Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kraljttbvb
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la kraljttbvb » 21 mar 2025, 16:20

let3 je napisao/la:
21 mar 2025, 16:14
Trivicka
Kako ova ženska ima iritantan i nekakav ruralni glas, samo joj stado ovaca fali :roll:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 21 mar 2025, 16:22

akisarajevo92 je napisao/la:
21 mar 2025, 16:16
VensanKasel je napisao/la:
21 mar 2025, 16:11
Jednom nogom u grobu ali ona zna da to Dodick nije rekao. :yawn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 mar 2025, 16:23

Sta babe kažu, nije tacno, lažu na Dodika.

Otišao ja na more u CG prije 10-ak godina, negdje oko Herceg novog.

Došli da vidimo apartman, nekoliko baba raspravlja nešto. Kaže jedna i nas Ratko Mladić nije zločinac kako hoce da ga prikazu. I ustaje da nam pokaže apartman. Reko hvala gospodjo, idemo dalje...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 21 mar 2025, 16:24

let3 je napisao/la:
Ovi centici iz genocidnog entiteta znaju da ce Dodik prije ili kasnije biti bivsi. Pitanje je dana kad ce se to desiti.
I onda krece cirkus ko ce doci na njegovo mjesto. Mnogo je kandidata za tu poziciju koja ce odlaskom krmka postati upraznjena.
Stanivukovic i Trivicka cekaju u prvom startnom redu :mrgreen: kao zapete puske.
Barem su svjesni koji je jedini način da se donose odluke,

za razliku od terorističke grupe Mileta Dodika.

Čuj granična policija RSa. :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2025, 16:31

let3 je napisao/la:
I onda krece cirkus ko ce doci na njegovo mjesto. Mnogo je kandidata za tu poziciju koja ce odlaskom krmka postati upraznjena.
Stanivukovic i Trivicka cekaju u prvom startnom redu :mrgreen: kao zapete puske.

Najmanje je bitno ko će doći poslije, jer niko nikada više neće imati moć koju imaju Dodik i SNSD.

Vidjećeš na šta će ličiti prva Vlada RS bez SNSD-a, to će biti cirkus, za godinu dana će se posvađati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 21 mar 2025, 16:32

Pendulum je napisao/la:
21 mar 2025, 16:22
VensanKasel je napisao/la:
21 mar 2025, 16:11
Najgori su sjedi, bilo da su glasaci ili vlast, sjedima treba zabraniti bavljenjem politikom u svakom obliku nakon 60. godine.
....sve drugo će proći!

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 21 mar 2025, 16:39

OldTownDistrict je napisao/la:
21 mar 2025, 16:32
Najgori su sjedi, bilo da su glasaci ili vlast, sjedima treba zabraniti bavljenjem politikom u svakom obliku nakon 60. godine.
Oleee, napokon neko s kim dijelim mišljenje. Zabranit starim ljudima i glasanje i kandidvoanje. Jer koji će meni qrac budućnost krojiti neki lik od 60+ godina.

Bukvalno tvoje riječi govorim već godinama.

60+, ****, ljudino ajde u ribe, ili u autobus pa putuj malo, Sutjeska, šta ja znam idi gdje hoš.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 mar 2025, 16:50

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /250320210
"Mislim da će Hrvati iz ovog političkog procesa izaći kao najveći gubitnici. Oni pokušavaju pokazati nešto što ne žive - da su za reformsku Bosnu i Hercegovinu. Koju reformsku? A, usput im je potpuno degradiran status. Mi Srbi smo im to držali 10 - 15 godina iz svog razloga. Držali smo ih na pozicijama da potpuno ne potonu. Šta sad dobijaju? Tri puta imaju člana Predsjedništva koji nije njihov, tri puta ih preglasavaju u Vladi FBiH. Šta mislite jednog dana ako se dogovorimo o nekoj novoj Bosni i kažemo da to bude procentualno - koliko će onda Hrvati imati? Hoće li pristati na osam posto? Hoćete da igramo tu priču ili ćemo ostati principijelni na dogovoru koji imamo?", kazao je.
Podivljali bik iz Laktasa rusi sve oko sebe. On ocito ide do kraja, nema kocnica kod njega. Sad se okomio na hrvate i sveo ih na 8%. Vise ne zna na koga bi se istresao.
Pljuvao je po OHR, vrijeđao Šmita, Marfija,vrijeđao je Njemacku kao drzavu, odavno vrijeđa bosnjake (pardon, muslimane kako ih naziva), zatim ismijava opoziciju u RS, svoj narod, a sad se okomio i na hrvate. Sad i njima ima nesto za poruciti. Bolesnik podivljali.
Ovo je fasizam sta covjek izgovora svakim danom.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 mar 2025, 16:51

Samo ono što je govorio Rambo Amadeus - uradiš test i po tome ti se vrednuje glas.

Ovako istu vrijednost ima glas glupana sa 8 razreda osnovne škole i doktora nauka koji je pola života proveo sa knjigom u ruci...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 mar 2025, 16:52

OldTownDistrict je napisao/la:
21 mar 2025, 16:32
Pendulum je napisao/la:
21 mar 2025, 16:22

Apsolutno. :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 mar 2025, 16:56

let3 je napisao/la:
21 mar 2025, 16:50
"Mislim da će Hrvati iz ovog političkog procesa izaći kao najveći gubitnici. Oni pokušavaju pokazati nešto što ne žive - da su za reformsku Bosnu i Hercegovinu. Koju reformsku? A, usput im je potpuno degradiran status. Mi Srbi smo im to držali 10 - 15 godina iz svog razloga. Držali smo ih na pozicijama da potpuno ne potonu. Šta sad dobijaju? Tri puta imaju člana Predsjedništva koji nije njihov, tri puta ih preglasavaju u Vladi FBiH. Šta mislite jednog dana ako se dogovorimo o nekoj novoj Bosni i kažemo da to bude procentualno - koliko će onda Hrvati imati? Hoće li pristati na osam posto? Hoćete da igramo tu priču ili ćemo ostati principijelni na dogovoru koji imamo?", kazao je.
Podivljali bik iz Laktasa rusi sve oko sebe. On ocito ide do kraja, nema kocnica kod njega. Sad se okomio na hrvate i sveo ih na 8%. Vise ne zna na koga bi se istresao.
Pljuvao je po OHR, vrijeđao Šmita, Marfija,vrijeđao je Njemacku kao drzavu, odavno vrijeđa bosnjake (pardon, muslimane kako ih naziva), zatim ismijava opoziciju u RS, svoj narod, a sad se okomio i na hrvate. Sad i njima ima nesto za poruciti. Bolesnik podivljali.
Ne godi Nijemcima? Ok, ne gode ni oni nama. Uvest će nam sankcije? Uvest ćemo i mi njima? Smiješno? Vidjet ćemo je li smiješno. Oni će uvesti Dodiku i njima (Stevandiću i Viškoviću op. a.) sankcije. I mi ćemo njihovim ljudima, pa ćemo reći da njihov ambasador ne smije ovdje da hoda", kazao je.
Meni je veći fazon ova izjava. Baš se neki Hans iz Frankfurta nasekirao što je Dodik uveo sankcije Njemackoj. Nece moći Hans doći u Nevesinje i Gacko, jer su mu uvedene sankcije :mrgreen:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 21 mar 2025, 17:00

Kad sa karikaturom poput Dodika imamo ovakve probleme izac na kraj, prilicno sam siguran da ce nekom pismenom poput cetalja Stanivukovica bit potrebno duplo manje vremena za secesiju. Ovu drzavu jedino moze spasit potpuno novo uredjenje, bez ikakvih entiteta i distrikta, a pogotovo entiteta sa nacionalnim sufiksom. Ovako podijeljena drzava je osudjena na konstantnu nefunkcionalnost i netrepeljivost izmedju naroda.

Ovdje vecina ljudi ima neku ludu ideju da nacionalizam i genocidni mindset umiru zajedno s Dodikom. :damn:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 mar 2025, 17:03

Dodik ponistava save kao da igra Football manager.

Da se sada sve smiri pa ako pozeli za 3 mjeseca moze opet pozeliti da oteza svima zivot.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 mar 2025, 17:04

kraljttbvb je napisao/la:
21 mar 2025, 16:56
let3 je napisao/la:
21 mar 2025, 16:50
Ne godi Nijemcima? Ok, ne gode ni oni nama. Uvest će nam sankcije? Uvest ćemo i mi njima? Smiješno? Vidjet ćemo je li smiješno. Oni će uvesti Dodiku i njima (Stevandiću i Viškoviću op. a.) sankcije. I mi ćemo njihovim ljudima, pa ćemo reći da njihov ambasador ne smije ovdje da hoda", kazao je.
Meni je veći fazon ova izjava. Baš se neki Hans iz Frankfurta nasekirao što je Dodik uveo sankcije Njemackoj. Nece moći Hans doći u Nevesinje i Gacko, jer su mu uvedene sankcije :mrgreen:
Laktaski konj prijeti sankcijama jednoj Njemackoj :tokralju: i sta reci na to.
Al babe i đuturumi ga brane, to je prava politika, ko biva ne dirajte nam Mileta, nama je dobar :lol: To su ti kreteni koji mu daju glasove.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 mar 2025, 17:09

21 mar 2025, 16:51
Samo ono što je govorio Rambo Amadeus - uradiš test i po tome ti se vrednuje glas.

Ovako istu vrijednost ima glas glupana sa 8 razreda osnovne škole i doktora nauka koji je pola života proveo sa knjigom u ruci...
Jeste jarane ali ti opet obrazovani ljudi donose odluke, vode politiku itd. Velika vecina politicara na svijetu su skolovani ljudi, oni se direktno pitaju/dogovaraju a ne taj sto ima 4 razreda.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 mar 2025, 17:11

alemsa je napisao/la:
21 mar 2025, 17:09

Jeste jarane ali ti opet obrazovani ljudi donose odluke, vode politiku itd. Velika vecina politicara na svijetu su skolovani ljudi, oni se direktno pitaju/dogovaraju a ne taj sto ima 4 razreda.
Jeste u svijetu. Kod nas pola politicara ima kupljenu diplomu, a da ne govorim da ne znaju beknuti engleski jezik sto je neka osnova za bavljenje politikom. Vidio si ono saopstenje Dodika neki dan na engleskom. Jbt ChatGPT mu napisao :rol:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 mar 2025, 17:15

u NSRS nakon presude je rekao da je na vlasti 20 godina jer je majstor svog zanata i kako ce opet izvesti svoj majstorluk

on se i dalje nada da ce nesto ispregovarati iz svega ovoga, da ce se mozda kao 2010. pojaviti medjunarodni faktor koji ce ponistiti sve tako sto ce slucaj prebaciti u BL

ili kao u slucaju Pavlovic banke kad je tadasnji glavni tuzitelj Goran Salihovic izasao iz svega iako je imao cist slucaj za osudu rekavsi 'ne zelim biti odgovaran za ratni sukob u zemlji'

btw.

M.D. je na mitingu obecao da ce pokrenuti sudski proces protiv Schmidta u istoj toj Njemackoj, takodjer jos cekamo i snimke kako su mu trazili milione iz Suda BiH.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 21 mar 2025, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 mar 2025, 17:16

DamirT je napisao/la:
21 mar 2025, 17:11
alemsa je napisao/la:

Jeste u svijetu. Kod nas pola politicara ima kupljenu diplomu, a da ne govorim da ne znaju beknuti engleski jezik sto je neka osnova za bavljenje politikom. Vidio si ono saopstenje Dodika neki dan na engleskom. Jbt ChatGPT mu napisao :rol:
Pa dobro sad otom potom govorim opcenito. Eto uzmi i pocetak 90ih, Alija imao pravni fakultet jel tako, Karadzic psiholog sta je vec bio, Tudjman oficir, Milosevic bankar. Sve obrazovani ljudi i oni su se pitali nad sudbinom naroda a ne Hamdo pijacar sto je zaokruzio SDA ili sta vec.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 21 mar 2025, 17:22

alemsa je napisao/la:
21 mar 2025, 17:16
DamirT je napisao/la:
21 mar 2025, 17:11
alemsa je napisao/la:

Pa dobro sad otom potom govorim opcenito. Eto uzmi i pocetak 90ih, Alija imao pravni fakultet jel tako, Karadzic psiholog sta je vec bio, Tudjman oficir, Milosevic bankar. Sve obrazovani ljudi i oni su se pitali nad sudbinom naroda a ne Hamdo pijacar sto je zaokruzio SDA ili sta vec.
Pa ko je postavio SDA ili bilo koju drugu partiju (putem izbora jel) da "odlučuje" nego taj Hamdo sa četiri razreda?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 mar 2025, 17:25

Ti sa osnovnom skolom su najgori u vecini slucajeva. Stranke i vole da takvih ima sto vise. Njih kupe sa 50 maraka i kazu de glasaj za tu stranku ili kandidata. Zato nam i jeste ovako, jer takvih nazalost ima mali milion jos uvijek...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.