U Sarajevu ima 3-4cm snijegaharry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Ponos Torina
- Kontakt:
U Sa pada snijeg...harry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Megamon
- Kontakt:
Je li kod tebe Telemach ? Meni sve snijeg po sliciPonos Torina je napisao/la:U Sa pada snijeg...harry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.sinoc kisa ona vjetar ruzni...pokvari mi sve kanale...
![]()
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bem mu eto ga onda u Tuzlu,a tamam sam se navikao na majice kratkih rukava
sinoc je vjetar dobro puhao,ja isao do radnje i izvadio dopunu da napunim kredita,puhnu vjetar odnese dopunu,trcao sam za njom,malo falilo da mi padne u saht,u zadnjem trenutku sam je spasio 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma nije nego satelit ali je prikovan na vrh neboderaMegamon je napisao/la:Je li kod tebe Telemach ? Meni sve snijeg po sliciPonos Torina je napisao/la:U Sa pada snijeg...harry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.sinoc kisa ona vjetar ruzni...pokvari mi sve kanale...
![]()
![]()
![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- pintol_TM87
- Kontakt:
[quote="Ponos Torina"
Ma nije nego satelit ali je prikovan na vrh nebodera
pa je jos gore vjetar ili snijeg.....al dobro je moze se gledat al odose ovi kanali sto imaju signal do 83,84....[/quote]
sve se nema a u neboderu se zivi
Ponos Torina je napisao/la:U Sa pada snijeg...harry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.sinoc kisa ona vjetar ruzni...pokvari mi sve kanale...
![]()
![]()
![]()
Ma nije nego satelit ali je prikovan na vrh nebodera
sve se nema a u neboderu se zivi
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa nije to neboder u Dubai-u nego krs od zgrade,kad puse vjetar ljulja se ko drvo

U subotu sam se raskovao zbog ove pjesme..
[youtube][/youtube]
Mitar je ovdje odvalio sa pjesmom,ovo je reci narodnjak,a ne ona s.ranja od Polumenti,Sandre Afrike,Rajovica itd...
[youtube][/youtube]
Mitar je ovdje odvalio sa pjesmom,ovo je reci narodnjak,a ne ona s.ranja od Polumenti,Sandre Afrike,Rajovica itd...
- Ponos Torina
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:U subotu sam se raskovao zbog ove pjesme..
[youtube][/youtube]
Takav sam od uvek bio
kockao se, ljubio, i pio
kad gresnika nisi htela
zasto si me zavolela
Ima zena i kafana
al' nikad ih dosta nece biti
harmoniko sviraj sama
s' tobom ce me ispratit
to zbog ovo djela
Ovo bijel ogovno pada li pada i ne prestaje.....
Eh to brate
zar nije prejaka pjesma,jos kad cujes harmoniku kako svira,najezis se jbt .
- Ponos Torina
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Eh to bratezar nije prejaka pjesma,jos kad cujes harmoniku kako svira,najezis se jbt .
Ko je onaj mladic..divi ovu.....
evo posto volis ove ljepoteci evo top 100 pa listaj uz kafu imas vse izdanja....
imas dole megaupload par izdanja
http://www.rlslog.net/nuts-%E2%80%93-15 ... /#comments
Hvala,sad cu ja to pregledati 
Bi Ou Dži !!Megamon je napisao/la:
svaka cast
dobar je i harry, zna cijeniti pravu pjesmu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Brao Megamon, jedan je toma
od polumenti najbolji je sako, al one njegove starije pjesme
od polumenti najbolji je sako, al one njegove starije pjesme
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije humano kako pada...
"Snijeg pade na behar na voće..."Ponos Torina je napisao/la:Nije humano kako pada...

- Ponos Torina
- Kontakt:
ma ja se nadam da ce ovo prestat a vec sutra da ce se sve ovo otopiti i malo otopliti... 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Snijeg pade na behar na vocePonos Torina je napisao/la:ma ja se nadam da ce ovo prestat a vec sutra da ce se sve ovo otopiti i malo otopliti...
Sad jedino sto moze kisa,al ocekujem do subote sunce
A C A B !
- legenda reala
- Kontakt:
Oj šta je ovo kijametski dan ,pada ko ludo ,ja usto pa evo gledam jel ovo snijeg ili šta

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.