Kako ova ženska ima iritantan i nekakav ruralni glas, samo joj stado ovaca fali

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako ova ženska ima iritantan i nekakav ruralni glas, samo joj stado ovaca fali
Jednom nogom u grobu ali ona zna da to Dodick nije rekao.
Sta babe kažu, nije tacno, lažu na Dodika.
Barem su svjesni koji je jedini način da se donose odluke,let3 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:14Ovi centici iz genocidnog entiteta znaju da ce Dodik prije ili kasnije biti bivsi. Pitanje je dana kad ce se to desiti.
I onda krece cirkus ko ce doci na njegovo mjesto. Mnogo je kandidata za tu poziciju koja ce odlaskom krmka postati upraznjena.
Stanivukovic i Trivicka cekaju u prvom startnom redukao zapete puske.
Najgori su sjedi, bilo da su glasaci ili vlast, sjedima treba zabraniti bavljenjem politikom u svakom obliku nakon 60. godine.
Oleee, napokon neko s kim dijelim mišljenje. Zabranit starim ljudima i glasanje i kandidvoanje. Jer koji će meni qrac budućnost krojiti neki lik od 60+ godina.OldTownDistrict je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:32Najgori su sjedi, bilo da su glasaci ili vlast, sjedima treba zabraniti bavljenjem politikom u svakom obliku nakon 60. godine.
Podivljali bik iz Laktasa rusi sve oko sebe. On ocito ide do kraja, nema kocnica kod njega. Sad se okomio na hrvate i sveo ih na 8%. Vise ne zna na koga bi se istresao."Mislim da će Hrvati iz ovog političkog procesa izaći kao najveći gubitnici. Oni pokušavaju pokazati nešto što ne žive - da su za reformsku Bosnu i Hercegovinu. Koju reformsku? A, usput im je potpuno degradiran status. Mi Srbi smo im to držali 10 - 15 godina iz svog razloga. Držali smo ih na pozicijama da potpuno ne potonu. Šta sad dobijaju? Tri puta imaju člana Predsjedništva koji nije njihov, tri puta ih preglasavaju u Vladi FBiH. Šta mislite jednog dana ako se dogovorimo o nekoj novoj Bosni i kažemo da to bude procentualno - koliko će onda Hrvati imati? Hoće li pristati na osam posto? Hoćete da igramo tu priču ili ćemo ostati principijelni na dogovoru koji imamo?", kazao je.
Apsolutno.OldTownDistrict je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:32Najgori su sjedi, bilo da su glasaci ili vlast, sjedima treba zabraniti bavljenjem politikom u svakom obliku nakon 60. godine.
let3 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:50https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /250320210
Podivljali bik iz Laktasa rusi sve oko sebe. On ocito ide do kraja, nema kocnica kod njega. Sad se okomio na hrvate i sveo ih na 8%. Vise ne zna na koga bi se istresao."Mislim da će Hrvati iz ovog političkog procesa izaći kao najveći gubitnici. Oni pokušavaju pokazati nešto što ne žive - da su za reformsku Bosnu i Hercegovinu. Koju reformsku? A, usput im je potpuno degradiran status. Mi Srbi smo im to držali 10 - 15 godina iz svog razloga. Držali smo ih na pozicijama da potpuno ne potonu. Šta sad dobijaju? Tri puta imaju člana Predsjedništva koji nije njihov, tri puta ih preglasavaju u Vladi FBiH. Šta mislite jednog dana ako se dogovorimo o nekoj novoj Bosni i kažemo da to bude procentualno - koliko će onda Hrvati imati? Hoće li pristati na osam posto? Hoćete da igramo tu priču ili ćemo ostati principijelni na dogovoru koji imamo?", kazao je.
Pljuvao je po OHR, vrijeđao Šmita, Marfija,vrijeđao je Njemacku kao drzavu, odavno vrijeđa bosnjake (pardon, muslimane kako ih naziva), zatim ismijava opoziciju u RS, svoj narod, a sad se okomio i na hrvate. Sad i njima ima nesto za poruciti. Bolesnik podivljali.
Ovo je fasizam sta covjek izgovora svakim danom.
Meni je veći fazon ova izjava. Baš se neki Hans iz Frankfurta nasekirao što je Dodik uveo sankcije Njemackoj. Nece moći Hans doći u Nevesinje i Gacko, jer su mu uvedene sankcijeNe godi Nijemcima? Ok, ne gode ni oni nama. Uvest će nam sankcije? Uvest ćemo i mi njima? Smiješno? Vidjet ćemo je li smiješno. Oni će uvesti Dodiku i njima (Stevandiću i Viškoviću op. a.) sankcije. I mi ćemo njihovim ljudima, pa ćemo reći da njihov ambasador ne smije ovdje da hoda", kazao je.
Laktaski konj prijeti sankcijama jednoj Njemackojkraljttbvb je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:56let3 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:50https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /250320210
Pljuvao je po OHR, vrijeđao Šmita, Marfija,vrijeđao je Njemacku kao drzavu, odavno vrijeđa bosnjake (pardon, muslimane kako ih naziva), zatim ismijava opoziciju u RS, svoj narod, a sad se okomio i na hrvate. Sad i njima ima nesto za poruciti. Bolesnik podivljali.
Ovo je fasizam sta covjek izgovora svakim danom.Meni je veći fazon ova izjava. Baš se neki Hans iz Frankfurta nasekirao što je Dodik uveo sankcije Njemackoj. Nece moći Hans doći u Nevesinje i Gacko, jer su mu uvedene sankcijeNe godi Nijemcima? Ok, ne gode ni oni nama. Uvest će nam sankcije? Uvest ćemo i mi njima? Smiješno? Vidjet ćemo je li smiješno. Oni će uvesti Dodiku i njima (Stevandiću i Viškoviću op. a.) sankcije. I mi ćemo njihovim ljudima, pa ćemo reći da njihov ambasador ne smije ovdje da hoda", kazao je.![]()
Jeste jarane ali ti opet obrazovani ljudi donose odluke, vode politiku itd. Velika vecina politicara na svijetu su skolovani ljudi, oni se direktno pitaju/dogovaraju a ne taj sto ima 4 razreda.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:51Samo ono što je govorio Rambo Amadeus - uradiš test i po tome ti se vrednuje glas.
Ovako istu vrijednost ima glas glupana sa 8 razreda osnovne škole i doktora nauka koji je pola života proveo sa knjigom u ruci...
Jeste u svijetu. Kod nas pola politicara ima kupljenu diplomu, a da ne govorim da ne znaju beknuti engleski jezik sto je neka osnova za bavljenje politikom. Vidio si ono saopstenje Dodika neki dan na engleskom. Jbt ChatGPT mu napisaoalemsa je napisao/la: ↑21 mar 2025, 17:09Jeste jarane ali ti opet obrazovani ljudi donose odluke, vode politiku itd. Velika vecina politicara na svijetu su skolovani ljudi, oni se direktno pitaju/dogovaraju a ne taj sto ima 4 razreda.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:51Samo ono što je govorio Rambo Amadeus - uradiš test i po tome ti se vrednuje glas.
Ovako istu vrijednost ima glas glupana sa 8 razreda osnovne škole i doktora nauka koji je pola života proveo sa knjigom u ruci...
Pa dobro sad otom potom govorim opcenito. Eto uzmi i pocetak 90ih, Alija imao pravni fakultet jel tako, Karadzic psiholog sta je vec bio, Tudjman oficir, Milosevic bankar. Sve obrazovani ljudi i oni su se pitali nad sudbinom naroda a ne Hamdo pijacar sto je zaokruzio SDA ili sta vec.DamirT je napisao/la: ↑21 mar 2025, 17:11Jeste u svijetu. Kod nas pola politicara ima kupljenu diplomu, a da ne govorim da ne znaju beknuti engleski jezik sto je neka osnova za bavljenje politikom. Vidio si ono saopstenje Dodika neki dan na engleskom. Jbt ChatGPT mu napisaoalemsa je napisao/la: ↑21 mar 2025, 17:09Jeste jarane ali ti opet obrazovani ljudi donose odluke, vode politiku itd. Velika vecina politicara na svijetu su skolovani ljudi, oni se direktno pitaju/dogovaraju a ne taj sto ima 4 razreda.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 mar 2025, 16:51Samo ono što je govorio Rambo Amadeus - uradiš test i po tome ti se vrednuje glas.
Ovako istu vrijednost ima glas glupana sa 8 razreda osnovne škole i doktora nauka koji je pola života proveo sa knjigom u ruci...![]()
Pa ko je postavio SDA ili bilo koju drugu partiju (putem izbora jel) da "odlučuje" nego taj Hamdo sa četiri razreda?alemsa je napisao/la: ↑21 mar 2025, 17:16Pa dobro sad otom potom govorim opcenito. Eto uzmi i pocetak 90ih, Alija imao pravni fakultet jel tako, Karadzic psiholog sta je vec bio, Tudjman oficir, Milosevic bankar. Sve obrazovani ljudi i oni su se pitali nad sudbinom naroda a ne Hamdo pijacar sto je zaokruzio SDA ili sta vec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.