mislim da se ljudima ovdje **** za broj naroda, pa ti svati kako god hoces, ljudi hoce da gledaju fudbal a ti da politizaras...Dejan, BL je napisao/la:Da su našli predstavnici 3 naroda rješenje ja bih prvi rekao svaka čast, ovako ide se sa zaobilaženjem mišljenja dva naroda i vi to podržavate a želite živjeti zajedno i fudbal igrati sa ta 2 naroda.
Teško će ovo proći
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Izgleda da ce ovo opet biti sranje u bojama, jer ima ljudi koji do rata nisu loptu drzali u rukama a sad neki sportski celnici itd itd ..
Opet se ide da se zadovolje sva tri naroda sto meni ide na kura c ... dajte nam kvalitetne ljude ... LJude koji su znacili i doprinjeli BIH fudbalu i koji su za BIH reprezentaciju itd itd ...
Opet se ide da se zadovolje sva tri naroda sto meni ide na kura c ... dajte nam kvalitetne ljude ... LJude koji su znacili i doprinjeli BIH fudbalu i koji su za BIH reprezentaciju itd itd ...
Anti Nakarada
Bio u svađi s Iljom birvaktile, predložio istupanje Zrinjskog iz lige nakon tekme protiv Orašja..Goalgetter je napisao/la:Zna li neko ko je ovaj Ivan Beus![]()
Google i Wikipedia ga nemogu naci
http://www.grude-online.info/Sportske-v ... -lige.html
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nije baš tako da je stiglo rješenje koje vama smeta ja bih opet bio protiv. Vidim neko se gore žali čim je pomenuto da Srbin može biti predsjednik odmah kao dajte nekog poštenog zašto Srbin, mislim o čemu pričamo. Nije dovoljno ni što je jedan predsjednik nego mora biti Bošnjak eto tu je problem i tu je politizacija što vi ne vjerujete Srbinu a očekujete naše povjerenje i pristanak na ovo
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Ti jos nisi shvatio da su jedino rjesenje za spas Kodro,Bola i Barba?Dejan, BL je napisao/la:Nije baš tako da je stiglo rješenje koje vama smeta ja bih opet bio protiv. Vidim neko se gore žali čim je pomenuto da Srbin može biti predsjednik odmah kao dajte nekog poštenog zašto Srbin, mislim o čemu pričamo.
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Dobro jutro medo,zimski san prosao.Dejan, BL je napisao/la:Da su našli predstavnici 3 naroda rješenje ja bih prvi rekao svaka čast, ovako ide se sa zaobilaženjem mišljenja dva naroda i vi to podržavate a želite živjeti zajedno i fudbal igrati sa ta 2 naroda.
Teško će ovo proći
Pa bas zbog tog ne-misljenja dva naroda i jesmo suspenzirani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ispuslic i Dejan. Onako iz cisto medicinskog interesa...
Cim se pucate?
Cim se pucate?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zato svi stalno spominju Osima i Pašića, prave Bošnjake koji ne mašaju Džume...Dejan, BL je napisao/la:Nije baš tako da je stiglo rješenje koje vama smeta ja bih opet bio protiv. Vidim neko se gore žali čim je pomenuto da Srbin može biti predsjednik odmah kao dajte nekog poštenog zašto Srbin, mislim o čemu pričamo. Nije dovoljno ni što je jedan predsjednik nego mora biti Bošnjak eto tu je problem i tu je politizacija što vi ne vjerujete Srbinu a očekujete naše povjerenje i pristanak na ovo
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma ko ih kara nek im piše pjesme.Principatus je napisao/la:Ispuslic i Dejan. Onako iz cisto medicinskog interesa...
Cim se pucate?
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Principatus
- Kontakt:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- nostradamus
Izvini Dejane ja te ne kontam.Stvarno bi zelio da vidim tvoj koncept kako bi po TEBI trebao da izgleda savez .Znas druze ja tebi mogu kontrirati do prekosutra ali vidim da si pametan momak da mozes i ti meni pa te kao normalnog covjeka koji voli sport MOLIM da kazes sta ti mislis kako to ovo moze funkcionisati.Jer izvini tebi sta ko god predlozis ti trazis DLAKU U JAJETU. E daj moze li ikako .J...G. reci ti onda kako moze...Dejan, BL je napisao/la:Nije baš tako da je stiglo rješenje koje vama smeta ja bih opet bio protiv. Vidim neko se gore žali čim je pomenuto da Srbin može biti predsjednik odmah kao dajte nekog poštenog zašto Srbin, mislim o čemu pričamo. Nije dovoljno ni što je jedan predsjednik nego mora biti Bošnjak eto tu je problem i tu je politizacija što vi ne vjerujete Srbinu a očekujete naše povjerenje i pristanak na ovo
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bravo, samo ovo zadnje, stvarno me ne zanima za koga navija neko, to je njihovo i imaju pravo na to jer to srce bira, samo nek nas puste na mirudino-92 je napisao/la:
problem je u tome sto sa ta "dva naroda" se nemoze postici kompromis, njima je cilj bio unistavanje svega sto ima veze sa bih, pa tako i bh.fudbal. uspjeli su u tome. hocu da kazem da mi zelimo igrati fudbal sa njima, ali oni ne sa nama, tako da je jedina mogucnost da mi igramo, zaobilazenje onih koji imaju rezervnu repku

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
-
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da se napravi Savez koji će voditi isključivo računa o reprezentaciji, koja Srbe i Hrvate, da se ne lažemo, ne zanima...Tu neka budu isključivo ljudi kojima je stalo do reprezentacije...
A nek se napravi udruga prvoligaša gdje će svi imati udjela i gdje će se voditi računa o klupskom nogometu...
Ovo sve s tim da nijedan od ova dva tijela nema nikakav utjecaj jedno na drugo tj. da djeluju odvojeno...čiča miča...
A nek se napravi udruga prvoligaša gdje će svi imati udjela i gdje će se voditi računa o klupskom nogometu...
Ovo sve s tim da nijedan od ova dva tijela nema nikakav utjecaj jedno na drugo tj. da djeluju odvojeno...čiča miča...
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
iskreno, to nije losa ideja, samo sto to uefa/fifa nebi dozvolili, jel samo jedan savez smije biti dio uefe/fifenapravljenje je napisao/la:Bilo bi lijepo da se napravi Savez koji će voditi isključivo računa o reprezentaciji, koja Srbe i Hrvate, da se ne lažemo, ne zanima...Tu neka budu isključivo ljudi kojima je stalo do reprezentacije...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
U Savez izabrati iskljucivo ljude iz sporta,bivse sportiste,kao sto su Sepp Blater,Eva Pasqier,Marcel Benz,ili Rudi Zavrl....Tako neke gromade sportske trebamo i mi izabrati po uzoru na Uefa i Fifa!
Za razliku od Ivana Beusa,google ce vam zacas izbaciti gdje su navedene persone igrale,u kom periodu i na kojoj poziciji....
Za razliku od Ivana Beusa,google ce vam zacas izbaciti gdje su navedene persone igrale,u kom periodu i na kojoj poziciji....
ŽEPČE 2005.
Platini je recimo prije bio prvak u pikadu a i trula kobila mu isla od ruke.Denis Ispušlić je napisao/la:U Savez izabrati iskljucivo ljude iz sporta,bivse sportiste,kao sto su Sepp Blater,Eva Pasqier,Marcel Benz,ili Rudi Zavrl....Tako neke gromade sportske trebamo i mi izabrati po uzoru na Uefa i Fifa!
Kod Kuline odmah izbaci godinu dana suspenzije.Ali to je takav trend.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Solidan ti je taj prijedlog de razradi to malo i pošalji im tamo da usvoje i da se skine suspenzija.napravljenje je napisao/la:Bilo bi lijepo da se napravi Savez koji će voditi isključivo računa o reprezentaciji, koja Srbe i Hrvate, da se ne lažemo, ne zanima...Tu neka budu isključivo ljudi kojima je stalo do reprezentacije...
Otprilike se svodi na to da se Srbi i Hrvati ne mješaju oko reprezentacije ali i da se odluka kada su u pitanju klubovi i ostale stvari mimo reprezentacije mogu donositi samo ako je za to većina iz svakog naroda.
To treba sprovoditi jedno 5 god. pa onda da vidimo gdje smo i kako dalje
:Odjednom se i majorizirani poceli sekirati.Sta i kako.
Kad ovi odozgo na drugi mlin okrenu.

Kad ovi odozgo na drugi mlin okrenu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako cemo u Rumuniju po 3 boda kad si ti i jos neki, do nedavno tvrdili da nam je selektor los, da mu je izbor igraca katastrofalan....Cartman je napisao/la:Ova imena su realna, ovome se moze vjerovat, a ne bajkama o Hadzibegicu, Pasicu, Badarevicu itd. Istovremeno ovo pokazuje koliko nasi novinari lazu. Da imaju imalo obraza, SC sport i San bi se izvinulu radi sirenja pogresnih informacija, ali to naravno necemo docekat. Sad samo Boga molim da se sve sredi do 26. maja. To je najvaznije, jer idemo u Rumuniju po 3 boda!
Papetov najveci uspjeh je to sto je tebe natjerao da mu vjerujes

FKS❤️1946
Joj frajera, eto ti 100 godina budite predsjednici (sad psujem)... samo vrati yebeni fudbal... Šta je on tu kriv?Dejan, BL je napisao/la:Nije baš tako da je stiglo rješenje koje vama smeta ja bih opet bio protiv. Vidim neko se gore žali čim je pomenuto da Srbin može biti predsjednik odmah kao dajte nekog poštenog zašto Srbin, mislim o čemu pričamo. Nije dovoljno ni što je jedan predsjednik nego mora biti Bošnjak eto tu je problem i tu je politizacija što vi ne vjerujete Srbinu a očekujete naše povjerenje i pristanak na ovo
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, jasmin10, legendarnadruga i 48 gostiju.