FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trebalo ke probati bez Gulyja ako mu prijeti suspenzija.
Bolan zekicu ostavi gulija na klupi,
Jel oni igraju u istoj formaciji, kao i mi sa Zekicem ?jurisicduska je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:40Gledam Šibenik Istra i Durakovic je najbolji na terenu , nevjerovatno. I to bas odskače.
-
- Kontakt:
Igraju 3-4-1-2 mislim tu je negdje formacija al nije ista. Sto se tiče njegove role ista bi bila i u našoj formaciji.Lucas je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:45Jel oni igraju u istoj formaciji, kao i mi sa Zekicem ?jurisicduska je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:40Gledam Šibenik Istra i Durakovic je najbolji na terenu , nevjerovatno. I to bas odskače.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ista stvar. Onaj njihov reče da je zbog preoterećenja.skank je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:32Ja sam na telemahu, placam samo mojuwebtv, platio 3 mj 25 KM prije ovog sranja sa premiumima, sad je poskupilo na 40 cini mi se. Al vjerovatno necu placati vise ne zbog cijene nego zato sto je uzas, neki dan mi zastopa na penalima real atletico. Za nasu ligu radi ok.

Trebale bi se arene vratiti na Telemach nakon ove kupovine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Imal gdje link
-
- Kontakt:
Oči krvare kako , na televiziji , izgleda ova igra. Izbi, nabi i ko ovce oko lopte. Loše, totalno. Ne mogu tri pasa uvezati, a da je nisu izbili , na pamet, naprijed. I ovo nije prvi put, ovako igramo konstantno
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 15 mar 2025, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- luckystrike
- Kontakt:
Tužno gledat' prazan Istok. Pri tome se bude sjećanja na pandemiju. Ne ponovilo se.
šta šta je, je*em ti
Hebib u elementu
Bože sačuvaj igre ko da nikad nisu lopte šutnuli
-
- Kontakt:
Ja ne znam cemu panika ova , nista ni sa cim sa igmanom koji ispada ….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Da, nevjerovatno kako izgledamo lose. Gledam i nevjerujem. Ne mogu da skontam u cemu je problem.
I da dodam, Guli bas nece da doda loptu, al nevjerovatno!
U novi boj ...
Goni više i njega u pm
Kako smo loši, ne možemo ih 13:0 dobiti, fuj
Ma samo je bitno pljuvati..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Navedi mi nešto pozitivno sto si do sada vidjeo. Molim te, niko me pljuje već samo ukazuje na ono što je očito loše. Ne znamo tri pasa povezati.
Evo i oni tebe selame!
Svakako se pandemija ne ponovila nikad, ali koliko se sjecam, sto se tice Sarajeva, nikad bolje nismo igrali nego na praznom Kosevu (da me ne napadnu sad, ne mislim da smo ZBOG praznog Koseva bili dobri, nego je ekipa bila vrh)luckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:10Tužno gledat' prazan Istok. Pri tome se bude sjećanja na pandemiju. Ne ponovilo se.
-
- Kontakt:
Brate ovo je sramota da nismo do sada zabili bar jedan pogodak, niko ih ne pljuje nego igramo lose, ne povezano sve sami strucnjaci na forumu grob te ****!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Fuj, nismo zabili dva gola u prvoj minuti 

Sunday league...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.