Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Trebaju ga zamoliti, možda ga smekša lijepa riječ 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Amerikanci jedini imaju realnu moc da ovdje nesto promjene ukoliko zele.EU je sprdnja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma to je svima jasno ko ima iole pameti. Sad da li ce amerika odlucivati na bazi nekih svojih jakih interesa ili na bazi totalne nezainteresovanosti za nama ostaje da se vidi. Najsmjesniji su ovi sto su se prizivali na neku drzavu, strpljenje, pravne procedure, birokratiju.harry_90 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 21:06Dobro je ovaj pravnik rekao,ceka se sta ce Washington odluciti i tako ce se raditi..

Ovo je samo drzava ako neko sa strane (vjerovatno amerika) na bazi svojih interesa odluci da smo drzava. Jadno jbg al je tako. Zato ovdje ni za sto godina nece biti prave drzave ukoliko se nesto drasticno ne promjeni ne samo unutar bosne vec i regionalno.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nemamo ! Imamo , ali je u magacinu ! Nije u magacinu , ali nismo koristili !
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
I šta, ako Ameri kažu da se neće miješati povodom ovog terorističkog čina, to je to? Mi nećemo uraditi ništa?miki09 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 21:54Ma to je svima jasno ko ima iole pameti. Sad da li ce amerika odlucivati na bazi nekih svojih jakih interesa ili na bazi totalne nezainteresovanosti za nama ostaje da se vidi. Najsmjesniji su ovi sto su se prizivali na neku drzavu, strpljenje, pravne procedure, birokratiju.Valjda su pisuci o tome sami sebe pokusali uvjeriti u nesto.
Ovo je samo drzava ako neko sa strane (vjerovatno amerika) na bazi svojih interesa odluci da smo drzava. Jadno jbg al je tako. Zato ovdje ni za sto godina nece biti prave drzave ukoliko se nesto drasticno ne promjeni ne samo unutar bosne vec i regionalno.
Pa ako je tako, daj da odmah potpišemo nezavisnu državu RS. Koji kuratz se stresiramo onda?!
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovi postali jos vise rezimski i cetnicki medij nego zadnji put kad sam ih gledao prije par mjeseci
ali cekamo Joksimovica da napuni Kosevo, najbolja publika je u Sarajevu 

Don't believe the hype.
- feniksptica
- Kontakt:
Ono što ja vidim kao problem je to što na početku ovog ludila mediji i političari su bili opušteniji i ignorisali budalu.
Misli su da postoji plan.
Kako vrijeme odmiče sve se više javlja sumnja u neznanje i bezidejnost.
Misli su da postoji plan.
Kako vrijeme odmiče sve se više javlja sumnja u neznanje i bezidejnost.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ceka i on da padne Vucic da se osjeti ponovo liberoakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 22:13ovi postali jos vise rezimski i cetnicki medij nego zadnji put kad sam ih gledao prije par mjeseci
ali cekamo Joksimovica da napuni Kosevo, najbolja publika je u Sarajevu![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Nije EU sprdnja, oni salju ogromnu vojnu pomoc Ukrajini vec godinama - nego ih jednostavno boli ki.ta za Bosnom

Dayton nije njihov sporazom, to je americki deal i ko biva nek se jenkiji bave sa tim.
- Ozymandias
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa ja ne znam šta čekate, Ramo, avenija, surreal, akisarajevo, feniksptica, sheyi i ostali. Mogli ste do sad oformiti specijalnu jedinicu i pravac Banja Luka pa hapsite. Ramo bi vam bio glavni, on bi planirao čitavu akciju 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- feniksptica
- Kontakt:
Nisi ti dobarBundesliga je napisao/la: ↑19 mar 2025, 22:22Pa ja ne znam šta čekate, Ramo, avenija, surreal, akisarajevo, feniksptica, sheyi i ostali. Mogli ste do sad oformiti specijalnu jedinicu i pravac Banja Luka pa hapsite. Ramo bi vam bio glavni, on bi planirao čitavu akciju![]()

Jebote...ko Vučievi napadate ako nesto nije napisano po vašem ukusu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koordinatorica za intimne pokrete tvrdi: Između Baldonija i Lively postojala je iskrena ljubav
Koordinatorica za intimne pokrete

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro, držite se stava da je država čučnula, da nema aparate, hajde onda dajte rješenje, kad već znate sve šta je slučaj i šta se dešava.
Pa u pravu je Hajte vise krenute i pohapsite ih sviju, sta piskarate ovdje bez veze…feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2025, 22:25Nisi ti dobarBundesliga je napisao/la: ↑19 mar 2025, 22:22Pa ja ne znam šta čekate, Ramo, avenija, surreal, akisarajevo, feniksptica, sheyi i ostali. Mogli ste do sad oformiti specijalnu jedinicu i pravac Banja Luka pa hapsite. Ramo bi vam bio glavni, on bi planirao čitavu akciju![]()
![]()
Jebote...ko Vučievi napadate ako nesto nije napisano po vašem ukusu![]()
![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- feniksptica
- Kontakt:
A sto ti piskaras
??
Tvoje nije bezveze, u tebe ima neku svrhu...
Ako kažem da su nam političari pičići i da ništa ne smiju na svoju ruku sto to tebe pogađa

Ako kažem da su nam političari pičići i da ništa ne smiju na svoju ruku sto to tebe pogađa

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da Bog da svi pogrijesili i da Bog da ovo dugorocno bila vrhunska taktika i strategija nase strane, ali ljudi imaju opravdano pravo da su zabrinuti i da se drze svojih nekih teza, ali ako ce ti za mjesc dana biti granicna kontrola kod aerodrdoma i iznad Grbavice i onda i tad galamiti kako je sve dio taktike onda tu ne moze da je sve bilo dobro odradjeno
-
- Kontakt:
Samo piši 'Ovo je taktika' i bit ćeš im dobar. Mada ih je sve manje. I ovi najzatucaniji su progledali i shvatili koliko je sati.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2025, 22:35A sto ti piskaras??
Ako kažem da su nam političari pičići i da ništa ne smiju na svoju ruku sto to tebe pogađa![]()
![]()
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da ne bude
Igrali smo dobro al zaj*bo nas sudija
Igrali smo dobro al zaj*bo nas sudija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.