RollingPaper je napisao/la: ↑14 mar 2025, 14:52
Taj tvoj ljubimac se ljutio i napustio kamp alo se ne varam? Njegov menadzer storije objavljivo, i sad mu se treba izvinjavat ko da je Messi i mazit ga i pazit da se vrati?
Nije moj ljubimac, ja sam samo navijač reprezentacije i želim da za nju igraju najbolji. Također, nije nikada napustio kamp reprezentacije, pomiješao si ga sa Ahmedhodžićem. Da samo prekopiram od neki dan svoj post:
Logično da će se menadžer oglasiti kada selektor zapaljivim izjavama na press konferencijama direktno narušava sliku njegovog klijenta u fudbalskom svijetu, mogućem potencijalom transferu u budućnosti, jer su te izjave svi prenijeli u javnost. Njegova dužnost je da stane iza svog klijenta, jer on je njegov biznis.
Dennis nikada u svojoj karijeri nije pokazao ni dozu neprofesionalnosti na terenu, niti van njega, u bilo kojem klubu kojem je igrao a pogotovo u reprezentaciji. Isti je "grijao" klupu u reprezentaciji kod drugih selektora i čekao priliku sa iste dok su igrali Kovačevići, Gojkovići, Miličevići, Saničanini i ko već ne a svi vidimo gdje su isti završili - u drugoj ligi Poljske, trećeplasiranoj ekipi bh. lige i Mađarskoj ligi. Da li se menadžer kada oglašavao po tom pitanju? Nije. Momak je svaki put se odazvao i nikada se nije žalio povodom bilo čega.
Da je u pitanju neki igrač koji ima historiju neprofesionalnog ponašanja u reprezentaciji, poput Ahmedhodžića, iza čije odluke su stali apsolutno svi navijači, mediji i forumaši da ga se odstrani, onda bi priča koju vi potencirate imala logike, ovako nema. Sve i da se "ne trudi na treninzima" u što apsolutno niko ne vjeruje osim vas, jer se to nikada nije desilo u njegovoj karijeri, a nebrojano puta je pokazao koliko mu znači reprezentacija i poziv u istu - Te stvari se interno rješavaju razgovorom sa igračem, a ne da se odma ide u medije i kuka o tome, a igrač šalje na tribine.
Ove sezone daleko najviše odigranih minuta od svih nabrojanih, igra u najboljem klubu od svih nabrojanih i pruža daleko najbolje partije od svih nabrojanih. Uz to je i mlađi od svih nabrojanih, a glavna vaša argumentacija u korist Barbareza je da se svakako treba podmladiti reprezentacija... gdje šteka onda?