Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la NoDi80 » 15 mar 2025, 10:36

Madal je napisao/la:
15 mar 2025, 10:31
NoDi80 je napisao/la:
15 mar 2025, 10:14
Svraka je brate odigrao 6 utakmica i zabio 2 gola
Od tih 6 utakmica 5 prijateljskih i 12 minuta je dobio zvanicno kad smo Liechenstein dobili 1:8 i to je to od njega
Svraka fakticki jednom zvanicno bio na spisku i to je to
Ne znam kako se on gurao u repku
Svraka nije imao kvalitet da sjedi na klupi u kvalifikacijama za Brazil i tu prica zavrsava, kriterij za spisak je bio kao i za Hadzikica.
Samo naprijed Sergej, uvaljuj svoje kao sto su i drugi prije, puna podrska jer sad ti isti pjene :bih:
Svraka je bio dva puta klupi protiv Grcke kad smo dobili 3:1 i 0:5 protiv Latvije
Bio je zato sto su Salihovic i Pjanic povrijedjeni bili
Uletili Svraka i Sesar na klupu
Pa mi smo otisli u Brazil na svjetsko i mislim da to nije relevatno porediti sa bilo cim
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 mar 2025, 10:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 mar 2025, 10:38

NoDi80 je napisao/la:
15 mar 2025, 10:36
Svraka je bio dva puta klupi protiv Grcke kad smo dobili 3:1 i 0:5 protiv Latvije
Pa mi smo otisli u Brazil na svjetsko i mislim da to nije relevatno porediti sa bilo cim
Naravno da jeste relevantno. I Hadzikic je na klupi zacementiran pa se problematizira.
Relevantno je jer genijalac koji nas je odveo na svjetsko nije radio ovo sto radi Spahic i onda daj na spisak jednog iz źelje jednog isarajva i mirna "Bosna". Tj mirno Sarajevo. A druge ko ****.
Neka malo Sergej promovise i druge skole bh fudbala, puna podrska :salut:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 mar 2025, 10:41

Madal je napisao/la:
15 mar 2025, 10:38
NoDi80 je napisao/la:
15 mar 2025, 10:36
Naravno da jeste relevantno. I Hadzikic je na klupi zacementiran pa se problematizira.
Relevantno je jer genijalac koji nas je odveo na svjetsko nije radio ovo sto radi Spahic i onda daj na spisak jednog iz źelje jednog isarajva i mirna "Bosna". Tj mirno Sarajevo. A druge ko ****.
Problematizira se zato sto je sam Barbarez rekao da ce uvijek neki najbolji mladi golman dobiti sansu na klupi kao treci golman
Hadzikic nije ni mlad, a nije ni najbolji

Svraka je iskoristio svaku minutu dobro

Alzir nakon par mjeseci u zarvsio u osmini finala protiv Njemacke jedva ispali u produzecima 1:0
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 mar 2025, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 15 mar 2025, 10:42

Madal je napisao/la:

Samo sto Hadzikic nikakve veze nema s nijednom bh skolom fudbala
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 mar 2025, 10:49

19vendetta87 je napisao/la:
15 mar 2025, 10:42
Madal je napisao/la:

Igrace drugih klubova :thumbup:
Nodi, svraka je jedna od sramota Susica i koncept isti kao Sergej-Hadzikic. Samo nije bilo novinara iz Mostara da se bune kao sto sad sarajlije rade.
-Beogradski sindikat

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 mar 2025, 10:50

Madal je napisao/la:
15 mar 2025, 00:45
QUARTERBACK je napisao/la:
14 mar 2025, 15:39

Dal je pozivan jer je tad hodao sa Amrinom kcerkom, a vi iz Tuzle i Zenice koliki animozitet imate prema Sarajevu to nije realno i zdravo.
Nemam ja animozitet prema Sarajevu, vec cesto se desi da se zaboravlja kad se guraju poluraspadi iz Sarajeva i Zeljeznicara, ili igraci nedavno otisli iz tih klubova, a kad dodje Velezovac da to radi sa svojim ide pobuna.
Slicno kao s Vicom, zaboravili svi kako su sarajevski klubovi i Zrinjski stelili sebi ranije. Kolektivna amnezija.
Muamer Svraka??? Stvarno?? :rol:
pa zaboravili da je frajer bio fudbaler cuj muamer svraka a mogu se sjetit da je tad bilo puno vise raje koja je rekla da nije trebao biti pozivan kakav bolan svraka ti to poredis s ovim

tvoj i problem ostalih je sto u startu mislite da se Muftic priziva samo zato sto je iz Zelje to nije istina, evo nek se sutra pojavi bolji golman pribliznih godina od njega reci cu da njega treba zvati ako zeli da brani za BiH (da se ne javljaju ovi za golmane Borca i Zrinjskog)

ja sam hiljadu puta napisao zasto ga treba zvati jer ima sanse i potencijala da postane jos bolji ako ode sutra slucajno dalje u karijeri i repka ce imat koristi od toga mozda u nekom momentu

ne znam ni sto se trudim da ti odgovorim kad si me citirao upravo iz posta u kojem pisem o ovome i ti si namjerno sve zaobisao i samo ovo izdvojio

nikad necu prihvatit da se poziva igrac samo zato sto igra za odredjeni klub, u ovom slucaju Velez.. a vi to prihvatate kao normalno i druge ljude nazivate botovima sto su protiv toga.. gdje je mozak

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 mar 2025, 10:51

Mnogo je laži ovdje izneseno i iznosi se redovno, pa čak i u vezi s presicom. Jedan kaze kako je bila losa i da ne zna pričati i onda se mnogi nakote i trabunjaju isto a da vecina nisu ni pogledali, a zapravo je pres bio sasvim pristojan s obzirom na standardno glupa pitanja koja su dobijena.
Sindrom čopora.

Mnogo je nerealnih i nadmenih forumasa, a potom klupskih ili necim drugim motivisanih interesedzija koji ne mogu objektivno sagledati situaciju. Ostalo su neznalice papagaji koji sa 100 upisa dnevno usmrdise ovaj forum jer stalno svoj smrad šire.

U teškim situacijama (a mi smo na dnu 10 godina) samo rijetki mogu vidjeti svjetlo na kraju tunela.
To sto većina pljuje ne znači da su u pravu. Takvi su inače glasni pa se nerijetko moze steci pogrešan utisak.

Puna podrška selektoru, SS i direktoru...Ljudi koji žive za ovu reprezentaciju 24/7, ali bukvalno. Nadam se da odgovorni ljudi neće nasjesti na sabotiranja novinara, menadžercica i uskovidih i destruktivnih navijača.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 15 mar 2025, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 mar 2025, 10:52

Madal je napisao/la:
15 mar 2025, 10:49
19vendetta87 je napisao/la:
15 mar 2025, 10:42
Madal je napisao/la:

Igrace drugih klubova :thumbup:
Nodi, svraka je jedna od sramota Susica i koncept isti kao Sergej-Hadzikic. Samo nije bilo novinara iz Mostara da se bune kao sto sad sarajlije rade.
Svraka je bio najbolji igrac lige, a Hadzikic to nije ni blizu i toliko od mene na tu temu
Kodro koji je igrao za Barcu ima 3 gola za repku u 13 utakmica, Svraka 2 gola u 6 utakmica

Ibricic 43 utakmica 4 gola
Kodro 13 utakmica 3 gola
Menalo 16 utakmica 3 gola
Svraka 6 utakmica 2 gola
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 mar 2025, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 mar 2025, 10:56

15 mar 2025, 10:50

Muamer Svraka??? Stvarno?? :rol:
pa zaboravili da je frajer bio fudbaler cuj muamer svraka a mogu se sjetit da je tad bilo puno vise raje koja je rekla da nije trebao biti pozivan kakav bolan svraka ti to poredis s ovim

tvoj i problem ostalih je sto u startu mislite da se Muftic priziva samo zato sto je iz Zelje to nije istina, evo nek se sutra pojavi bolji golman pribliznih godina od njega reci cu da njega treba zvati ako zeli da brani za BiH (da se ne javljaju ovi za golmane Borca i Zrinjskog)

ja sam hiljadu puta napisao zasto ga treba zvati jer ima sanse i potencijala da postane jos bolji ako ode sutra slucajno dalje u karijeri i repka ce imat koristi od toga mozda u nekom momentu

ne znam ni sto se trudim da ti odgovorim kad si me citirao upravo iz posta u kojem pisem o ovome i ti si namjerno sve zaobisao i samo ovo izdvojio

nikad necu prihvatit da se poziva igrac samo zato sto igra za odredjeni klub, u ovom slucaju Velez.. a vi to prihvatate kao normalno i druge ljude nazivate botovima sto su protiv toga.. gdje je mozak
Pa da, on je pozivan po istoj mantri kako Sergej zove Hadzikica.
Neka malo Sergej jaše sad, dovoljno je jahao sarajevski lobi u savezu. Cak bi volio da jos neko dijete iz Veleza pozove da jos vise pjenite.
I razlika je medijski pritisak sad na treceg golmana od sarajevskih medija i nikakav medijski pritisak kad poluraspade sarajevskih klubova poziva. Ogromna razlika. Ili sto bi ti rekao animozitet prema Sarajevu :urnebes:
-Beogradski sindikat

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 mar 2025, 10:59

pa tvoj animozitet izbija iz svake tvoje recenice gdje spomenes sarajevo..

ti si tip osobe koja bi da vidi nekog danas da ukrade i prodje nekaznjeno, sutra da bude u prilici isto to uradio i ukrao a pravdao to recenicama tipa pa jbg kako je onaj jucer mogao mogu i ja danas ukrasti :rol:

bravo za mozak tuzlanski napaceni

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 mar 2025, 11:01

15 mar 2025, 10:59

ti si tip osobe koja bi da vidi nekog danas da ukrade i prodje nekaznjeno, sutra da bude u prilici isto to uradio i ukrao a pravdao to recenicama tipa pa jbg kako je onaj jucer mogao mogu i ja danas ukrasti :rol:

E moj care da ti znas koliko nemam animozitet prema glavnom gradu, cak apsolutno suprotno. Jedino animozitet mogu imati prema sarajevocentralizovanim mozgovima cije oci gledaju od bascarsije do cvile. Poput tebe.
-Beogradski sindikat

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 mar 2025, 11:03

Madal je napisao/la:
15 mar 2025, 11:01
15 mar 2025, 10:59

E moj care da ti znas koliko nemam animozitet prema glavnom gradu, cak apsolutno suprotno. Jedino animozitet mogu imati prema sarajevocentralizovanim mozgovima cije oci gledaju od bascarsije do cvile. Poput tebe.
Za mene je reprezentacija iznad svega a za tebe je uzdizanje Barbareza i iskazivanje malogradjanstva u svakom svom upisu.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 15 mar 2025, 11:04

Ako je jedini problem nepozivanje Muftica onda mi nemamo problema i izgazit cemo Rumune 3 razlike glat.
Yebo ga zivot vise normalno da je Muftic APSOLUTNO ZASLUZIO poziv ispred Hadzikica po svim parametrima i konkretno ja kao navijac Veleza nemam nikakav problem da to kazem a vjerujem da tako razmislja i svaki iole objektivan navijac. Druga je stvar sto se Barbarez ne zna izrazavat u vremenu i prostoru i u pokusaju da tu odluku objasni samo dodatno navuce gnjev javnosti jer ne zna pricat maternji jezik i ne postoji razlog da objasni tu odluku nego da kaze MOZE MI SE.
Gora mi je stvar sto ga niko nije upitao za Huseinbasica, Hadzikadunica, Hadziahmetovica i Krunica jer apsolutno ne vidim kome se ti ljudi trebaju dokazivat da bi dobili poziv u reprezentaciju.
Huseinbasic kojeg se ovdje ismijava da je cvajtas i da "prefinjeno trckara" sa 50 utakmica u bundesligi ima vise utakmica u Ligi petice negoli svi vezni igraci zajedno na ovom spisku.
Amir Hadziahmetovic ima 20+ utakmica za repku i neko je samo preko noci odlucio da njega vise nema ???
Rade Krunic kada se oduzmu Dzeko i Kolasinac ima vise nastupa u Ligi petice nego svi igraci zajedno koji su prodefilovali u mandatu Barbareza. Na osnovu cega je covjek sklonjen? Na osnovu losih 45 minuta protiv svjetske velesile kakva je Holandija gdje je covjek ubacen na teren mjesec dana bez utakmice i totalno van ritma?
Po cemu su Plymouth, Braunschweig, Partizan i Rijeka kredibilniji klubovi od HSV-a da bi se ostrio tuki na momku koji ce naredne sezone igrat bundesligu? Ravna se s 0 decka koji igra u prvoplasiranom klubu cvajte radi likova koji igraju u cvajtaskim fenjerasima?

Ovo su pitanja koja je trebao dobiti a ne zasto nije bio na nekom derbiju ove pogane lige i debilizmi poput onoga da li je Nikola Katic zamjenik Emira Spahica :tokralju: :roll:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 mar 2025, 11:06

fanatik19 je napisao/la:
15 mar 2025, 11:04
Ako je jedini problem nepozivanje Muftica onda mi nemamo problema i izgazit cemo Rumune 3 razlike glat.
Yebo ga zivot vise normalno da je Muftic APSOLUTNO ZASLUZIO poziv ispred Hadzikica po svim parametrima i konkretno ja kao navijac Veleza nemam nikakav problem da to kazem a vjerujem da tako razmislja i svaki iole objektivan navijac. Druga je stvar sto se Barbarez ne zna izrazavat u vremenu i prostoru i u pokusaju da tu odluku objasni samo dodatno navuce gnjev javnosti jer ne zna pricat maternji jezik i ne postoji razlog da objasni tu odluku nego da kaze MOZE MI SE.
Gora mi je stvar sto ga niko nije upitao za Huseinbasica, Hadzikadunica, Hadziahmetovica i Krunica jer apsolutno ne vidim kome se ti ljudi trebaju dokazivat da bi dobili poziv u reprezentaciju.
Huseinbasic kojeg se ovdje ismijava da je cvajtas i da "prefinjeno trckara" sa 50 utakmica u bundesligi ima vise utakmica u Ligi petice negoli svi vezni igraci zajedno na ovom spisku.
Amir Hadziahmetovic ima 20+ utakmica za repku i neko je samo preko noci odlucio da njega vise nema ???
Rade Krunic kada se oduzmu Dzeko i Kolasinac ima vise nastupa u Ligi petice nego svi igraci zajedno koji su prodefilovali u mandatu Barbareza. Na osnovu cega je covjek sklonjen? Na osnovu losih 45 minuta protiv svjetske velesile kakva je Holandija gdje je covjek ubacen na teren mjesec dana bez utakmice i totalno van ritma?
Po cemu su Plymouth, Braunschweig, Partizan i Rijeka kredibilniji klubovi od HSV-a da bi se ostrio tuki na momku koji ce naredne sezone igrat bundesligu? Ravna se s 0 decka koji igra u prvoplasiranom klubu cvajte radi likova koji igraju u cvajtaskim fenjerasima?

Ovo su pitanja koja je trebao dobiti a ne zasto nije bio na nekom derbiju ove pogane lige i debilizmi poput onoga da li je Nikola Katic zamjenik Emira Spahica :tokralju: :roll:
To je to, sve tačno :salut:

Danas poranili sa odbranom neodbranjivog, možda su duple dnevnice u pitanju :hmmmm:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 mar 2025, 11:07

Vracaj Pirica za treceg golmana :yawn:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 mar 2025, 11:13

DamirT je napisao/la:
15 mar 2025, 11:07
Vracaj Pirica za treceg golmana :yawn:
Piric je bolji od Zlomislica
Meni je gore sto me laze i pravi budalom nego sto Muftic nije pozvan, a ovaj madal spiner pravi jos vise me pravi budalom
Mislim u pravu je, ali je spin da se igraci Zelje zovu
Evo 13 godina nas izbjegavaju i svi mogu samo iz Zelje ne moze
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 mar 2025, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 15 mar 2025, 11:17

fanatik19 je napisao/la:
15 mar 2025, 11:04

slazem se da su neki od spomenutih trebali biti tu, ako ne i svi, ali covjek je odgovorio na sva ta pitanja indirektno, haman i direktno.
Ne gleda klubove odakle igraci dolaze, bira igrace po nekom svom vidjenu, njihovim karakteristikama, kako se uklapaju u njegovu viziju 'reprezentacije'.
Procijenio je da su pozvani potrebniji i tu se prica zavrsava. Njegov posao, uzeo je veliki rizik jer 90% selektora bi zvalo te gore spomenute. Na nama je da cekamo, podrzimo i vidimo je li covjek u pravu, hoce li imati rezultat, ili ce ga ovi potezi kostati ranijeg otkaza....bas jednostavno.

Ne treba unaprijed osudjivati, iako nas vecina misli da grijesi, a ubrzo cemo vidjeti ima li smisla sve ovo sto radi.
to sto ja, ti, ili neko treci misli da ova ekipa ne valja i ne moze nista u rumuniji, trenutno nista ne znaci. Nadati se samo da znaju sta rade i navijati:-)

da dodam, meni ce i razvoj situacije sa ovim svabom iz engelske dosta toga reci koliko se ozbiljno radi. Nadam se da znaju za nacin kako ce fifa odobriti nastup, u protivnom je bas supljak i sva njihova studioznost pada u vodu.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 mar 2025, 11:19

15 mar 2025, 11:03
Za mene je reprezentacija iznad svega a za tebe je uzdizanje Barbareza i iskazivanje malogradjanstva u svakom svom upisu.
Super, svaka cast. Iznad svega je onda i kad Svrake i Ziljkici dobijaju pozive

Nodi, ja sam samo naveo Svraku iz Zeljeznicara za primjer kojeg se mogu sjetiti, mozes mi 100 klipova postavljati on se nije smio naci ni na tribini kad smo isli na SP a ne na klupi. Poz.
-Beogradski sindikat

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 15 mar 2025, 11:39

Koliko je zuci prisutno da se i Piric priziva. A istog ovdje prali kao malo koga zbog pozivanja u reprezentaciju.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 mar 2025, 11:43

Madal je napisao/la:
15 mar 2025, 11:19
15 mar 2025, 11:03
Super, svaka cast. Iznad svega je onda i kad Svrake i Ziljkici dobijaju pozive

Nodi, ja sam samo naveo Svraku iz Zeljeznicara za primjer kojeg se mogu sjetiti, mozes mi 100 klipova postavljati on se nije smio naci ni na tribini kad smo isli na SP a ne na klupi. Poz.
Bili su i Avdukic iz Borca, Sesar iz Sarajeva, Dujkovic iz Zrinjskog, Susic iz Hajduka, Zakaric iz Sirokog, Cimirot iz Sarajeva, Kvrzic iz Rijeke
Svraka je najmanje igrao od njih
A u isto vrijeme su ignorisali Stilica koji je harao u Poljskoj
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 25 gostiju.