Ako je jedini problem nepozivanje Muftica onda mi nemamo problema i izgazit cemo Rumune 3 razlike glat.
Yebo ga zivot vise normalno da je Muftic
APSOLUTNO ZASLUZIO poziv ispred Hadzikica po svim parametrima i konkretno ja kao navijac Veleza nemam nikakav problem da to kazem a vjerujem da tako razmislja i svaki iole objektivan navijac. Druga je stvar sto se Barbarez ne zna izrazavat u vremenu i prostoru i u pokusaju da tu odluku objasni samo dodatno navuce gnjev javnosti jer ne zna pricat maternji jezik i ne postoji razlog da objasni tu odluku nego da kaze MOZE MI SE.
Gora mi je stvar sto ga niko nije upitao za Huseinbasica, Hadzikadunica, Hadziahmetovica i Krunica jer apsolutno ne vidim kome se ti ljudi trebaju dokazivat da bi dobili poziv u reprezentaciju.
Huseinbasic kojeg se ovdje ismijava da je cvajtas i da "
prefinjeno trckara" sa 50 utakmica u bundesligi ima vise utakmica u Ligi petice negoli svi vezni igraci zajedno na ovom spisku.
Amir Hadziahmetovic ima 20+ utakmica za repku i neko je samo preko noci odlucio da njega vise nema ???
Rade Krunic kada se oduzmu Dzeko i Kolasinac ima vise nastupa u Ligi petice nego svi igraci zajedno koji su prodefilovali u mandatu Barbareza. Na osnovu cega je covjek sklonjen? Na osnovu losih 45 minuta protiv svjetske velesile kakva je Holandija gdje je covjek ubacen na teren mjesec dana bez utakmice i totalno van ritma?
Po cemu su Plymouth, Braunschweig, Partizan i Rijeka kredibilniji klubovi od HSV-a da bi se ostrio tuki na momku koji ce naredne sezone igrat bundesligu? Ravna se s 0 decka koji igra u prvoplasiranom klubu cvajte radi likova koji igraju u cvajtaskim fenjerasima?
Ovo su pitanja koja je trebao dobiti a ne zasto nije bio na nekom derbiju ove pogane lige i debilizmi poput onoga da li je Nikola Katic zamjenik Emira Spahica