Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
U ovoj drzavi il si dio poganog sistema il cekas vizu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Gdje ti putujes?napoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:18U ovoj drzavi il si dio poganog sistema il cekas vizu.

Rođen s tobom da budem
- napoleon72
- Kontakt:
Putujem svaki dan na posaoFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:23Gdje ti putujes?napoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:18U ovoj drzavi il si dio poganog sistema il cekas vizu.![]()
![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vidis da se i u ovim teskim vremenima moze praviti profitnapoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:28Putujem svaki dan na posaoFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:23Gdje ti putujes?napoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:18U ovoj drzavi il si dio poganog sistema il cekas vizu.![]()
![]()
![]()

Rođen s tobom da budem
-
- Kontakt:
21vijek, Europa....Nisam islamofob, nemam ništa protiv Bošnjaka, ali ako se ne opamete djeca će nam u školama u RS učiti da klanjaju.' Gorica Dodik
Najgora vrsta ljudi su ratni profiteri koji od sebe prave najvece patriote. To je kod nas najveci problem. Nije samo Dodik, i kod nas ih ima koliko hocete.
GGMU
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Ovom zakonom se direktno zaobilaze američke sankcije. Isti ovi koji su bili suzdržani ili čak za će sutra tražiti od Međunarodne Zajednice da Dodiku uvede sankcije. ŠizofrenijaRollingPaper je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:16Pa sad jesu jer su izglasali zakon da izbjegnu sankcije za svoj kriminal, krađu i otimačinu državnih para. Mozes mislit dobijes na salteru pare na ruke kao da smo u srednjem vijeku pa ideš na tezgu po dirheme.jasmin10 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:14Zar su gotovinske isplate u skladu sa zakonom ?RollingPaper je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:11Jel moguce da mi je izbrisan post gdje sam napiso da smo apsurd od drzave jer smo u yebenom 21 vijeku uveli gotovinske isplate? Ljudi dragi mi smo smijurija od drzave, jesmo li svjesni toga?
Jel moguce da neko moze glasat za ova go.vna od politicara. Ko god je clan neke stranke kod nas, znas da je u dusi go.vno od covjeka.
Jer covjek sa zrnom dostojanstva nece sebi dozvoliti da pripada bilo kojoj partiji. Samim tim da je svoj doprinos sirenju kriminala, javasluka i duboko utemeljene korupcije i rusenja dostojanstva i standarda drzave.
Evo sta sam napisao i izbrisali mi post. Tuga je da se ovo mora na sportskom forumu cenzurisat. Svaka cast administracij.
Inace u RS-u, nakon što je pola Dodikove stranke na američkoj crnoj listi i blokiran im je nalog u svakoj banci koja ima veze sa Aemrikom, za svaki drzavni posao, se plata vec odavno isplacuje na ruke gotovinom i to u yebenoj pošti, mozes mislit![]()
Ali evo sad i kod nas u Federaciji. Tuga jad i čemer, pa se zaletite opet da glasate, ovčetine jedne.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
4D šah, kojeg igraju svi u državi, al razumijem jer je tako uređena država da je to nekad i jedini način za pregovaranje. Mi nekad i nismo svjesni činjenice koliko je snsd/dodik infiltriran u državne institucije i da je skoro nemoguće direktnim akcijama išta napraviti, a da ne povrijediš sam zakon države, pa ovdje tražimo da preko noći da neko nešto napravi. To nije moguće. Bitno je da institucije države rade svoj posao i da se taj posao u osnovi može sprovesti, a kad će to biti manje je bitno jer će svakom odlukom oni koji rade protiv države biti izoliraniji, sve dok ne padnu. Takvi samo odgađaju neodloženo i čekaju da se desi neko čudo, a teško je da će se desiti.
Jesu li ovo izglasali da se plata daje u koverti kako bi spasili ove sto su pod sankcijama. Znaci drzava nam protiv sankcija a onda istovremeno trazi pomoc od tih sto su dali sankcije. Yebalo majku diznilenda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- relativizam
- Kontakt:
**** ja ovakve institucije dabogda ih nikad ne imali ako će ovako nastaviti raditisljivo je napisao/la: ↑19 mar 2025, 15:144D šah, kojeg igraju svi u državi, al razumijem jer je tako uređena država da je to nekad i jedini način za pregovaranje. Mi nekad i nismo svjesni činjenice koliko je snsd/dodik infiltriran u državne institucije i da je skoro nemoguće direktnim akcijama išta napraviti, a da ne povrijediš sam zakon države, pa ovdje tražimo da preko noći da neko nešto napravi. To nije moguće. Bitno je da institucije države rade svoj posao i da se taj posao u osnovi može sprovesti, a kad će to biti manje je bitno jer će svakom odlukom oni koji rade protiv države biti izoliraniji, sve dok ne padnu. Takvi samo odgađaju neodloženo i čekaju da se desi neko čudo, a teško je da će se desiti.
Čovjek u Zvorniku se pozdravlja sa policijom, direktno odbijaju da izvrse naredbu, šta mislis hoće li ikad odgovarati
Vi mislili njega ce policija manjeg bh entiteta uhapsit,jos povjerovali u izjavi policajca iz Zvornika
Ova trojica sad da hodaju Bascarsijom mislis da bi ih uhapsili,nasi cekaju da Eufor odradi posao.

Ova trojica sad da hodaju Bascarsijom mislis da bi ih uhapsili,nasi cekaju da Eufor odradi posao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovo mi je zadnji put da sam se rodio u ovom jadu od drzave. 

-
- Kontakt:
A jesu se oteli yebali mater svoju. Svaki dan provociraju sukob.Sa Dodikom, Viškovićem i Karanom došao je veći broj pripadnika Žandarmerije, ali i Specijalne antiterorističke jedinice koji čine najbliži prsten njegovog obezbjeđenja #miloraddodik #radovanviskovic
Srecom za sve neces se vise nigdje rodit.
Ovaj terorista će ici sigurno u oruzano prisilno preuzimanje državne granice. Jadnici na granici će se samo povuci bez otpora. To će tek biti poraz.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
100%, il ces plivati u ovom mulju ili ces ici preko grane. Druga opcija mi vise ima smisla svakakonapoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:18U ovoj drzavi il si dio poganog sistema il cekas vizu.
1946-1987
-
- Kontakt:
Daj neka neko pregleda ovog lika. Nema teorije da psihički zdrava osoba može ovo pričati.Dodikove prijetnje Srbima dosegle vrhunac: Ko nastavi raditi u Sudu i Tužilaštvu BiH oduzet ćemo im imovinu u RS-u
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Puko je lik ko kokica skroz.MarcoBorriello je napisao/la: ↑19 mar 2025, 16:30Dodikove prijetnje Srbima dosegle vrhunac: Ko nastavi raditi u Sudu i Tužilaštvu BiH oduzet ćemo im imovinu u RS-u
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja sam mislio da će do sada ova forumska brigada, dežurni branioci Bosne na internetu, riješiti ovo i eliminisati uljeze iz države. Međutim, još uvijek se samo piskara, kao i obično.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 227 gostiju.