Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Mile i Vučić u paketu lete.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- VensanKasel
- Kontakt:
Mile da , onaj ne znam ni ja više šta da mislim ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- bavariapivo
- Kontakt:
https://www.facebook.com/share/p/1A1CMp ... tid=wwXIfr
Makedonci nisu bas sretni, sto ih nesretnik obilazi
- akisarajevo92
- Kontakt:
zreo za tuzbe za ugrozavanje zivota zajedno sa onima koji su to dopustili, kod ljudi sa takvim opekotinama je imuni sistem skoro da ne funkcionise a ovaj psihopata doveo 15 ljudi u njihovu blizinu
SDA ako se vrati na vlast bilo bi fer da nagrade Avdu sa jednim tv kanalom, npr. Istraga TV, zasluzio je momcina
SDA ako se vrati na vlast bilo bi fer da nagrade Avdu sa jednim tv kanalom, npr. Istraga TV, zasluzio je momcina
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Jesu li @avenija i onaj @revitalizam krenuli na Banja Luku 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Vučić ostaje sigurno. Ni blizu nije da ode.samoposmatram je napisao/la: ↑18 mar 2025, 21:15Nazalost letit ce narod. Njih dvojica ostaju do mile volje.
Ubice Dragicevica i Memica i dalje na slobodi. Kakva drzava, to je samo mafija.
Što se Mileta tiče, bit će dža ili bu. Nema tu puno opcija, samo dvije.
Pravosnažno osuđen, ali nije ležao jer se u Sarajevu "zagubila" dokumentacija prilikom transporta od 200 metara.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
recimo da je nasa stranka nesto najgore sto se desilo ovoj drzavi
Kakav je ovo pacenikVučić: BIA napravila grešku prilikom brojanja na protestu, bilo manje od 107.000 ljudi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Hrvatska i FBIH su bastion slobode i demokratije u poređenju sa stanjem u regionu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- VensanKasel
- Kontakt:
Najjači ikad ubjedljivo !!!
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nadam se da ovog neće hapsiti. Nek **** živi u strahu do kraja života.Pojačane mjere nakon potjernice Suda BiH: Viškovićevi tjelohranitelji nose balističku opremu
Treba reći Teta Violeti da štampa taj famozni Ustav na toalet papir, čisto da možemo šupak obrisati sa njim..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel moguce da mi je izbrisan post gdje sam napiso da smo apsurd od drzave jer smo u yebenom 21 vijeku uveli gotovinske isplate? Ljudi dragi mi smo smijurija od drzave, jesmo li svjesni toga? Pa nema gotovinskih plata za drzavne sluzbenike u yebenom Kongu i Nikaragvi ali ima kod nas.
Jel moguce da neko moze glasat za ova go.vna od politicara. Ko god je clan neke stranke kod nas, znas da je u dusi go.vno od covjeka.
Jer covjek sa zrnom dostojanstva nece sebi dozvoliti da pripada bilo kojoj partiji. Samim tim da je svoj doprinos sirenju kriminala, javasluka i duboko utemeljene korupcije i rusenja dostojanstva naroda i standarda drzave.
Evo sta sam napisao i izbrisali mi post. Tuga je da se ovo mora na sportskom forumu cenzurisat. Svaka cast administracij.
Jel moguce da neko moze glasat za ova go.vna od politicara. Ko god je clan neke stranke kod nas, znas da je u dusi go.vno od covjeka.
Jer covjek sa zrnom dostojanstva nece sebi dozvoliti da pripada bilo kojoj partiji. Samim tim da je svoj doprinos sirenju kriminala, javasluka i duboko utemeljene korupcije i rusenja dostojanstva naroda i standarda drzave.
Evo sta sam napisao i izbrisali mi post. Tuga je da se ovo mora na sportskom forumu cenzurisat. Svaka cast administracij.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 19 mar 2025, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zar su gotovinske isplate u skladu sa zakonom ?RollingPaper je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:11Jel moguce da mi je izbrisan post gdje sam napiso da smo apsurd od drzave jer smo u yebenom 21 vijeku uveli gotovinske isplate? Ljudi dragi mi smo smijurija od drzave, jesmo li svjesni toga?
Jer covjek sa zrnom dostojanstva nece sebi dozvoliti da pripada bilo kojoj partiji. Samim tim da je svoj doprinos sirenju kriminala, javasluka i duboko utemeljene korupcije i rusenja dostojanstva i standarda drzave.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa sad jesu jer su izglasali zakon da izbjegnu sankcije za svoj kriminal, krađu i otimačinu državnih para. Mozes mislit dobijes na salteru pare na ruke kao da smo u srednjem vijeku pa ideš na tezgu po dirheme.jasmin10 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:14Zar su gotovinske isplate u skladu sa zakonom ?RollingPaper je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:11Jel moguce da mi je izbrisan post gdje sam napiso da smo apsurd od drzave jer smo u yebenom 21 vijeku uveli gotovinske isplate? Ljudi dragi mi smo smijurija od drzave, jesmo li svjesni toga?
Jer covjek sa zrnom dostojanstva nece sebi dozvoliti da pripada bilo kojoj partiji. Samim tim da je svoj doprinos sirenju kriminala, javasluka i duboko utemeljene korupcije i rusenja dostojanstva i standarda drzave.
Inace u RS-u, nakon što je pola Dodikove stranke na američkoj crnoj listi i blokiran im je nalog u svakoj banci koja ima veze sa Aemrikom, za svaki drzavni posao, se plata vec odavno isplacuje na ruke gotovinom i to u yebenoj pošti, mozes mislit

Ali evo sad i kod nas u Federaciji. Tuga jad i čemer, pa se zaletite opet da glasate, ovčetine jedne.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 19 mar 2025, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.