Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 mar 2025, 14:24

RollingPaper je napisao/la:
14 mar 2025, 14:16
A Hadzibegic, Bajevic, Milosevic to su strucnjaci jel? Prosinecki, sta je on uradio? Nije zvao Hajrovica u prajmu u Dinamu, pa niste ovoliko napadali kao za cvajtasa Hadzikadunica.
Sreća pa prije "cvajtaša" Hadžikadunića na spisku sve igračine uskoro engleskog trećeligaša, njemačkog trećeligaša, prodavač košpa na JNA, rezerva talijanskog drugaligaša i igrač Rijeke. :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 mar 2025, 14:28

baboedindzeko09 je napisao/la:
14 mar 2025, 14:24
14 mar 2025, 14:16
A Hadzibegic, Bajevic, Milosevic to su strucnjaci jel? Prosinecki, sta je on uradio? Nije zvao Hajrovica u prajmu u Dinamu, pa niste ovoliko napadali kao za cvajtasa Hadzikadunica.
Sreća pa prije "cvajtaša" Hadžikadunića na spisku sve igračine uskoro engleskog trećeligaša, njemačkog trećeligaša, prodavač košpa na JNA, rezerva talijanskog drugaligaša i igrač Rijeke. :rol:
E hajde sad napisi igrace sto ih trebaju zamjenit? Ko umjesto njih? Koga mi to imamo boljeg? Koga treba pozvat umjesto njih? Jel to imamo igrace u Realu I Barseloni? Koga da zove hajd napisi?

Nemoj samo pisat ove iz turske kebab lige molim te.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 14 mar 2025, 14:29, ukupno mijenjano 2 puta.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 14 mar 2025, 14:28

Rece Sergej da ce Benjo postat svjetska klasa, pa to je nesto najludje sto sam ikad cuo od naseg nekog selektora.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 14 mar 2025, 14:31

Ghuraba je napisao/la:
14 mar 2025, 14:21
Puna podrska za selektora i ekipu oko njega. Da neke stvari mogu malo drugacije - naravno da mogu, ali zelja i trud nisu upitni. Da li ce na kraju pokazati i kvalitet, to cemo tek vidjeti u ovim kvalifikacijama protiv 'prihvatljivih' protivnika. Volio bih da su ih jos pitali za Jasica, ali otom potom...
U cemu je problem sa Jasicem na kraju?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2025, 14:32

14 mar 2025, 14:28

E hajde sad napisi igrace sto ih trebaju zamjenit? Ko umjesto njih? Koga mi to imamo boljeg? Ko ga treba pozvat umjesto njih? Jel to imamo igrace u Realu I Barseloni? Koga da zove hajd napisi?

Imamo npr. igraca koji igra u Sheffieldu i koji je bolji od sve ijedenog koji igraju na tim pozicijama.
Koji jest ispao kreten i svasta laprdao, ali dovoljno je kaznjen. Moze se sjesti, popricati, izgladiti stvari. Nije ubio nekoga jbt.
Samo to Sergeju ne pada na pamet :thumbdown:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 mar 2025, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 mar 2025, 14:32

E hajde sad napisi igrace sto ih trebaju zamjenit? Ko umjesto njih? Koga mi to imamo boljeg? Ko ga treba pozvat umjesto njih? Jel to imamo igrace u Realu I Barseloni? Koga da zove hajd napisi?

Šta koga? Pa pitaš me za "cvajtaša" Hadžikadunića, ja ti samo jasno objasnim kako je upravo taj cvajtaš naš najbolji i najstandardniji štoper ove sezone (mimo Kolašinca), za nabrojane koji su pozvani je Van Dijk lično.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 14 mar 2025, 14:36

let3 je napisao/la:
14 mar 2025, 14:32

Imamo npr. igraca koji igra u Sheffieldu i koji je bolji od sve ijedenog koji igraju na tim pozicijama.
Koji jest ispao kreten i svasta laprdao, ali dovoljno je kaznjen. Moze se sjesti, popricati, izgladiti stvari. Nije ubio nekoga jbt.
Koliko puta se Moramo vratit na to djubre od covjeka? Dabogda nikad ne zaigro za repku! Neka on pozove i izvine se svima, pa onda mozda dobije poziv…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 14 mar 2025, 14:40

Tvrdoglav i neznalica. Nema gore kombinacije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2025, 14:40

GG3 je napisao/la:
14 mar 2025, 14:36
let3 je napisao/la:

Koliko puta se Moramo vratit na to djubre od covjeka? Dabogda nikad ne zaigro za repku! Neka on pozove i izvine se svima, pa onda mozda dobije poziv…
Pa jest kreten i hajvan, pisao sam vise puta. Ali nama treba kvalitet na terenu.
I proslo je to, dovoljno je sjedio u kazni, dovoljno da se opameti i malo razmisli sta je napravio.
Treba sjesti i razgovarati, izgladiti stvari....nismo mi Brazil da se mozemo tako lako odricati kvalitetnih igraca.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 mar 2025, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 14 mar 2025, 14:40

Skojevska je napisao/la:
14 mar 2025, 14:31
Ghuraba je napisao/la:
14 mar 2025, 14:21
Puna podrska za selektora i ekipu oko njega. Da neke stvari mogu malo drugacije - naravno da mogu, ali zelja i trud nisu upitni. Da li ce na kraju pokazati i kvalitet, to cemo tek vidjeti u ovim kvalifikacijama protiv 'prihvatljivih' protivnika. Volio bih da su ih jos pitali za Jasica, ali otom potom...
U cemu je problem sa Jasicem na kraju?
Sve sto 'znamo' o njemu je produkt nagadjanja po medijima i forumima. Barbarez i Spahic se nikad konkretno nisu osvrnuli na Jasica, niti su ikad dobili pitanje striktno za njega. Desilo se par puta da je spomenut s jos nekoliko imena i Spahic je dao klisej odgovor da se radi punom parom i da su svi koji mogu igrati za nas na njihovom radaru.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 mar 2025, 14:44

Sindikat12 je napisao/la:
Rece Sergej da ce Benjo postat svjetska klasa, pa to je nesto najludje sto sam ikad cuo od naseg nekog selektora.
Isto je reko i Murinjo i sta sad momku ne ide pa ga treba razapet. Ima 22 godine definitivno ce njegovo vrijeme doci.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 mar 2025, 14:50

I ovi novinari :crazy: , nije Bosna od Bascarsije do Cengic vile u pm…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 mar 2025, 14:52

Šta koga? Pa pitaš me za "cvajtaša" Hadžikadunića, ja ti samo jasno objasnim kako je upravo taj cvajtaš naš najbolji i najstandardniji štoper ove sezone (mimo Kolašinca), za nabrojane koji su pozvani je Van Dijk lično.
Taj tvoj ljubimac se ljutio i napustio kamp alo se ne varam? Njegov menadzer storije objavljivo, i sad mu se treba izvinjavat ko da je Messi i mazit ga i pazit da se vrati?

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 14 mar 2025, 14:56

mrAdislic je napisao/la:
14 mar 2025, 13:56
14 mar 2025, 13:47
Sigurno naši reprezentativci sa osmijehom dočekuju Barbarezove izjave da su igrači Al-Bismillaha, Petrolula, Krahovije, Pise i Bodrumspora, 5 puta kvalitetniji od njih samih.

Tako će ih sigurno motivisati da naprave što bolji rezultat, nema šta. Vi stvarno branite neodbranjivo, imam osjećaj da se raspravljam sa zidom, da izgubimo od Kipra 5 razlike i on izjavi da je poraz taj prihvatljiv, vi bi rekli jeste u pravu je, nema kvaliteta i sl. izlizane floskule koje vrtite u krug unazad 200 stranica.
Ma ja njega igraci slusaju samo na konferenciji sta kaze

Ti druze ako imas nesto licno protiv Barbareza to je druga prica. :D

Kad se sve lijepo sagleda ljudi su bolji od nas, ali trenutno sa povredama nisu tri stepenice.
Odlicno prebacivanje pritiska selektora na njih kao sto se uvijek radi na konferencijama.

Fali Hadzibegic da kaze ma samo 30 bodova nas vodi dalje :mrgreen:
Ma bolesno naporan lik, ne znam zašto uopće raspravljate s njim. Ignora brate.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 mar 2025, 14:58

14 mar 2025, 14:52
Taj tvoj ljubimac se ljutio i napustio kamp alo se ne varam? Njegov menadzer storije objavljivo, i sad mu se treba izvinjavat ko da je Messi i mazit ga i pazit da se vrati?
Nije moj ljubimac, ja sam samo navijač reprezentacije i želim da za nju igraju najbolji. Također, nije nikada napustio kamp reprezentacije, pomiješao si ga sa Ahmedhodžićem. Da samo prekopiram od neki dan svoj post:
Logično da će se menadžer oglasiti kada selektor zapaljivim izjavama na press konferencijama direktno narušava sliku njegovog klijenta u fudbalskom svijetu, mogućem potencijalom transferu u budućnosti, jer su te izjave svi prenijeli u javnost. Njegova dužnost je da stane iza svog klijenta, jer on je njegov biznis.

Dennis nikada u svojoj karijeri nije pokazao ni dozu neprofesionalnosti na terenu, niti van njega, u bilo kojem klubu kojem je igrao a pogotovo u reprezentaciji. Isti je "grijao" klupu u reprezentaciji kod drugih selektora i čekao priliku sa iste dok su igrali Kovačevići, Gojkovići, Miličevići, Saničanini i ko već ne a svi vidimo gdje su isti završili - u drugoj ligi Poljske, trećeplasiranoj ekipi bh. lige i Mađarskoj ligi. Da li se menadžer kada oglašavao po tom pitanju? Nije. Momak je svaki put se odazvao i nikada se nije žalio povodom bilo čega.

Da je u pitanju neki igrač koji ima historiju neprofesionalnog ponašanja u reprezentaciji, poput Ahmedhodžića, iza čije odluke su stali apsolutno svi navijači, mediji i forumaši da ga se odstrani, onda bi priča koju vi potencirate imala logike, ovako nema. Sve i da se "ne trudi na treninzima" u što apsolutno niko ne vjeruje osim vas, jer se to nikada nije desilo u njegovoj karijeri, a nebrojano puta je pokazao koliko mu znači reprezentacija i poziv u istu - Te stvari se interno rješavaju razgovorom sa igračem, a ne da se odma ide u medije i kuka o tome, a igrač šalje na tribine.

Ove sezone daleko najviše odigranih minuta od svih nabrojanih, igra u najboljem klubu od svih nabrojanih i pruža daleko najbolje partije od svih nabrojanih. Uz to je i mlađi od svih nabrojanih, a glavna vaša argumentacija u korist Barbareza je da se svakako treba podmladiti reprezentacija... gdje šteka onda?

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 14 mar 2025, 15:02

14 mar 2025, 14:14
I men smetaju mnoge stvari, kao i kod svakog selektora, al hajmo pustit covjeka nek radi ovaj ciklus, pa cemo sudit.

Ionako mu ide noga ako bude uvezao par kikseva, kao i svakome do sad. Ponasate se ko da je potpiso ugovor na 50 godina da bude selektor.
U Sizifov posao si se upustio, taj vodi lični rat i kampanju protiv Sergeja sa najmanje 5 profila.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 14 mar 2025, 15:03

perun je napisao/la:
14 mar 2025, 15:02
I men smetaju mnoge stvari, kao i kod svakog selektora, al hajmo pustit covjeka nek radi ovaj ciklus, pa cemo sudit.

Ionako mu ide noga ako bude uvezao par kikseva, kao i svakome do sad. Ponasate se ko da je potpiso ugovor na 50 godina da bude selektor.
U Sizifov posao si se upustio, taj vodi lični rat i kampanju protiv Sergeja sa najmanje 5 profila.
Čiji li si ti bot, da mi je znati?

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 14 mar 2025, 15:05

SetoKaiba je napisao/la:
14 mar 2025, 15:03
perun je napisao/la:

Vidiš kako si se prepoznao pa još odgovaraš sa svog drugog profila.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 14 mar 2025, 15:06

perun je napisao/la:
14 mar 2025, 15:05
SetoKaiba je napisao/la:
14 mar 2025, 15:03
perun je napisao/la:

Vidiš kako si se prepoznao pa još odgovaraš sa svog drugog profila.
Sto posto. Nego, skoro 200 postova u dvije sedmice. Svaka čast. :thumbup:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 mar 2025, 15:08

Ono nekog optužuje za korištenje drugog profila, a on šizofreni troll pravi već 18. profil na ovom forumu i na svakom bude banovan :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Zglavkar i 21 gost.