/dobijeno. Ali eto, za takve stvari se nema sluha, strpljenja, vremena, vec se gleda na instant rezultat. Eto vam sad instant rezultati pa uzivajte u istim.
Italija nema lidera i vizionara. Sve se svodi na kratkorocni efekat, neku brzu emociju (Conte efekat) i pravljenje frke. Sport koji pratim cak i duze od fudbala je Formula, te Motogp (nekih 15 godina sada). Opredijeljen sam kao tifoza i Italiju i talijanske timove podrzavam u svemu, a znas koji su paterni:
- Ferrari kako je izgubio politicku nadmoc, nijednu titulu vise nije osvojio. Uskoro ce 20 godina kako "Real Madrid" formule ne osvaja "domacu" titulu! Pod Real Madrid ne mislimo samo na prestiz, moc, bitnost itd - vec i najvece finansije, najvece sponzore, najjace vozace - danas u timu voze 2 od 5 najbolji vozaca na gridu (vrlo vjerovatno da su i 2/3 najbolja - ali da ne ulazimo u tu diskusiju). Oni su 9. i 10. u sampionatu (doduse tek je pocela sezona, ali od titula i dalje nema nista). Forza Elkan hah
- MotoGP - pored japanaca jedini rivali su talijani sa svojim motorima, gdje je Ducati pokusavao nesto. Prejadni rezultati desetljecima, sve se vrtilo oko emocije, historije, tradicije - koja je uspjela i Valentina Rossija da pojede i otjera sa tog motora. Nikakvi rezultati i uvijek su bili krivi svi ostali. Prije 10ak godina Audi grupacija kupuje Ducati i lagano se postavljaju temelji. Zadnje 4 godine Motogp sampionat se naziva Ducati sampionat gdje se doslovce bore Ducatijevi razliciti timovi jedni protiv drugih, a ostali na gridu su liga ispod. Proslogodisnji poredak u sampionatu je bio: Ducati, Ducati, Ducati, Ducati, KTM, KTM, Aprilia, Ducati, Ducati, Ducati. Samo je jedan Ducati bio ispod top 10 (bio je 12.), od nekih 22-24 vozaca. Nigdje jamahe, nigdje honde.
Dosao Svabo, dosao sistem, dosli i rezultati.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Navodno Brazzo visoko kotira ukoliko Elkann odluči da mijenja Giuntolija uskoro.
Rodjeni su pitarske picke!
Nije lik kapacitet Juventusa bio uopšte , potrefila mu se dobra sezona i to je to. Trebalo se ući sa boljim trenerom i sad bi iole rezultat bio bolji . Ovako pregrmit i Tudora da ih ubije u pojam sa svojim treninzima i na kraju tražit provjereno ime da nas vodi dalje .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 mar 2025, 17:56Ni objavu nije dobio,zahvalili mu se u nekoliko rijeci.
I Capello misli kao ja.
Fabio Capello a Gazzetta: "Se la squadra non voleva più continuare con Motta andare avanti così non sarebbe stato possibile.Mi aspetto di vedere una Juventus con posizioni chiare e ruoli ben definiti in campo.Ora tocca a loro, sono di fronte a una grande responsabilità. Tirarsi indietro sarebbe inammissibile.Cambiare allenatore a nove giornate dalla fine del campionato, e con il quarto posto a solo un punto di distanza, potrebbe essere un rischio. Le scelte di una società però vanno sempre contestualizzate e dall’esterno ho l’impressione che nessuno volesse più continuare con Motta. Non i tifosi, e nemmeno la squadra: in casi del genere bisogna sentire lo spogliatoio e decidere di conseguenza. Se i giocatori non digerivano più Motta, come mi pare di capire, l’esonero era inevitabile
#MaxOUT
#MaxOUT
Chiesa lajka punom parom sve objave o nogiranju Motte 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
https://football-italia.net/only-one-ju ... e-sacking/
Ovo ga je otjeralo, a ne rezultati. Izgubio je povjerenje svlacionice i to je uvijek kraj
Ovo ga je otjeralo, a ne rezultati. Izgubio je povjerenje svlacionice i to je uvijek kraj
What Tudor told Juventus players in his first training session!
The training session began with a motivational speech. Director Cristiano Giuntoli was also present at Continassa.
“We are Juventus, let’s prove on the pitch that we are worthy of this shirt,” Tudor told the team on Monday, according to Gazzetta.
The pink paper says that Tudor insisted on the sense of belonging and the Bianconeri DNA.
Juventus showed a lack of reaction in the latest two defeats against Atalanta and Fiorentina, and Tudor tried to instil his desire and enthusiasm in the team.
The new Bianconeri coach also worked on a series of tactical exercises.
Furthermore, he will start one-on-one meetings with the players in the coming days, as an open dialogue will be fundamental to being in sync with the team right away.
The training session began with a motivational speech. Director Cristiano Giuntoli was also present at Continassa.
“We are Juventus, let’s prove on the pitch that we are worthy of this shirt,” Tudor told the team on Monday, according to Gazzetta.
The pink paper says that Tudor insisted on the sense of belonging and the Bianconeri DNA.
Juventus showed a lack of reaction in the latest two defeats against Atalanta and Fiorentina, and Tudor tried to instil his desire and enthusiasm in the team.
The new Bianconeri coach also worked on a series of tactical exercises.
Furthermore, he will start one-on-one meetings with the players in the coming days, as an open dialogue will be fundamental to being in sync with the team right away.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.