FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vazna je pobjeda.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zekic ima problem u svlacionici. To nam je rekao nekoliko puta
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa nek ga rjesi podrsku ima.Sta ima od kukanja pred kamerama.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:49Zekic ima problem u svlacionici. To nam je rekao nekoliko puta
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne znam samo kako si došao do tog zaključka?
Ok, možda ih neće biti u samoj pripremi utakmice ali Guli ti je već tu 24.03 i bit će i trenažnom procesu sav period dok nije u Sarajevu na kraju krajeva za šta je on potreban i da mu se nešto treba objašnjavat. Ovi mladi ionako nisu bitni skoro pa svaku utakmicu neko drugi igra pa tako da i tu ako računamo na neki kontinuitet ne znači nam baš puno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako nisu bitni kad ti Mehmedović mora igrat' 90 minuta pobogu.
-
- Kontakt:
Poslat u Hadzice mozda i njega krene.Ristic zvijer 3 komada za 20 minuta danas.Vrlo moguce da ce bit prvi strijelac lige a igra za prosjecan tim.MokraKifla je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:51Jos jedna utalmica Turkesa sa apsolutno nikakvim ucinkom![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gruzija svoju utakmicu naredne nedjelje završava oko 17:00, bilo bi idealno da Mirvić pošalje privatni avion po Gulija.
Pa neće zaborivit igrat lopte za deset dana niti će igrati 25 u Japanu a teško od njih trojice da itko odigra poluvrijeme.
Neće ih biti u pripremi utakmice a da mogu konkurisat za utakmicu ne vidim zašto je to neizvodivo.
Nemojmo odma u startu ići na neku kuknjavu.
Neće ih biti u pripremi utakmice a da mogu konkurisat za utakmicu ne vidim zašto je to neizvodivo.
Nemojmo odma u startu ići na neku kuknjavu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nek rastjera problematične pojedince i pošalje ih u pm, pa on je šef struke, valjda se i pita ko će da se nalazi u toj svlačionici?!JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:49Zekic ima problem u svlacionici. To nam je rekao nekoliko puta

Mislim ono, podršku navijača sigurno ima...meni lično ne znači ništa i ako odu svi igrači sutra i dođu novi, samo neka Zekić ostane što duže.

Ko je problem u svlacionici? Turkeš, Guli, Mujkic?BordoArmy88 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 19:07Nek rastjera problematične pojedince i pošalje ih u pm, pa on je šef struke, valjda se i pita ko će da se nalazi u toj svlačionici?!JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:49Zekic ima problem u svlacionici. To nam je rekao nekoliko puta![]()
Mislim ono, podršku navijača sigurno ima...meni lično ne znači ništa i ako odu svi igrači sutra i dođu novi, samo neka Zekić ostane što duže.![]()
Evo i Zekić je to rekao, kako je im se namjestilo. Ima ono pravilo da se mora odgoditi utakmica, ako imaš 2 ili više reprezentativca. Ja bi se pozvao na taj član namjerno, boli nas briga što nema termina, nije do nas.AVNOJ je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:52Ne znam samo kako si došao do tog zaključka?
Ok, možda ih neće biti u samoj pripremi utakmice ali Guli ti je već tu 24.03 i bit će i trenažnom procesu sav period dok nije u Sarajevu na kraju krajeva za šta je on potreban i da mu se nešto treba objašnjavat. Ovi mladi ionako nisu bitni skoro pa svaku utakmicu neko drugi igra pa tako da i tu ako računamo na neki kontinuitet ne znači nam baš puno.
-
- Kontakt:
Pa mislim da je to klasicni problem kad imas puno igraca ,uvijek je neko nezadovoljan to nije nista novo . Trener to treba rijesiti u svlačionici ne u kamere , nadji metod da ih zadovoljis ili ako neko kvari atmosferu odstrani ga skroz . Nema od kukanja nista .JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:49Zekic ima problem u svlacionici. To nam je rekao nekoliko puta
-
- Kontakt:
Svi ce stici a narocito Guli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kad mlada reprezentacija igra drugu utakmicu ?
Sto se tice problema u svlačionici, to bi moglo biti oko razlike u platama. Sjecam se 2015, recimo Stepanov, Alispahic i onaj iz Nigerije su imali ogromne plate, a nisu davali skoro nikakav doprinos (Stepanov tu i tamo), u odnosu na par igraca, koji su davali doprinos, a imali manje plate od njih nekoliko.Bilo je i tada price, da su te razlike u platama uzrok problema u svlačionici.
Sto se tice problema u svlačionici, to bi moglo biti oko razlike u platama. Sjecam se 2015, recimo Stepanov, Alispahic i onaj iz Nigerije su imali ogromne plate, a nisu davali skoro nikakav doprinos (Stepanov tu i tamo), u odnosu na par igraca, koji su davali doprinos, a imali manje plate od njih nekoliko.Bilo je i tada price, da su te razlike u platama uzrok problema u svlačionici.
-
- Kontakt:
Ma nije to problem , problem je sto recimo Mustafic,Mehmedovic,Krdzalic,Turkes misle da trebaju više igrati . To je Zekic par puta spominjao a kad igraju nista ne pokažu i to ti je to niko ne voli klupu . Standardni problemi za trenera ,nista specijalno mislim da to Zekic treba u svlačionici riješiti a ne ovako u kameru . Po meni nista dramatično.Lucas je napisao/la: ↑15 mar 2025, 20:01Kad mlada reprezentacija igra drugu utakmicu ?
Čista budaleština, kakvi problemi u svlačionici.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2025, 19:33Pa mislim da je to klasicni problem kad imas puno igraca ,uvijek je neko nezadovoljan to nije nista novo . Trener to treba rijesiti u svlačionici ne u kamere , nadji metod da ih zadovoljis ili ako neko kvari atmosferu odstrani ga skroz . Nema od kukanja nista .JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:49Zekic ima problem u svlacionici. To nam je rekao nekoliko puta
Odakle Krdzalic sad u toj prici?bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2025, 20:07Ma nije to problem , problem je sto recimo Mustafic,Mehmedovic,Krdzalic,Turkes misle da trebaju više igrati . To je Zekic par puta spominjao a kad igraju nista ne pokažu i to ti je to niko ne voli klupu . Standardni problemi za trenera ,nista specijalno mislim da to Zekic treba u svlačionici riješiti a ne ovako u kameru . Po meni nista dramatično.Lucas je napisao/la: ↑15 mar 2025, 20:01Kad mlada reprezentacija igra drugu utakmicu ?
Danas je bio los do sad sve top odigrao sto je igrao
Problem se odnosi na igrače koji su nezadovoljni minutažom, to je par puta i rekao fazon oni imaju upitnike kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju. Turkeš, Mustafić, Kuprešak sada već tradicionalno loši, Krdžalić danas nije pokazao puno ali za njega i postoji opravdanja jer je tek ozdravio treba vremena da izgradi samopouzdanje i uhvati formu nije to tek tako lahko preko noći.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:49Zekic ima problem u svlacionici. To nam je rekao nekoliko puta
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, laznokrilo, r3m1 i 98 gostiju.