Ljudino, nisam hordas ni pitar, samo kazem da je greska napravljena sto se Kovacevic izgubio i da sad imamo ovo sto imamo. Jbt raspravljamo se oko toga koji je golman losijiImajednabrigada je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:43let3 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:21Ma ne napada ga niko, yebat ga.Imajednabrigada je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:15Ne balite ovdje previse, i ne ispoljavajte pojedinci svoj hujhudluk i očaj na selektoru i SS, bar ne još ove dvije utakmice dok ne vidimo rezultat iako i meni djeluje da nema pojma ali zasluzuje priliku kao i svi do sad.
Ako bude loš rezultat lično ja cu sugerisati da ga otjeraju jer ja sam ga prvi i najavio.
Ako ste takvi face i junaci idite tako na dodiku se iskaljujte koji skoro otcijepi pola drzave i izaziva rat onda ce biti nebitno ko je selektor, koga je pozvao, ko je treći golman...
Ja sam naveo dva igraca koja mu zamjeram sto ih nema. Rezultati ce mu suditi, kao i drugim selektorima prije njega. A sta ako mlatne rumune, pa valja onda pojesti sav taj drek koji se sad baca na njega.
I jbg sad, ti dođe i do Dodika![]()
Tako je kolega, ako pozitivno odradi ovde dvije utakmice moze ostati do kvalifikacija za Euro sto se mene tiče.
Nas ne treba da zanima što on trenutno izgleda da nema pojma rezultat neka napravi to mene zanimaa,a kako i šta ce to me ne zanima i da dovode nove igrace.
Morate i vi hordasi i pitari popustiti malo s tim Kovacevicem nistarija kao golman i malo veća rupa, vrijeme je da ga prebolite cijenim da znate nesto o fudbalu i golmanskim vrijednostima.

Rezultat selekcije me samo interesuje, slazemo se oko toga.