Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Šta li je sljedeće?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- napoleon72
- Kontakt:
Piju pup, moje mecanje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Gdje su? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"Tako da NATO nema tu formalnu nadležnost. Formalnu nadležnost ovde imaju tzv. EUFOR snage, snage Evropske unije. I one imaju mandat da u slučaju sukoba stanu između zaraćenih strana. I kao što je rekao njihov komandant prije neki dan, oni nemaju mandat da arbitriraju u političkim sukobima. Imamo inicijalno pokušaj Bošnjaka da uvlače NATO, EUFOR, jer oni znaju da ne mogu da savladaju Republiku Srpsku ni u jednoj varijanti, ni u političkoj, ni ustavnoj ni vojnoj, ni teritorijalnoj. A mi nemamo pretenzije ni prema kome. Sem da čuvamo svoju zemlju, svoj ustav i ono što imamo", poručio je Stevandić.
Na pitanje da li rukovodstvo RS čini nešto što se u BiH poima kao secesionizam, Stevandić kaže da oni čine sve da sačuvaju Republiku Srpsku, mir i Dejtonski sporazum.
Stevandić je kazao da on nastavlja sa svojim poslom i da je u ponedjeljak nastavak skupštinskog zasjedanja i redovna sjednica skupštine o povećavanju plata.
Na pitanje da li rukovodstvo RS čini nešto što se u BiH poima kao secesionizam, Stevandić kaže da oni čine sve da sačuvaju Republiku Srpsku, mir i Dejtonski sporazum.
Stevandić je kazao da on nastavlja sa svojim poslom i da je u ponedjeljak nastavak skupštinskog zasjedanja i redovna sjednica skupštine o povećavanju plata.
Više bih volio da se to krme uhapsi nego Dodik i Višković.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sa tim ratnim zločincem i teroristom se moralo ranije obračunati. Nije ga Dodik bez razloga stavio da vodi skupštinu.
https://www.slobodnaevropa.org/a/30850242.htmlEmir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica za RSE kaže kako je nedopustivo da neko ko obavlja važnu funkciju, bude opterećen tom vrstom hipoteke, tražeći da se istraži Viškovićeva ratna uloga tokom genocida u Srebrenici.
„Radovan Višković je, prema izjavama svjedoka datim pred Sudom BiH, pod zakletvom i to prema izjavama svjedoka Tužilaštva i prema izjavama svjedoka odbrane u Hagu pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju (MKSJ) bio i u Potočarima i u Srebrenici u julu 1995. godine. U najmanje jednom slučaju učestvovao u organizaciji transporta zarobljenika, najvjerovatnije na neko od mjesta zatočenja, odnosno mjesta pogubljenja i učestvovao u takozvanoj operaciji asanacije, odnosno prekopavanja masovnih grobnica i prikrivanja dokaza o genocidu“, kaže Suljagić za RSE.
Viskovic je pravi ratni zlocinac.
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nešić plače.. jao kakav pissdun, hahaha, tačno su ovi političari teške jajare i to treba letvom sve udarati.. čim neko kaže da će da se bavi politikom, odmah ga treba izudarati isto prije što smo derpache tukli po parkovima, dok je još bilo dozvoljeno.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Sa kakvim mi olosom imamo posla u drzavi, da ne kazem sta gore prije iftaralet3 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 17:00https://www.slobodnaevropa.org/a/30850242.htmlEmir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica za RSE kaže kako je nedopustivo da neko ko obavlja važnu funkciju, bude opterećen tom vrstom hipoteke, tražeći da se istraži Viškovićeva ratna uloga tokom genocida u Srebrenici.
„Radovan Višković je, prema izjavama svjedoka datim pred Sudom BiH, pod zakletvom i to prema izjavama svjedoka Tužilaštva i prema izjavama svjedoka odbrane u Hagu pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju (MKSJ) bio i u Potočarima i u Srebrenici u julu 1995. godine. U najmanje jednom slučaju učestvovao u organizaciji transporta zarobljenika, najvjerovatnije na neko od mjesta zatočenja, odnosno mjesta pogubljenja i učestvovao u takozvanoj operaciji asanacije, odnosno prekopavanja masovnih grobnica i prikrivanja dokaza o genocidu“, kaže Suljagić za RSE.
Viskovic je pravi ratni zlocinac.

1946-1987
Pa fakat.leo1946 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 17:21Sa kakvim mi olosom imamo posla u drzavi, da ne kazem sta gore prije iftaralet3 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 17:00https://www.slobodnaevropa.org/a/30850242.htmlEmir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica za RSE kaže kako je nedopustivo da neko ko obavlja važnu funkciju, bude opterećen tom vrstom hipoteke, tražeći da se istraži Viškovićeva ratna uloga tokom genocida u Srebrenici.
Viskovic je pravi ratni zlocinac.ljudi koji su nas klali i ubijali danas nam vode pola drzave. Dobro mi ikako..
Dobro ikako ova drzava postoji u kojoj su ratni zlocinci na najvisim funkcijama, umjesto na dugogodisnjim robijama. To nema nigdje na svijetu.
I opet BiH opstaje, gura dalje. Mi smo drzava-fenomem.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bukvalno samo neka njega uhapse a ovu dvojicu i ne moraju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Samo su se u tome i pokazali, u tim niskim moralnim vrijednostima, civilima, zenama, djeci. Vojno nas izginulo 30k, njih 21k, procentualno kad uzmes tu negdje (ako ne i manje nasih), a oni bili 28 puta oruzano jaci. Nad civilima su se izivljavali, s toga je 80% civilnih zrtvi Bosnjaka a njihovih 10%. Kraj '94 i tokom '95 kad smo bili vec legitimni, nigdje nas uzeli nisu, s toga su i poceli jos vise divljati po civilima. Po svim vojnim analazima, uzimajuci u obzir stanje na terenu, okolnosti i oruzje, Bosnjaci su se pokazali kao 200 puta jaci ratnici.
- akisarajevo92
- Kontakt:
place Nesic u sudnici, prica kako postuje institucije drzave Bosne i Hercegovine, ili "BiH" kako je uvijek ranije govorio
sreca da je zaglavio u prdekani na vrijeme, kako bi se tek on ponasao tokom svega ovoga
koliko li se Nenad Hadzifejz trudi ovih dana da uhvati Mileta za neki vanredni intervju?

sreca da je zaglavio u prdekani na vrijeme, kako bi se tek on ponasao tokom svega ovoga
koliko li se Nenad Hadzifejz trudi ovih dana da uhvati Mileta za neki vanredni intervju?

Don't believe the hype.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
A ko ili zasto 'Nenad'?akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 19:08place Nesic u sudnici, prica kako postuje institucije drzave Bosne i Hercegovine, ili "BiH" kako je uvijek ranije govorio![]()
koliko li se Nenad Hadzifejz trudi ovih dana da uhvati Mileta za neki vanredni intervju?![]()
....sve drugo će proći!
- VensanKasel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne zna terorista đe goni. O kakvoj 'novoj Bosni' će se on dogovarati i s kim?Mislim da će Hrvati iz ovog političkog procesa izaći kao najveći gubitnici. Oni pokušavaju pokazati nešto što ne žive - da su za reformsku Bosnu i Hercegovinu. Koju reformsku? A, usput im je potpuno degradiran status. Mi Srbi smo im to držali 10 - 15 godina iz svog razloga. Držali smo ih na pozicijama da potpuno ne potonu. Šta sad dobijaju? Tri puta imaju člana Predsjedništva koji nije njihov, tri puta ih preglasavaju u Vladi FBiH. Šta mislite jednog dana ako se dogovorimo o nekoj novoj Bosni i kažemo da to bude procentualno - koliko će onda Hrvati imati? Hoće li pristati na osam posto? Hoćete da igramo tu priču ili ćemo ostati principijelni na dogovoru koji imamo?", kazao je Dodik.

Jučer prijetio srbima
Danas prijeti hrvatima
sutra povratnicima bošnjacima pretpostavljam
Danas prijeti hrvatima
sutra povratnicima bošnjacima pretpostavljam
-
- Kontakt:
Tone sve niže i niže, ne zna gdje udara.MarcoBorriello je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:01Ne zna terorista đe goni. O kakvoj 'novoj Bosni' će se on dogovarati i s kim?Mislim da će Hrvati iz ovog političkog procesa izaći kao najveći gubitnici. Oni pokušavaju pokazati nešto što ne žive - da su za reformsku Bosnu i Hercegovinu. Koju reformsku? A, usput im je potpuno degradiran status. Mi Srbi smo im to držali 10 - 15 godina iz svog razloga. Držali smo ih na pozicijama da potpuno ne potonu. Šta sad dobijaju? Tri puta imaju člana Predsjedništva koji nije njihov, tri puta ih preglasavaju u Vladi FBiH. Šta mislite jednog dana ako se dogovorimo o nekoj novoj Bosni i kažemo da to bude procentualno - koliko će onda Hrvati imati? Hoće li pristati na osam posto? Hoćete da igramo tu priču ili ćemo ostati principijelni na dogovoru koji imamo?", kazao je Dodik.![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Lakija malo prenijelo

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.