Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kojih stranaca ? Ameri koji ne znaju ni gdje se Bosna nalazi ali su pročitali negdje članak da je sranje u Bosni.
Nek ti znaš gdje je Bosna pa si pobjego iz nje prvom prilikom i sada pametuješ s distance
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 21 mar 2025, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Mediji ko mediji, bilo stranacki il nasi, sve u cilju zarade. Nista oni posebno ne znaju osim dizanja panike, propagande i manipulacije.
Masa stranaca ne zna gdje je Bosna a kamo li da se pitaju raspada li se, zamisli eto tamo nekom svabi, svicarcu ili amerikancu dok uziva u normalnoj drzavni padne na pamet Bosna i sta se desava u njoj, ako je taj stranac Muharem koji se 92.odselio iz Bosne ta prica ima smisla.
Zaobadali se levati. Sad bi guzice dali, a ne kamoli povukli neke nepostojeće zakone.
Ne iskoristi li se ovaj zicer, i treba sve razj.ebati.
Ne iskoristi li se ovaj zicer, i treba sve razj.ebati.
The saddest thing in life is wasted talent.
- OldTownDistrict
- Kontakt:

Novi momenat Nenada Stevandića: Spreman sam povući zakone koje je donijela NSRS, ako to isto učini i Schmidt
....sve drugo će proći!
Stranci griješe kad spominju mogućnost rata. Ne znaju oni da šta god RS uradi bitno je samo da sve prođe bez incidenta.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kaže Stevandic ja sam rekao tužilaštvu da neću biti dostupan do 18.03., pa da mi do tad ne šalju poziv. A oni mi odmah nakon usvajanja zakona poslali poziv da se javim da dadnem izjavu

Ono ubiješ čovjeka i kažeš im odoh ja na more 10 dana, pa kad dodjem kuci, možete doći da me uhapsite...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Moram priznati da je uživanje gledati ovo koprcanje "pravih srbijandera". Od sinoć ona emisija, i ovo danas šta izjavljuju bogami je opasna frkica. Ističe vrijeme a oni nemaju nikakve pozicije za pregovore i eventualni spas od Zakona. Još ako im Čovke zamandali, yebali su ježa. 

Otkud ti ova informacija?
Tacno si napisao sve potpuno suprotno svakoj izjavi svakog stranca osim vucica i lukasenka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Novi momenat Nenada Stevandića: Spreman sam povući zakone koje je donijela NSRS, ako to isto učini i Schmidt

Još kad nelegalni VP, odnosno turista iz Njemačke donese zakon o državnoj imovini, bit će još više plakanja

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- napoleon72
- Kontakt:
Stranci palamude o raspadu BiH vec 20 godina. Samo ukucaj na google "new war in Bosnia", imas clanke od prije 7 dana pa do 2012. Sjeti se i onih non papera i narativa "Bosna se brani u Kievu" itd. Logicno da ce pisat o tom, jedina smo drzava u Evropi gdje zive 3 naroda koja su ratovala prije 30 god i koji dijele vlast, okruzeni susjedima sa pretenzijom na tu teritoriju. I onda stancaju clanke i glume neke analiticare, a u sustini veze nemaju ni o cemu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozda nisu uhapseni ali oni vise ne mogu ni do wc-a da ih ne prate duge puske, to im je mozda bilo fora dan-dva ali im se vec opasno smucio zivot odmetnika i bjegunacaPoligon10 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 12:46Moram priznati da je uživanje gledati ovo koprcanje "pravih srbijandera". Od sinoć ona emisija, i ovo danas šta izjavljuju bogami je opasna frkica. Ističe vrijeme a oni nemaju nikakve pozicije za pregovore i eventualni spas od Zakona. Još ako im Čovke zamandali, yebali su ježa.![]()
Don't believe the hype.
Oni će sami sebe prijaviti kad dođe i međunarodna potjernica.
Pa šta smo na kraju zaključili, stručnjaci na forumu, jel ovo vlast dobro odradila ili su trebali ulijetat' u BL sa puškama? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Iz aviona se vidi da su se usrali sve trojica.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Džaba je plakaoProdužen pritvor bivšem ministru Nenadu Nešiću za još dva mjeseca

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt: