Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Culum je ucjenjen kao i mnogi politicari iz RS, Dodik ima sve dokumentovano protiv njih da ih hapsi odma ako se trgnu s lanca. Davao im je moc i javna preduzeca i sve snimao sta rade da bi ih mogo imat na udici kad zatreba.
Zato moraju slusat. Inace niko normalan ga ne bi poslusao, ali ovako je prpa.
Drugim rijecima - Culum je njegova marioneta. Slazem seRollingPaper je napisao/la: ↑18 mar 2025, 17:37Culum je ucjenjen kao i mnogi politicari iz RS, Dodik ima sve dokumentovano protiv njih da ih hapsi odma ako se trgnu s lanca. Davao im je moc i javna preduzeca i sve snimao sta rade da bi ih mogo imat na udici kad zatreba.

Samo se postavlja pitanje, kako takav ucjenjeni kloc dođe na poziciju direktora Sipe ? preozbiljna je to drzavna funkcija za jednog takvog lika.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa kako ti je Konakovic ministar vanjskih poslova, covjek kosarkaske klubove vodio.let3 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 17:44Drugim rijecima - Culum je njegova marioneta. Slazem seRollingPaper je napisao/la: ↑18 mar 2025, 17:37Culum je ucjenjen kao i mnogi politicari iz RS, Dodik ima sve dokumentovano protiv njih da ih hapsi odma ako se trgnu s lanca. Davao im je moc i javna preduzeca i sve snimao sta rade da bi ih mogo imat na udici kad zatreba.
Zato moraju slusat. Inace niko normalan ga ne bi poslusao, ali ovako je prpa.![]()
Samo se postavlja pitanje, kako takav ucjenjeni kloc dođe na poziciju direktora Sipe ? preozbiljna je to drzavna funkcija za jednog takvog lika.
Ne postoji preozbiljna drzavna funkcija u neozbiljnoj drzavi. Preozbiljna je samo na papiru.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mrzim SDA ali je za ove kadrove iz RS sto salju, cak i Osmica - osam razreda doktor nauka. Osmica je za ove mede sto Dodik salje James Bond.
Retorika koja dolazi od Dodika, pocinje da lici onoj retorici pred sam rat 92 g...
Aktivno nazivanje Bosnjaka, bosanskim muslimanima,stvaranje atmosfere izrazite ugrozenosti RS,potenciranje o atacima na RS, nije nista drugo do pokusaj dodvoravanja borackim organizacijama u RS, kako bi ih inicirao da se aktivnije ukljuce u podrsku koja je itekako izostala...
Medjutim, njegov problem je u tome sto, sve te boracke organizacije odlicno znaju cime se doticni bavio dok su oni ginuli sirom BiH, a Boga mi nisu mu ni zaboravili njegovo ismijavanje onog za sta su se oni borili...
Generalno gledajuci, moze se osjetiti velika nesigurnost kod Dodika, jer je sama podrska u, kao sto bi on rekao, Rebulici Sumskoj razocaravajuca za njega , cemu se ni u najludjim snovima nije nadao...
Evo i Darko Culum je primjer...Dodik ga je postavio i bilo mu je naredjeno jos prije 7-8 dana da podnese ostavku, sto je on tek sada uradio nakon dodatnih pritisaka i prema njemu i prema njegovoj porodici, ali je ovlastio ljude koji mogu nastaviti rukovoditi kako se SIPA ne bi blokirala...
To sigurno nije Dodina instrukcija i misljenja sam da ce zbog toga snositi neke sankcije od velikog Vozda...
Aktivno nazivanje Bosnjaka, bosanskim muslimanima,stvaranje atmosfere izrazite ugrozenosti RS,potenciranje o atacima na RS, nije nista drugo do pokusaj dodvoravanja borackim organizacijama u RS, kako bi ih inicirao da se aktivnije ukljuce u podrsku koja je itekako izostala...
Medjutim, njegov problem je u tome sto, sve te boracke organizacije odlicno znaju cime se doticni bavio dok su oni ginuli sirom BiH, a Boga mi nisu mu ni zaboravili njegovo ismijavanje onog za sta su se oni borili...
Generalno gledajuci, moze se osjetiti velika nesigurnost kod Dodika, jer je sama podrska u, kao sto bi on rekao, Rebulici Sumskoj razocaravajuca za njega , cemu se ni u najludjim snovima nije nadao...
Evo i Darko Culum je primjer...Dodik ga je postavio i bilo mu je naredjeno jos prije 7-8 dana da podnese ostavku, sto je on tek sada uradio nakon dodatnih pritisaka i prema njemu i prema njegovoj porodici, ali je ovlastio ljude koji mogu nastaviti rukovoditi kako se SIPA ne bi blokirala...
To sigurno nije Dodina instrukcija i misljenja sam da ce zbog toga snositi neke sankcije od velikog Vozda...
- Pensioner26
- Kontakt:
80-ro djece monstrumi ubili poslije lažnog primirja. Osuđuje li ko ovaj teroristički čin? Topili su aBd u lavi sa onim svojim odvratnim kikicama.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 18 mar 2025, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Krme odgadja ono sto je neizbjezno, samo ce vise da mu se krug steze dok ne padne. Vjerovatno planira da ce neko od amera ili evrope da poludi pa da okrene pricu.
Svi su oni kadrovi Dodika i SNSD-a, ali nisu svi dovoljno slijepi i zatucani da svjesno idu u krivičnu odgovornost.
Ćulum je od početka bio odmjeren, bez zapaljivih izjava, bez dodatnog ulja na vatru.
Samo je važno da pacovi počnu napuštati brod, nadam se da je Ćulum prvi među njima.

Ćulum je od početka bio odmjeren, bez zapaljivih izjava, bez dodatnog ulja na vatru.
Samo je važno da pacovi počnu napuštati brod, nadam se da je Ćulum prvi među njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VensanKasel
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑18 mar 2025, 18:26Svi su oni kadrovi Dodika i SNSD-a, ali nisu svi dovoljno slijepi i zatucani da svjesno idu u krivičnu odgovornost.![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Svi se hapse, svima se tresu stolice
Bake izgubio, Dodik se gubi…
Samo Covica i hdz niko ne spominje, a isto **** kao i ova dva gore
To je meni nesto nevjerovatno najlukaviji je od svih
Bake izgubio, Dodik se gubi…
Samo Covica i hdz niko ne spominje, a isto **** kao i ova dva gore
To je meni nesto nevjerovatno najlukaviji je od svih
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Pensioner26
- Kontakt:
Zato što su Čović i niegovi proeuropski narod.
Polako, doći će i on na red.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa sta ce kad su dole u Hercegovini sve gazde, ljudi zive bolje nego ti u Becu sto bi ista dirali

Kad je Čovara ležao u tvorzi, ima 15 godina da je izašao
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- VensanKasel
- Kontakt:
Je li bio roštilj za iftar Nodi ?
- feniksptica
- Kontakt:
Čović je jači od Vucica sto se tice sjedenja na dvije stolice.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svi brate
I to sto kazes
Jedu ribu i masline za dorucak hahah
Hahaha uvijek ispred ove druge dvojice
Bio brate, Zeljo 2:3 dobio istu noc
Leglo sve taman na vakat

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tramale tramali samo to gutati
tramale tramali i ja
imam halc na tramali
Tramale tramali u ovu tacku se ti
što pre zadubi
by Ićo
tramale tramali i ja
imam halc na tramali
Tramale tramali u ovu tacku se ti
što pre zadubi
by Ićo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- kraljttbvb
- Kontakt:
Znaci ide priča da zli muslimani hapse srbe po Bosni.ovu dužnost trebao bi preuzeti trenutno najviše rangirani službenik Suad Hasanović, potvrđeno je za portal "Avaza".
Sad treba udariti ofanzivu i stalno trubiti da se ne hapse srbi, nego kriminalci...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je Bukele , neka krepaju zatvoru 

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 8 gostiju.