Kako mogu izgubiti sve do kraja i ostati prvi, kad ima još 12 utakmica da se igra, a samo u 5 pobjeda je razlika

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kako mogu izgubiti sve do kraja i ostati prvi, kad ima još 12 utakmica da se igra, a samo u 5 pobjeda je razlika
To je tacno, jbg svima je jasno da je Boston neupitan favorit, al nadam se da ce i Cavsi dogurat barem do finala konferencije, simpatična su ekipa.TripleThreat je napisao/la: ↑22 mar 2025, 17:00Nije samo to. Protiv svih se muče. I Netse i Hornetse jedva dobiše.
Privid mali, nešto mi je manje utakmica prikazalo, sad vidim i ja da ima još 12
Ovo je po pravilima legalno. Nije ovo kick-ball u NBA.
Jok,izbacice ih Alperen Sengun
Jel otvorio? Gdje je na Ilidzi, kod stanice ili blize Luzanima? Ja ga licno izbjegavam, preferiram Taco Cabanu, jer je bolje meso, ali eto mozda ce kad vas biti bolji, jer McDonald's je bio bolji u BiH nego u Americi. No, kad odem u Taco Bell uzmem luxe box.
Ma McD mi nikad nije legao. One burgercice pojedes u dva zalogaja. Porcije im pravljene za djecu od 7 godina.alemsa je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:47Jel otvorio? Gdje je na Ilidzi, kod stanice ili blize Luzanima? Ja ga licno izbjegavam, preferiram Taco Cabanu, jer je bolje meso, ali eto mozda ce kad vas biti bolji, jer McDonald's je bio bolji u BiH nego u Americi. No, kad odem u Taco Bell uzmem luxe box.
Ma smece ono ne valja za hranu tako govoriti ali realno. Izbjegavam brzu hranu u sirokom luku, tek kad je prestanes jesti pa probas nakon nekoliko mjeseci vidis koje je smece za organizam. Ali eto ponekad, Chipotle ti je najjaci od te Mexicke hrane. Kakav ti je KFC?
Ma brate uzeo onu wings korpicu bio i nidje veze stvarno. Nisam jedan od onih sto uzdizu nase domace jer je sve realno nezdravo smece. Al ako narucim cenera u Zmaju bar se najedem ko covjek.alemsa je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:07Ma smece ono ne valja za hranu tako govoriti ali realno. Izbjegavam brzu hranu u sirokom luku, tek kad je prestanes jesti pa probas nakon nekoliko mjeseci vidis koje je smece za organizam. Ali eto ponekad, Chipotle ti je najjaci od te Mexicke hrane. Kakav ti je KFC?
@dark
Ma da je prvu rundu proci, ne bi volio igrati protiv GSW![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.