tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 23:00
harden je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:41
BIHfan je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:04
Pozdrav kolege forumasi, imam jedno pitanje. Koju platformu za kanale koristiti u dijaspori, tj u Njemackoj? Ne zelim onaj IPTV sranje sto kad uplatim, 80 posto kanala ne radi i ovi sto rade nenormalno stekaju, vec nesto legalno i da ima dovoljno kanala.
Posto Arena je kupila sva prava od SK, bilo bi mi drago da ta patforma nudi u paketu Arene, kao i par BH kanala.
Svi dijasporci koriste iptv...
Nije iptv sranje nego si ti imao los, dobar iptv i dobar net i nikad problema nema. Neces naci bolju opciju
Bas to..a svaki legalan ces pretplatit, a neces dobit ni 10 posto sto ti nude ostali.
12 eura placam mjesecno ovaj svoj, za dva uredjaja istovremeno..neki dan su sjebali nesto s novom aplikacijom, javio im se, odma mi poslali zamjensku aplikaciju i prebacili dzaba sa standardnog na premium racun dok ne rijese problem. Svaki sportski kanal, a i dosta ostalih imaju po dva linka i ne sjecam se da me ikad izdalo da nisam uspio pogledati sto sam zelio
Imam taj IPTV vec 5 godina, svi oni budu na pocetku dobri, platis im i onda kasnije borba, jos dosta njih su bahati, kao jarane ti hoces za 80e godisnje sve, ako ti se ne svidja trazi dalje, a da pare nazad dobijes, mozes zaboravit. On ti taj IPTV moze iskljucit kad hoce i kako hoce kad ti svoje pare uplatis vec. E sad to sa tim mjesecnim pretplatama je mozda i bolja opcija, jer moraju drzat kvalitetu ako zele i dalje da im placas. Meni se nikad nije nudilo da mjesecno placam, vec samo godisnje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM