Arjan Malić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arjan Malić
bravo mali ne znam kako je on stoper covjek igra beka odlicno
Momak je u defanzivi kao beton, bez greske odigrano poluvrijeme.
-
- Kontakt:
Vise me oduševio za ovih 45 minuta nego Gazibegovic sve tekme skupa, mali igra i razmišlja bit će igracina nije sirovinaQUARTERBACK je napisao/la: ↑21 mar 2025, 21:33bravo mali ne znam kako je on stoper covjek igra beka odlicno
-
- Kontakt:
Srce moje Krajiškoo, vrijediloo jee

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
auuuu kakva partija Malica...svaka cast.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Odlican debi, bravo momcino 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme vrhunsko, drugo kad je ponestalno snage loše.
Vidi se da mu fali takmičarskih utakmica i da nije najprirodnija mu pozicija, pa odatle i par greški/ispadanja pogotovo od 60. minute pa do kraja. Isto tako, vidi se da ima dosta u njemu talenta i da može postati dobar igrač za reprezentaciju, samo da se izbori za mjesto u Šturmu.
Ona reakcija pred kraj utakmice u 16m kada je bio 1 na 1 s nekim Rumunom i bez faula uzeo loptu pokazuje da u njemu ima nešto.
Vidi se da mu fali takmičarskih utakmica i da nije najprirodnija mu pozicija, pa odatle i par greški/ispadanja pogotovo od 60. minute pa do kraja. Isto tako, vidi se da ima dosta u njemu talenta i da može postati dobar igrač za reprezentaciju, samo da se izbori za mjesto u Šturmu.
Ona reakcija pred kraj utakmice u 16m kada je bio 1 na 1 s nekim Rumunom i bez faula uzeo loptu pokazuje da u njemu ima nešto.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Debi vrhunski, mali ima muda do poda.
Vrhunska defanziva.
Vrhunska defanziva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Decko je hladan k'o spricer. Svaka cast! 

Napravio je sigurno 7-8 pametnih prekrsaja, bez da je ijedan bio blizu zutog kartona. Za svoje godine dosta zrela i sigurna igra, ali nam trenutno treba kvalitetnije rjesenje po toj desnoj strani (prvenstveno zbog ofanzive).
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Vidi se da ima bas dobre fizikalije i da je prilicno zreo fudbaler za svoje godine. Bilo je ispadanja, naravno, ocekivano od mladog igraca, ali momak ima potencijala, na ovakvim utakmicama se stvaraju igraci. Nadam se nase rjesenje za bekovske pozicije.
To je ono sto nikad nismo vidjeli kod Gazibegovica jednostavno momak igra mozgom sa svoji 20g trudi se da iznese loptu dok Gazibegovic uvijek namjesti sorc dok izvede aut ali fenomenalno da ga Barbarez zovne umjesto Omerovica i jos mu da sansu prije Bicakcica top
Ma decko je prvenstveno stoper. I previsok je da bi bio bek.
Momak je primarno stoper, barba ga gleda kao Bicin nasljednik.
Momak ima kvalitet, bice tu hajra nebitno koja pozicija.
Meni je bio odličan večeras, naročito u defanzivi što je i logično jer je on primarno stoper, dobro postavljanje, hladan sa loptom, dobar i duelima direktan i jak, sa 19 godina odigrati ovako opušteno bitnu utakmicu je za naklona, bravo Arijane!
Ma momka će reprezentacija prodati sigurno. Posebno ako krenemo sa dobrim igrama, a on se budio vrtio u prvih 11. Sigurno da ce ga i Sturm forsirati jer i njima je u interesu da ga prodaju sto bolje.
Kako hoda s ovolikim m.udima, zapinju li mu?
Respekt stvarno
Yebote zivot, momak jedva 5 utakmica ozbiljnog fudbala ima u nogama i da ovako rutinski iznese utakmicu je stvarno za duboki naklon
Respekt stvarno

Yebote zivot, momak jedva 5 utakmica ozbiljnog fudbala ima u nogama i da ovako rutinski iznese utakmicu je stvarno za duboki naklon

Momak je primarno zadnji vezni, igra perfektno tu poziciju samo mu fali malo iskustva.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne znam, meni djeluje ipak tromo za poziciju zadnjeg veznog, a čini se da nema ni tehniku za veznog igrača, kao stoper ima puno više šanse da se razvije u dobrog igrača jer je direktan, što bi u maniru seoskih liga rekli ide u kost, ne boji se duela, skočan je, prilično hladan kad ima loptu u noga i ne paničari na povratne lopte i kada ga pritišće protvnički napadač, po meni ima sve odlike stopera i to bi i trebao igrati.Poziciju desnog beka može igrati samo u defanzive, ofanzivno nema šta tražiti, za zadnjeg veznog ipak mora imti više kreativnosti, promjene pravca, dinamike, on to nema niti će prema fizikalijama ikad imati.Kako god, ozbiljan potencijal, vjerovatno i najveći od svih U-21 igrača.