Zato što neće niko da talasa.Mirvić radi svoj biznis,kuravelama u klubu plata redovna, navijačima parola bez Mirve smo u kantonu i tako vrijeme prolazi.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:46Zasto; ste ukinuli bili kontejnere, vraceni pod pritiskom
Zasto; niko nije nista uradio (bar izasao u javnost) da je stadion istruho, jer svi znamo da se to nije desilo preko noci
Zasto; Mirvic Ismir, odkad je dosao u FK SARAJEVO nije uradio neki interview, ako se boji kamere nek to uradi bar za klubski youtub
Zasto; Ismir Mirvic, ne izadje u javnost i ne kaze koje vlasnik kluba (nosioc glasacki prava)
Zasto; fulamo sa ljudima u akademi i konstantno mjenjamo direktore i trenere akademije.
Zasto; nismo zastupljeni u ns bh zasto se javno neprica od strane licno njega o kriminalu vice sudija itd
Zasto; se neiznose planovi za stadion/ sta ce bit sa butmirim imamo jos 6 godina koncesiju
Zasto; mi jos nismo uspjeli upiznat sd gd zasto od njih niko nista neorica
Zasto; nista se nevrsi pritisak protiv guy parade is opstine
Zasto; se mora potrosit 5 trenera da bi jednog ubo
Zasto; 50 igraca treba fukit dabi nabo 6-7
Zasto; FK SARAJEVO preplacuje igrace (2x vise placa) da bi ganjali trece mjesto
Naravno jedina dobra stvar je prodaja igraca i Zoran Zekic i moze marketing dobit prolaznu ocjene i gacice
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bolje da nisi ništa ni govorio.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Eo ti braco jedan po jedan odgovor, primjetio sam te u zadnje vrijeme da negativu siris zato cu se posvetit sad ovome:Pitar6785 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:46Zasto; ste ukinuli bili kontejnere, vraceni pod pritiskom
Zasto; niko nije nista uradio (bar izasao u javnost) da je stadion istruho, jer svi znamo da se to nije desilo preko noci
Zasto; Mirvic Ismir, odkad je dosao u FK SARAJEVO nije uradio neki interview, ako se boji kamere nek to uradi bar za klubski youtub
Zasto; Ismir Mirvic, ne izadje u javnost i ne kaze koje vlasnik kluba (nosioc glasacki prava)
Zasto; fulamo sa ljudima u akademi i konstantno mjenjamo direktore i trenere akademije.
Zasto; nismo zastupljeni u ns bh zasto se javno neprica od strane licno njega o kriminalu vice sudija itd
Zasto; se neiznose planovi za stadion/ sta ce bit sa butmirim imamo jos 6 godina koncesiju
Naravno jedina dobra stvar je prodaja igraca i Zoran Zekic i moze marketing dobit prolaznu ocjene i gacice
-Kontejneri su greska bila definitivno, slazem se
-Stadion NIJE NAS, nije nasa obaveza da ga odrzavamo i da radimo preglede. To ti je isto kad iznajmis auto, ne vozzis ga ti na tehnicki vec onaj cije je
-Mirvic nije politicar ni jutuber da prica po tvu. Oglasi se kad treba, za sve ostalo je PR team zaduzen
-Vlasnistvo kluba je javno, zna se koliko ko drzi i ko ima pravo glasa, guglaj
-Akademija izbacila 5 ogromnih transfera u zadnjih par godina, o cemu pricas? Momci bi sve osvojili al i tu nas savez kolje sudjenjem.
-Ne pricas o kriminalu vice i sudija jer je to kleveta i moze te tuziti. U pravnoj drzavi moras preko suda ici, nije pijaca.
-Planovi za stadion NE POSTOJE, nece se graditi novi stadion, a butmir ce ostati u nasem vlasnitvu, to je receno kad se potpisivao ugovor.
ova dva ne znam ni sta si rekao
-mora se potrositi i vise od 5 trenera ako nisu valjali da se dodje do jednog da valja, evo ti Dinamo ko primjer, Zvezda takodjer.
-Ubodemo mi 30 od 50 igraca braco moj, al ti igrac se ne mogu pokazat kad ti musa sjecka igru svake dvije minute
-Ne preplacujemo igrace, ovo sto izdvajamo je u skladu sa kvalitetom.
Nista od ovih tvojih navedenih tacaka ne bi bilo relevantno da nas sudije i savez ne ubijaju iz kola u kolo. Prestanite kriviti igrace, trenere i Mirvica prije svega za nesto sto nije u njihovoj moci.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- luckystrike
- Kontakt:
Oštra poruka iz Ministarstva kulture i sporta KS
Ukoliko se ne postupi po ovaj naredbi, Ministarstvo kulture i sporta će poduzeti sve pravne i institucionalne mjere, uključujući iniciranje pravnih postupaka te dalju eskalaciju prema nadležnim organima a što će uključivati i potpuni prestanak prava korištenja naziva Kanton Sarajevo u nazivu Fudbalskog saveza i u zvaničnim aktima.Izbori u roku 15 dana ili Fudbalski savez Kantona Sarajevo se neće više tako zvati
šta šta je, je*em ti
Bar ti je na Grbavici rahatluk pa uživaj,nas pusti da se patimoSamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 13:42Zato što neće niko da talasa.Mirvić radi svoj biznis,kuravelama u klubu plata redovna, navijačima parola bez Mirve smo u kantonu i tako vrijeme prolazi.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:46Zasto; ste ukinuli bili kontejnere, vraceni pod pritiskom
-
- Kontakt:
E zbog takvih kao što si ti,a na žalost su većina,vazda se sabura, zato se sutra igra bez navijača zato smo gore korijenje pustili pa svako selo u BiH stadion napravi samo Div sa Koševa ne mrda već strpljivo sabura.
Na ljeto opet moljakaj zeničane,moljakaj štrumfove,mostarce...i tako u nedogled.
Na ljeto opet moljakaj zeničane,moljakaj štrumfove,mostarce...i tako u nedogled.
-
- Kontakt:
Ovaj samokazem strumf je hodajuca glupost.
NESIRIM NEGATIVU, vec smatram da se mora imat neka vrata komunikacije.plisek je napisao/la: ↑14 mar 2025, 13:50Eo ti braco jedan po jedan odgovor, primjetio sam te u zadnje vrijeme da negativu siris zato cu se posvetit sad ovome:Pitar6785 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:46Zasto; ste ukinuli bili kontejnere, vraceni pod pritiskom
-Stadion NIJE NAS, nije nasa obaveza da ga odrzavamo i da radimo preglede. To ti je isto kad iznajmis auto, ne vozzis ga ti na tehnicki vec onaj cije je
-Mirvic nije politicar ni jutuber da prica po tvu. Oglasi se kad treba, za sve ostalo je PR team zaduzen
-Akademija izbacila 5 ogromnih transfera u zadnjih par godina, o cemu pricas? Momci bi sve osvojili al i tu nas savez kolje sudjenjem.
-Ne pricas o kriminalu vice i sudija jer je to kleveta i moze te tuziti. U pravnoj drzavi moras preko suda ici, nije pijaca.
-Planovi za stadion NE POSTOJE, nece se graditi novi stadion, a butmir ce ostati u nasem vlasnitvu, to je receno kad se potpisivao ugovor.
-mora se potrositi i vise od 5 trenera ako nisu valjali da se dodje do jednog da valja, evo ti Dinamo ko primjer, Zvezda takodjer.
-Ubodemo mi 30 od 50 igraca braco moj, al ti igrac se ne mogu pokazat kad ti musa sjecka igru svake dvije minute
Nista od ovih tvojih navedenih tacaka ne bi bilo relevantno da nas sudije i savez ne ubijaju iz kola u kolo. Prestanite kriviti igrace, trenere i Mirvica prije svega za nesto sto nije u njihovoj moci.
Rekao sam da su izlazni transveri super, al isto dovodjenja igraca su veoma losi kao i trenera do zekica (zekic je dobar, po meni najbolji treber koji je vodio nekog premijer ligasa)
Po dolasku Ismira platili smo
200 k€ seebedzica
100 k€ Julardziju
175 k€ Renan
100 k€ Djurickovica
80 k€ Matanovica
80 k€ kapetanovica
150 k€ Turkes
Penetanda
Vivaros
Rockov
Rogic
Ketemeh
Gulijashvili
Durakovic
Zeljkovic
Beganovic
Krdzalic
Mehmedovic
Catakovic
Balta
Ristic
Jatta
Posudbe
Hasic
Lukic
Pavici.
Gruzijac
Igraci koji su svoju platu opravdali i koji koriste benzin ne dizel gorivo
Djordjevic
Jovic
Renato
Soldo
Butic
Bubanja
Bugar
Takodje ovde treba dodat da je GULISA BEGANOVIC ROGIC neki kroz klupu neki kroz posudbu neki beganovic nasilno forsiranje su opravdali. Uz Nidal i po mom misljenju mujkica i krdzakica
Sad idu
Drobarov
Nardin
Onaj sto je bio povrijdjen sto mu je isteko ugovor prosle godine Anicic
Kapic
Ziljkic
Suljic
Ovo je od prilike sto se mogu da sjetim ovde nisam naveo djecu iz akademije koja su dobila neku minutazu ili koju smo po izlasku posudili
Od prilike 40 igraca sam naveo plus sigurno 20 akademaca i sigurno jos 15 tak igraca ima koje sam zaboravio.njih 5 jedino iz prve upalilo 3-4 nakon dodatni radova par njih krdzalic kapetanovic odma teska povreda, par igraca kao nidal mujkic dal dobri i sehinovic.
Od ovih jedino Nardin koji daje 7 golova za 20 utakmica i koji je Dedu bilbi sa 36 godina rezerva, kapic ok neznam neko govori da drobarov igra dobro.. za vivarosa penu i renana neznam sta se desava al kontekstu naseg kluba renan je bio dobar 6 mjeseci od 2 godine, i vecina igraca su rezerve u mnogo slabim klubovima ili nazor igraju u mnogo slabijoj ekipi od SARAJEVA.
Razumijem i slazem se da Vico NAMJERNO PLANSKI sa dajdzom dodikom i tetkom beusom i pastorcima sa grbavice RUSI FK SARAJEVO i da sigurno ima igraca koji bi nesto vise dali FK SARAJEVU (Renan ) al vecinu igraca koje smo raskinuli otjerali su u banani i u 97% njih je propalo ili igraju u dosta slabim klubovima i u vecini slucajeva i u tim klubovima rezerve..STO ZNACI DA JE DOVODJENJE IGRACA VEOMA LOSA I NEMOZE SE RADI VICE DAJDZE TETKA PROSJAKA TRAZIT ALIBI I OPRAVDAVAT..
Za kosevo jesi upravu sto se tice da nije nase vlasnistvo, al za interes kluba koji vodis a koji igra svoje utakmice 78 godina na tom stadionu mogao si platit 80 km godisnje nekom inzinjeru da napravi krug oko stadiona i da posvjetli batetijom u te kanale rupe po trbini, nebi tebi **** iz opstine nista zato, bez obzira sto je opstina tito josip ko vec nam oteo stadion prije 40 godina ima odgovornosti i nase. Nemoze bit nije nase boli me briga, koda placamo 50 k km po utakmici za rentu pa ono placamo ogromne pare nije nase da brinemo sacemo tuzit opstinu zato sto nije brinula o tom.
Naravno da neskidam odgovornost sa drzave federacije kantona opstine svih **** koje su rukovodili 30 godina
-
- Kontakt:
E baš sam se zapitao gdje mi je podguzak

https://www.klix.ba/sport/nogomet/oglas ... /250314143
Gledaj ovih ubleha, pocevsi od nacelnika toplog brata
Gledaj ovih ubleha, pocevsi od nacelnika toplog brata
Pa po tebi ispade Mirvič kriv što Sarajevo nema svoj stadion i neke kuravele,poprilično glupo zar ne?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:40E zbog takvih kao što si ti,a na žalost su većina,vazda se sabura, zato se sutra igra bez navijača zato smo gore korijenje pustili pa svako selo u BiH stadion napravi samo Div sa Koševa ne mrda već strpljivo sabura.
Nikoga ne moljakaš ništa - uredno platiš korištenje isto kao što plaćaš Koševo. Nemoj više, partije ti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:40E zbog takvih kao što si ti,a na žalost su većina,vazda se sabura, zato se sutra igra bez navijača zato smo gore korijenje pustili pa svako selo u BiH stadion napravi samo Div sa Koševa ne mrda već strpljivo sabura.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- BegovicRamiz
- Kontakt:
godine prolaze mi blejimo
- luckystrike
- Kontakt:
Saopštenje Općine Centar
Općina Centar, u stalnoj i intenzivnoj komunikaciji s FK Sarajevo i JU "Centar za sport i rekreaciju", poduzima hitne korake kako bi se u što kraćem roku pribavila sva neophodna stručna mišljenja i dopunila aplikacija za certifikat o sigurnosti. Već su pokrenute sve potrebne procedure, angažirani relevantni stručnjaci i ubrzani procesi potrebni za ispunjenje novih zahtjeva.
S punim fokusom na rješavanje ovog problema, činimo sve što je u našoj nadležnosti kako bismo osigurali da se utakmice odvijaju uz prisustvo navijača.
Posebno ističemo da se FK Sarajevo u punom kapacitetu stavio na raspolaganje, te je po dobijanju informacije o nedostajućoj dokumentaciji odmah angažirao firmu koja će obaviti potrebne radove na procjeni statike stadiona.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Ovdje nam je samokazem glupan rekao da Mirvic bista ne poduzima?luckystrike je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:29Saopštenje Općine Centar
Općina Centar, u stalnoj i intenzivnoj komunikaciji s FK Sarajevo i JU "Centar za sport i rekreaciju", poduzima hitne korake kako bi se u što kraćem roku pribavila sva neophodna stručna mišljenja i dopunila aplikacija za certifikat o sigurnosti. Već su pokrenute sve potrebne procedure, angažirani relevantni stručnjaci i ubrzani procesi potrebni za ispunjenje novih zahtjeva.
S punim fokusom na rješavanje ovog problema, činimo sve što je u našoj nadležnosti kako bismo osigurali da se utakmice odvijaju uz prisustvo navijača.
Posebno ističemo da se FK Sarajevo u punom kapacitetu stavio na raspolaganje, te je po dobijanju informacije o nedostajućoj dokumentaciji odmah angažirao firmu koja će obaviti potrebne radove na procjeni statike stadiona.
Posteno pasa, samo ne mogu se slozit nikako sa ovim dovodjenjem igraca. I sto smo raskidali sarad je bili su igraci koji mogu igrat u bilo kojem klubu u BiHPitar6785 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:53NESIRIM NEGATIVU, vec smatram da se mora imat neka vrata komunikacije.plisek je napisao/la: ↑14 mar 2025, 13:50Eo ti braco jedan po jedan odgovor, primjetio sam te u zadnje vrijeme da negativu siris zato cu se posvetit sad ovome:Pitar6785 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:46Zasto; ste ukinuli bili kontejnere, vraceni pod pritiskom
Rekao sam da su izlazni transveri super, al isto dovodjenja igraca su veoma losi kao i trenera do zekica (zekic je dobar, po meni najbolji treber koji je vodio nekog premijer ligasa)
Po dolasku Ismira platili smo
200 k€ seebedzica
100 k€ Julardziju
175 k€ Renan
100 k€ Djurickovica
80 k€ Matanovica
80 k€ kapetanovica
150 k€ Turkes
Penetanda
Vivaros
Rockov
Rogic
Ketemeh
Gulijashvili
Durakovic
Zeljkovic
Beganovic
Krdzalic
Mehmedovic
Catakovic
Balta
Ristic
Jatta
Posudbe
Hasic
Lukic
Pavici.
Gruzijac
Igraci koji su svoju platu opravdali i koji koriste benzin ne dizel gorivo
Djordjevic
Jovic
Renato
Soldo
Butic
Bubanja
Bugar
Takodje ovde treba dodat da je GULISA BEGANOVIC ROGIC neki kroz klupu neki kroz posudbu neki beganovic nasilno forsiranje su opravdali. Uz Nidal i po mom misljenju mujkica i krdzakica
Sad idu
Drobarov
Nardin
Onaj sto je bio povrijdjen sto mu je isteko ugovor prosle godine Anicic
Kapic
Ziljkic
Suljic
Ovo je od prilike sto se mogu da sjetim ovde nisam naveo djecu iz akademije koja su dobila neku minutazu ili koju smo po izlasku posudili
Od prilike 40 igraca sam naveo plus sigurno 20 akademaca i sigurno jos 15 tak igraca ima koje sam zaboravio.njih 5 jedino iz prve upalilo 3-4 nakon dodatni radova par njih krdzalic kapetanovic odma teska povreda, par igraca kao nidal mujkic dal dobri i sehinovic.
Od ovih jedino Nardin koji daje 7 golova za 20 utakmica i koji je Dedu bilbi sa 36 godina rezerva, kapic ok neznam neko govori da drobarov igra dobro.. za vivarosa penu i renana neznam sta se desava al kontekstu naseg kluba renan je bio dobar 6 mjeseci od 2 godine, i vecina igraca su rezerve u mnogo slabim klubovima ili nazor igraju u mnogo slabijoj ekipi od SARAJEVA.
Razumijem i slazem se da Vico NAMJERNO PLANSKI sa dajdzom dodikom i tetkom beusom i pastorcima sa grbavice RUSI FK SARAJEVO i da sigurno ima igraca koji bi nesto vise dali FK SARAJEVU (Renan ) al vecinu igraca koje smo raskinuli otjerali su u banani i u 97% njih je propalo ili igraju u dosta slabim klubovima i u vecini slucajeva i u tim klubovima rezerve..STO ZNACI DA JE DOVODJENJE IGRACA VEOMA LOSA I NEMOZE SE RADI VICE DAJDZE TETKA PROSJAKA TRAZIT ALIBI I OPRAVDAVAT..
Za kosevo jesi upravu sto se tice da nije nase vlasnistvo, al za interes kluba koji vodis a koji igra svoje utakmice 78 godina na tom stadionu mogao si platit 80 km godisnje nekom inzinjeru da napravi krug oko stadiona i da posvjetli batetijom u te kanale rupe po trbini, nebi tebi **** iz opstine nista zato, bez obzira sto je opstina tito josip ko vec nam oteo stadion prije 40 godina ima odgovornosti i nase. Nemoze bit nije nase boli me briga, koda placamo 50 k km po utakmici za rentu pa ono placamo ogromne pare nije nase da brinemo sacemo tuzit opstinu zato sto nije brinula o tom.
Naravno da neskidam odgovornost sa drzave federacije kantona opstine svih **** koje su rukovodili 30 godina
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Mante se ovih opširnih romana. 

Rožman kao i svaki trener traži alibi za loše rezultate.
Imao je slobodu u izboru igrača kao ni jeden trener a izgledali smo toliko očajno da ga ni jedna sudijska lakrdija ne može oprati. Sa Varešanovićem kojem su dovodili igrače kako je ko stigao smo izgledali kao da nas je Gvardiola trenirao u odnosu na njega.
Dok je god ovakav odnos Saveza prema nama tako će i treneri tražiti alibi za loš plasman a igru niko neće ni spominjati.
Imao je slobodu u izboru igrača kao ni jeden trener a izgledali smo toliko očajno da ga ni jedna sudijska lakrdija ne može oprati. Sa Varešanovićem kojem su dovodili igrače kako je ko stigao smo izgledali kao da nas je Gvardiola trenirao u odnosu na njega.
Dok je god ovakav odnos Saveza prema nama tako će i treneri tražiti alibi za loš plasman a igru niko neće ni spominjati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Po tebi niko nije kriv što se ništa ne dešava i što svi čekaju da se problem riješi sam od sebe,poprilično glupo zar ne?Anex je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:37Pa po tebi ispade Mirvič kriv što Sarajevo nema svoj stadion i neke kuravele,poprilično glupo zar ne?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:40E zbog takvih kao što si ti,a na žalost su većina,vazda se sabura, zato se sutra igra bez navijača zato smo gore korijenje pustili pa svako selo u BiH stadion napravi samo Div sa Koševa ne mrda već strpljivo sabura.
-
- Kontakt:
Ma ti veze nemaš al i ne čudi me.Pendulum je napisao/la: ↑14 mar 2025, 17:07Nikoga ne moljakaš ništa - uredno platiš korištenje isto kao što plaćaš Koševo. Nemoj više, partije ti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:40E zbog takvih kao što si ti,a na žalost su većina,vazda se sabura, zato se sutra igra bez navijača zato smo gore korijenje pustili pa svako selo u BiH stadion napravi samo Div sa Koševa ne mrda već strpljivo sabura.
Na ljeto opet moljakaj zeničane,moljakaj štrumfove,mostarce...i tako u nedogled.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.