FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od puno divljanja i skakanja otišlo
Nece Zapad sigurno
Nece Zapad sigurno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Što se tiče trenera i alibija, uz nekoliko krađa, samo Zekić se može vaditi na to. Igra u drugom dijelu sezone se znatno popravila, to smo pričali onda na kafi, da ćemo vidjeti tek nakon priprema gdje smo i šta smo.AVNOJ je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:28Rožman kao i svaki trener traži alibi za loše rezultate.
Imao je slobodu u izboru igrača kao ni jeden trener a izgledali smo toliko očajno da ga ni jedna sudijska lakrdija ne može oprati. Sa Varešanovićem kojem su dovodili igrače kako je ko stigao smo izgledali kao da nas je Gvardiola trenirao u odnosu na njega.
Dok je god ovakav odnos Saveza prema nama tako će i treneri tražiti alibi za loš plasman a igru niko neće ni spominjati.
Nadigrali smo sve do jednog protivnika i to je najviše zaslugom Zekića i sistema koji koristi. To što nam je realizacija slaba, ne smijemo to pripisivati Zekiću.
Što se tiče lige, tu smo gdje smo, teško možemo gore ili dole. Sav fokus treba biti na kupu.
Nikad poraz, samo lekcija.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Pricaju da ce samo zapad biti otvoren za tekmu protiv Borca , dok bi Sjever trebao biti nakon Borca ..
Ne znam koliko je moguce ta testiranja sprovesti do Borca pa da obje tribine budu u funkciji .
Ne znam koliko je moguce ta testiranja sprovesti do Borca pa da obje tribine budu u funkciji .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Zapad ukopan u zemlju, ko bunkerfeniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:38Od puno divljanja i skakanja otišlo
Nece Zapad sigurno
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zabijamo 2 gola po utakmici. Ne bih rekao da je to slaba realizacija, ali razumijem šta zelis reci. Znaci toliko imamo dobar napadački potencijal koji nije iskoristen u potpunosti. Samo je Zrinjski postigao više golova od nas i to jedantabba77 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 21:29Što se tiče trenera i alibija, uz nekoliko krađa, samo Zekić se može vaditi na to. Igra u drugom dijelu sezone se znatno popravila, to smo pričali onda na kafi, da ćemo vidjeti tek nakon priprema gdje smo i šta smo.AVNOJ je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:28Rožman kao i svaki trener traži alibi za loše rezultate.
Imao je slobodu u izboru igrača kao ni jeden trener a izgledali smo toliko očajno da ga ni jedna sudijska lakrdija ne može oprati. Sa Varešanovićem kojem su dovodili igrače kako je ko stigao smo izgledali kao da nas je Gvardiola trenirao u odnosu na njega.
Dok je god ovakav odnos Saveza prema nama tako će i treneri tražiti alibi za loš plasman a igru niko neće ni spominjati.
Nadigrali smo sve do jednog protivnika i to je najviše zaslugom Zekića i sistema koji koristi. To što nam je realizacija slaba, ne smijemo to pripisivati Zekiću.
Što se tiče lige, tu smo gdje smo, teško možemo gore ili dole. Sav fokus treba biti na kupu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nemoj lagati i biti bezobrazan,gdje sam rekao da niko nije kriv?Problem sigurno nije od jučer i da prozivaš Mirvića i neke kuravele,dobro smrdiš na golubarnik i danima pišeš samo kada je neki belaj a kada je nešto dobro onda čitaš komšijsku temu i viriš iz rupeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:34Po tebi niko nije kriv što se ništa ne dešava i što svi čekaju da se problem riješi sam od sebe,poprilično glupo zar ne?Anex je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:37Pa po tebi ispade Mirvič kriv što Sarajevo nema svoj stadion i neke kuravele,poprilično glupo zar ne?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:40E zbog takvih kao što si ti,a na žalost su većina,vazda se sabura, zato se sutra igra bez navijača zato smo gore korijenje pustili pa svako selo u BiH stadion napravi samo Div sa Koševa ne mrda već strpljivo sabura.
Na ljeto opet moljakaj zeničane,moljakaj štrumfove,mostarce...i tako u nedogled.
- luckystrike
- Kontakt:
Možda jeste izlika, "a po drugoj strani" respekt za nazivanje stvari pravim imenom!
šta šta je, je*em ti
Samo da te poselamim i napomen za dovu na ovaj mubarek 15 dan Ramazana.luckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2025, 01:15Možda jeste izlika, "a po drugoj strani" respekt za nazivanje stvari pravim imenom!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Weselam. Radujem se skorijoj, bajramskoj kahvi, možemo i @tabba77 zvati da platiAVNOJ je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:06Samo da te poselamim i napomen za dovu na ovaj mubarek 15 dan Ramazana.luckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2025, 01:15Možda jeste izlika, "a po drugoj strani" respekt za nazivanje stvari pravim imenom!

šta šta je, je*em ti
Selam, rado bih ja platio i kahvu i ručak ako budem za Bajram tuluckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:28Weselam. Radujem se skorijoj, bajramskoj kahvi, možemo i @tabba77 zvati da platiAVNOJ je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:06Samo da te poselamim i napomen za dovu na ovaj mubarek 15 dan Ramazana.luckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2025, 01:15
Možda jeste izlika, "a po drugoj strani" respekt za nazivanje stvari pravim imenom!![]()
Još ti dugujem i onaj dvojni C.luckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:28Weselam. Radujem se skorijoj, bajramskoj kahvi, možemo i @tabba77 zvati da platiAVNOJ je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:06Samo da te poselamim i napomen za dovu na ovaj mubarek 15 dan Ramazana.luckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2025, 01:15
Možda jeste izlika, "a po drugoj strani" respekt za nazivanje stvari pravim imenom!![]()

Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
Jel vi sa Aneksa znate čitati?Anex je napisao/la: ↑15 mar 2025, 00:07Nemoj lagati i biti bezobrazan,gdje sam rekao da niko nije kriv?Problem sigurno nije od jučer i da prozivaš Mirvića i neke kuravele,dobro smrdiš na golubarnik i danima pišeš samo kada je neki belaj a kada je nešto dobro onda čitaš komšijsku temu i viriš iz rupeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:34Po tebi niko nije kriv što se ništa ne dešava i što svi čekaju da se problem riješi sam od sebe,poprilično glupo zar ne?
Gdje sam ja napisao da je isključivo Mirvić krivac,on je jedan od krivaca.Jedan među jednakim od svih uprava,vlasnika,investitora,političara kuraca i palaca.
Ali ako hoćeš, da trenutno je on najveći krivac jer se 4 godine zabio u rupu, jer šalje Anelu na pregovore,oglašava se putam instagrama za nekakve gluposti nikad u medije nije zvanično izašao po pitanju bilo čega.
Zvaničan stav njega kao investitora,kao predsjednika,kao navijača ne postoji.
I još nešto,tata ti smrdi na primitivizam majmune jedan.
Danas igra Mangup, danas ne idemo na Koševo 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Očekujem 7-8 hiljada ljudi ispred televizora danas 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gledam koliko smo napredovali u igrackom kadru ovo je nevjerovatno.
Nama su u prvoj postavi kod Rozmana igrali Durakovic, Anicic, Djurickovic, Julardzija, Matanovic
Nama su u prvoj postavi kod Rozmana igrali Durakovic, Anicic, Djurickovic, Julardzija, Matanovic
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nema kise mislim da ce ici na 9 minimumGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 mar 2025, 11:59Očekujem 7-8 hiljada ljudi ispred televizora danas![]()

....sve drugo će proći!
Bujrum purgeru, kahva aBd u Bajramskim danima.Sazg je napisao/la: ↑15 mar 2025, 11:07Selam, rado bih ja platio i kahvu i ručak ako budem za Bajram tuluckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2025, 04:28Weselam. Radujem se skorijoj, bajramskoj kahvi, možemo i @tabba77 zvati da plati![]()
.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 mar 2025, 12:30Nema kise mislim da ce ici na 9 minimumGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 mar 2025, 11:59Očekujem 7-8 hiljada ljudi ispred televizora danas![]()
![]()

Sviđa mi se sastav za danas, nadam se rutinskoj pobjedi. Iako nam vjerovatno ništa ne znači, ali eto.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Danas minimum 5 komada dati
- egocentrik
- Kontakt:
Ko pravda ismira u ovoj situaciji oko stadiona nabijem ga na k
Ozbiljnom klubu se ovo ne smije desiti
Ozbiljnom klubu se ovo ne smije desiti
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness