Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
ma nama firaunesku i ekipa nikad nisu lezali, ni kada smo imali puno bolje ekipe od danasnje. Ne znam, jedino da nas dobro prosere
Sudio nam jednom i to protiv Grčke 2019. (2-2) 

Jel to ono kad smo vodili pa se Baho kofrcio ( Pjanke 2 zabio) pa na kraju remi?
Nesto mi nije ostao u dobrom sjecanju taj sudija.
Ne ide nam na ruku nikako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Totalna laz, Adis je uzeo nase drzavljastvo i nase papire, trenutno je momak zgrozen ponasanjem selektora i saveza i ozbiljno se omislja da prihvati poziv Austrijske reprezentacije. Prvobitno je problem bio oko pasosa i tu su dilemu rijesili momak ima 100% pravo igrati za nas. Wolfsberg ne pravi problem uopste, jeste na pocetku ga klupiro i sve imao je ponude ali nista ozbiljnoImajednabrigada je napisao/la: ↑17 mar 2025, 15:33Vidim često se spominje Jašić, i zapitkuje gdje zapelo, sto ga nema... Pa da se rijesi i ta dilema da se vise ne zapitkuje
Jašić nema dilemu i svim srcem želi igat za nas i jedva čeka.
Ali dok god ne ode iz Wolfsbergera ne možemo računati na njega zbog pritiska i problema sa klubom obustavio sve aktivnosti.
Očekuje na ljeto transfer, već ima valjda par finih ponuda, i dok se realizira transfer tu je
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Zbog čega bi bio zgrožen ponašanjem selektora, nisu ga zvali, koji razlog? Mislim ipak da je Imajednabrigada ponudio pravi odgovor. Vrijeme će pokazati
Reqlno, i oni su bili dosta jači ranije. Imali su igrače iz Lacija, Intera, Štutgarta itd.
Sada imaju ovd hendikepirane iz cvajtara kao i mi.
Mislim da je ova situacija rođena za prvi remi s gurbetima.
Da, kad je Baho ispalio Grci bi potpisali ovaj rezultat (pri rezultatu 2-0). Minut nakon toga Pjanic crveni, a mi jedva sacuvali bod

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bil ti bio ogorcen da se pozove igrac koji nema minute na terenu, a ti koji jako dobro igras imas ocjene 7.5-8.0 zabijes skoro 2 gola konstantno igras 90 minuta. Bil bio ogorcen ?
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Pasha moj em ovaj nije neki igrac em nam nemoze nikako pomoci, da bi imo kavliteta nebi bio u rotaciji za wolfsberger ili gdje vec igra.
Mislim da sam na ovom forumu najvise potencirao pricu o pozivanju barem jos jednog beka, stavljajuci Jasica kao prioritet u tom kontekstu. Nema sumnje da su ga trebali pozvati i da se momak ne smije ignorisati. Medjutim, koji su njegovi argumenti za ogorcenost? Igra u Realu, Interu, Arsenalu ili u prosjecnom klubu jedne prosjecne lige? To je doslovno nivo jednog Osijeka iz Hrvatske, gdje imamo Omerovica koji je njegovih godina (ne uporedjujem ih u pogledu kvaliteta, ali onda ce sutra i ovaj doci s pricom da je ogorcen jer nije pozvan). Sta ce dobiti ako se ponovo odluci za Austriju, imat ce minutazu kod njih?
Nek nastavi vrijedno raditi i poziv ce sigurno doci. Idealno bi bilo da naljeto napravi transfer u neku jacu ligu, jer bi u tom slucaju 'morao' biti pozvan. Opet kazem, po meni je zasluzio da bude tu, ali ni prvi ni zadnji koji je neko krace vrijeme bio 'ignorisan', pa je na kraju postao vazan igrac.
Prije svega ne vjerujem da je riješena papirologija. A i da jeste, taj momak nema nikakvo pravo da bude ogorčen jer je do jucer kalkulisao i bio stava da zbog odnosa kluba, ovoga ili onoga, "zamrzne" reprezentaciju. Bar tako se pisalo ovdje.
Sad kao odmrznuo i nesto se kao kofrci?!
Kakve crne kombinacije i rotacija momak u 26 utakmica ima 2190 minuta odigranih sto je u prosjeku 23,4 utakmice. Cim je se potegla zelja naseg saveza momak je automatski predao papire za BiH pasos i to je to.hurem je napisao/la: ↑19 mar 2025, 16:26Prije svega ne vjerujem da je riješena papirologija. A i da jeste, taj momak nema nikakvo pravo da bude ogorčen jer je do jucer kalkulisao i bio stava da zbog odnosa kluba, ovoga ili onoga, "zamrzne" reprezentaciju. Bar tako se pisalo ovdje.
To je njihov izgovor da mogu gurati omerovice i slicne.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Gumistucna
- Kontakt:
bio sam na toj utakmici,uzitak bio gledat majstorije Pjanketa, ali i Fortounisa
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
-
- Kontakt:

Mirso misli da je dovoljno imati pasoš i tamo neke papaire i da se može zaigrati odmah gdje zelis
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Tad su ljudi optužili Bahu da je kriv za remi 
Ove slike Vice na treningu me neodoljivo podsjecaju na one scene iz Vratice se rode kad Dule, Batric i ostali dodju u Barandu pa imenuju onog popa za trenera kluba i uz mezu i pice gledaju utakmice.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nek su podijelili da ih je Vico posjetio, a nikakvih fotografija ni snimaka sa današnja dva treninga. PR nula bodova! 

Evo Rumuni imaju nove dresove za kvalifikacije,a mi ništa?Koristimo ove od 2023
A sto su i ruzni..ako budu igrali ovako kakvi su im dresovi procemo dobro. 

BašČelik!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, denza i 33 gosta.