NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Zgonjanin, Fontemachi i Hadra po karton, izisao Zaric u 24. i usao Mateo Bozic.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vjerovatno, nisam na utakmici... Kako cujem bolji smo i imali smo par zicera.
Mariagga zuti isto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Čestitke dečkima na osvojenom bodu na gostovanju. Bitno da proljetni dio sezone nismo otvorili porazom.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
0:0 kraj. Bilo je sansi i da se uzmu 3 boda ali zadovoljit cemo se i bodom, treba se okrenuti Celiku sad koji je u 92. minuti vodio 1-3 protiv Gorazda i uspjeli su prokockati to 

Odlican bod na teskom gostovanju, ali ga moramo ovjeriti sa 3 boda protiv Celika... Sretan povratak kući

-
- Kontakt:
Super pocetak. Protiv Celika MORA biti pobjeda. Volio bi da bude ovakav dan kao danas sto se tice vremena, sli javljaju kisu par dana, tsko da teren ce odmah biti patnja
-
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti
Kakvih novosti sad treba biti

-
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Za ovu utakmicu sa Celikom svi koji zive u Bihacu, pa cak i okolici a znaci im Jedinstvo nemaju izgovora.
Dolazi nam stari rival, iz jednog od najvecih gradova u nasoj drzavi. Klub nakon 30 godina krenuo naprijed, a ekipa sigurno treba dobiti sansu od navijaca.
Djecu za ruku i Pod Borice dajte im nalo da i oni osjete sta je Jedinstvo.
Dolazi nam stari rival, iz jednog od najvecih gradova u nasoj drzavi. Klub nakon 30 godina krenuo naprijed, a ekipa sigurno treba dobiti sansu od navijaca.
Djecu za ruku i Pod Borice dajte im nalo da i oni osjete sta je Jedinstvo.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sjebat ce nam ovo **** mokro danas sve, kako moze 5 dana biti najavljeno vrijeme i da ne pada 4 dana vec danas da ubije Boga oca u terenu, danas ko zabije gol pobjeđuje al nazalost i raja nece htjeti doci zbog vremena…
Kisa je stala i ne bi trebala padati do veceras.
-
- Kontakt:
Sigurno da bi vise naroda bilo da je lijepo vrijeme, ali nece nas to puno sprijeciti. Nadati se da ce teren izdrzati i da cemo pobijediti. Ne smijemo kiksati
Nikad zadovoljniji nisam otisao sa utakmice. To je to sto imam za napisati 

- SoloControTutti
- Kontakt:
Neka neko napise kad je zadnji put vidio jacu borbu i zelju na tekmi od ove danasnje..Ja se ne sjecam. U ovoj ligi i ponekad na ovakvim terenima kao danas borba i zelja, strast prema igr je ono sto te prebaci preko crte prije protivnika, svaka cast momcima poginuli su danas na terenu. Inace tempo dobar i fizicki su spremniji bili dosta. Samo naprijed, idemo dalje. 

-
- Kontakt:
Ovo se dugo godina nije gledalo u Bihacu. Kapa do poda igracima i treneru. Komplet upravi, jer sve mora funkcionisati da igraci ovakvu utakmicu odigraju. Celik nije centar presao.
Menadzer Hadziabdic vas je usrecio sa igracima.
Do opstanka aBd !
Do opstanka aBd !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.