ahahaha, jel mogućesamoposmatram je napisao/la: ↑21 mar 2025, 13:18https://www.klix.ba/vijesti/bih/britans ... /250321101

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ahahaha, jel mogućesamoposmatram je napisao/la: ↑21 mar 2025, 13:18https://www.klix.ba/vijesti/bih/britans ... /250321101
https://istraga.ba/zvanicnici-eu-saopc ... h-vojnika/akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 01:52EUFOR jos nije dobio zahtjev za asistenciju pri hapsenju
Mislim da je vakat, ako i neko pokusa nesto iz MUP-a RS zavrsit ce pred sudom BiH i onaj ko podigne pusku i onaj ko je naredio takvo nesto kao dio oruzane pobune protiv drzave
A prilicno sam siguran da niko nece ispaliti ni metka u takvom slucaju.
Jel se to pozivaš na Istraguba? AvAv novinara?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 13:35https://istraga.ba/zvanicnici-eu-saopc ... h-vojnika/akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 01:52EUFOR jos nije dobio zahtjev za asistenciju pri hapsenju
Mislim da je vakat, ako i neko pokusa nesto iz MUP-a RS zavrsit ce pred sudom BiH i onaj ko podigne pusku i onaj ko je naredio takvo nesto kao dio oruzane pobune protiv drzave
A prilicno sam siguran da niko nece ispaliti ni metka u takvom slucaju.
Da mi neko ponudi izmedju hapsenja Avde i Dodika, da samo jedno mogu odabrat, bez sekunde dvoumljenja bih izabrao ovog kera satronovinarskog.Poligon10 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 13:45Ako iko uspjedne blokirati i napraviti belaj od ove situacije, to će biti Avdo Avdić sa ovim pokušajima dizanja tenzija i širenja okolo loših spinova. EUFOR svakako ne treba i neće sam vršiti operaciju hapšenja. To može doći samo kao asistencija policijskoj agenciji i ništa više. Onda ova informacija da niko nije tražio njihovo asistiranje, ja ne znam je li taj lik normalan? Je li iko svjestan da je to tajna operacija koja se odvija sa samo nekoliko uključenih ljudi koji će na kraju vjerovatno samo zatražiti pomoć EUFOR-a. Ovo što on piše treba predstavljati neko javno mišljenje u medijima da bi mi svi znali kad će biti akcija i slično. Znači nevjerovatno miješanje u rad institucija i narušavanje oblika tajnosti u ovakvim stvarima. Prelazi svaku granicu zdravog razuma i da se pitam prvo bih njega uhapsio za ometanje istrage pa onda bi nastavio sa radom. Ko god na ovo nasjeda je indirektni sudionik u narušavanju državnih instituacija. Dno dna.
Mini Nenad HadzifejzovicPoligon10 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 13:45Ako iko uspjedne blokirati i napraviti belaj od ove situacije, to će biti Avdo Avdić sa ovim pokušajima dizanja tenzija i širenja okolo loših spinova. EUFOR svakako ne treba i neće sam vršiti operaciju hapšenja. To može doći samo kao asistencija policijskoj agenciji i ništa više. Onda ova informacija da niko nije tražio njihovo asistiranje, ja ne znam je li taj lik normalan? Je li iko svjestan da je to tajna operacija koja se odvija sa samo nekoliko uključenih ljudi koji će na kraju vjerovatno samo zatražiti pomoć EUFOR-a. Ovo što on piše treba predstavljati neko javno mišljenje u medijima da bi mi svi znali kad će biti akcija i slično. Znači nevjerovatno miješanje u rad institucija i narušavanje oblika tajnosti u ovakvim stvarima. Prelazi svaku granicu zdravog razuma i da se pitam prvo bih njega uhapsio za ometanje istrage pa onda bi nastavio sa radom. Ko god na ovo nasjeda je indirektni sudionik u narušavanju državnih instituacija. Dno dna.
Npr. sve sto je izgovorio u ovoj emisiji je tacno i to su cinjenice, svidjalo se to nama ili nekraljttbvb je napisao/la: ↑21 mar 2025, 14:31Mini Nenad HadzifejzovicPoligon10 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 13:45Ako iko uspjedne blokirati i napraviti belaj od ove situacije, to će biti Avdo Avdić sa ovim pokušajima dizanja tenzija i širenja okolo loših spinova. EUFOR svakako ne treba i neće sam vršiti operaciju hapšenja. To može doći samo kao asistencija policijskoj agenciji i ništa više. Onda ova informacija da niko nije tražio njihovo asistiranje, ja ne znam je li taj lik normalan? Je li iko svjestan da je to tajna operacija koja se odvija sa samo nekoliko uključenih ljudi koji će na kraju vjerovatno samo zatražiti pomoć EUFOR-a. Ovo što on piše treba predstavljati neko javno mišljenje u medijima da bi mi svi znali kad će biti akcija i slično. Znači nevjerovatno miješanje u rad institucija i narušavanje oblika tajnosti u ovakvim stvarima. Prelazi svaku granicu zdravog razuma i da se pitam prvo bih njega uhapsio za ometanje istrage pa onda bi nastavio sa radom. Ko god na ovo nasjeda je indirektni sudionik u narušavanju državnih instituacija. Dno dna.![]()
Trebate se malo skulirati s tim hapsenjem. To je operacija koja se analizira i planira jer je vrlo moguce da dodje do oruzanog incidenta prilikom hapsenja a to bi mogao biti povod za buduce incidente. Vi pisete kao da je casu vode popiti i serete svaki dan sto ne hapse.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 14:55kako rece i Bursac, "vlast u Sarajevu se pocele zadovljavati time da ljudi dolaze na posao", a nije vijest da niko ne smije da uhapsi Dodika, niti nacelnika PU u Zvorniku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.