Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Oj ovog debila Lagumdzije spominje Sunjica kao nepotrebnog
ko je sve novinar, lik ne zna prepoznati kakav je koji igrac u pm

-
- Kontakt:
Ybt život, pa niko da pita za Hadžikadunića, Huseinbašića... Kaže Barba pogledajte na spisku ko koliko ima utakmica odigranih, pa je li on pogledao koliko Hadžija ima.
- invincible1921
- Kontakt:
Barbarez: Rumunija je "na papiru" tri stepenice iznad nas, ali se mi želimo vratiti neporaženi
Bruka i sramota sta izjavi covjek...ko da idemo u Lisabon a ne u Bukurest ekipi ciji je najbolji igrac u raspaloj Parmi..
Bruka i sramota sta izjavi covjek...ko da idemo u Lisabon a ne u Bukurest ekipi ciji je najbolji igrac u raspaloj Parmi..
=\_1921_/=
Je li on mislio na Amara Dedica ili Amara Memica? Ustvari svejedno je, jer ni jedan ne igra krilo.
Sta prica? Kako je dosao u Plzen gledao sam skoro svaku Memica i svaku koju sam gledao je odigrao na wingbacku. Dedic takodjer.
Sve vise pocinjem sumnjati da su Sergej i NoDi isti likovi.

Sve vise pocinjem sumnjati da su Sergej i NoDi isti likovi.

Selektor je 100 puta bolji nego ijedan novinar, sta ljudi pitaju brate mili i ne cudi sto se posvadja neko s njima 

I hladno niko nije upitao za Dennisa i Denisa
Sta kaze Barba Benjo svjetski kvalitet

Sta kaze Barba Benjo svjetski kvalitet

- invincible1921
- Kontakt:
Jes malo radikalno ali ako izgubi od rumunije ja bi mu nogu dao....ako nista radi bezobraluka
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
frajer je prso 1/1. Rumuni 3 stepenice na papiru bolji od nas, 3-4 igrača im igraju po arabiji, 4-5 igrača maksimalno sa ovog spiska je iz liga petice, i to je sve u italiji čini mi se klubovima koji su ispod sredine tabele, ostalo sve turska poljska i pripizdine slične tome. Da se odmah ogradim nije da je kod nas bolja situacija ali da bi bili 3 stepenice losiji od rumuna na papiru treba bar pola igrača da nam bude iz domaće lige... Kakve izjave svaka čast
Na osnovu čega su razni portali ove svoje zaposlenike nazvali novinarima? Pola pressa se priča o spisku, gdje je onaj ili ovaj, niko sa postavi konstruktivno pitanje i pita o bitnijim stvarima.
Sportsko novinarstvo u BiH treba ukinuti, osim Harisa Mrkonjića nemamo mi novinara.
Kod nas ae razglaba o trećem golmanu i igračima koji vjerovatno neće ni igrati.
Kakav sport takvu i novinari, daleko amaterski ispos nivoa. Upalite press ozbiljnijih reprezentacija pa pogledajte kako ae radi posao, idioti.
Sportsko novinarstvo u BiH treba ukinuti, osim Harisa Mrkonjića nemamo mi novinara.
Kakav sport takvu i novinari, daleko amaterski ispos nivoa. Upalite press ozbiljnijih reprezentacija pa pogledajte kako ae radi posao, idioti.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ovaj prvi novinar stvarno jede **** haj rusi samopouzdanje igraca prije jako bitne utakmice, *ebo te borac te *ebo netrebam nam ni jedan
-
- Kontakt:
Konjina i jeste za pokera samo,mada je i tu ****.
Razglaba se o nebitnim stvarima jer svako gura svoj tal.I ti kvazi novinari su uzeli pinku da pitaju zašto "njihovih" nema.A onaj gura svoj kvalitet iz Pafosa i sličnih.
Razglaba se o nebitnim stvarima jer svako gura svoj tal.I ti kvazi novinari su uzeli pinku da pitaju zašto "njihovih" nema.A onaj gura svoj kvalitet iz Pafosa i sličnih.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 14 mar 2025, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
stokastoka23 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:53frajer je prso 1/1. Rumuni 3 stepenice na papiru bolji od nas, 3-4 igrača im igraju po arabiji, 4-5 igrača maksimalno sa ovog spiska je iz liga petice, i to je sve u italiji čini mi se klubovima koji su ispod sredine tabele, ostalo sve turska poljska i pripizdine slične tome. Da se odmah ogradim nije da je kod nas bolja situacija ali da bi bili 3 stepenice losiji od rumuna na papiru treba bar pola igrača da nam bude iz domaće lige... Kakve izjave svaka čast
Više je mislio na to da su dugo zajedno i dišu kao jedno. Sam je naveo da nije bitno u kakvim klubovima igraju. Vidiš i sam da Barba veliki značaj pridaje tom voljnom momentu, pa mislim da su njegove riječi ka tome i usmjerene.Oni su klasični primjer onoga što je reprezentacija bez obzira kakvi su u klubovima. Naboj i voljni momenat je nevjerovatan kada igraju za reprezentaciju. To pokušavamo i mi ovdje uvesti, mogu reći da to nije bilo tako prije što se nas tiče. Sigurno da nije jednostavno to uvesti i da će uvijek biti pitanja što je neko tu, a neko nije. Naravno da imamo u cilju da dođemo do što više bodova. Rumunija je druga priča zbog tog naboja i kako oni ko država shvataju svoju reprezentaciju bez obzira da li su oslabljeni ili ne. Njihove izjave su da žele prvo mjesto i krenuli su euforično. Očekujem intenzivan duel gdje mi moramo biti frajeri i ako to budemo imat ćemo dobru šansu da to ostvarimo.
Nah1d je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:55Na osnovu čega su razni portali ove svoje zaposlenike nazvali novinarima? Pola pressa se priča o spisku, gdje je onaj ili ovaj, niko sa postavi konstruktivno pitanje i pita o bitnijim stvarima.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zasto Hadzikic? Zato sto je tu l, zasluzio je, radi, od pocetka je tu zasluzio je momak radom
kakvo objasnjenje hahahahhahahhahahahhahahahhaha
samo jos sto nije rekao pa eto jer mi se moze
jel ko pitao za hadziahmetovica ista?
kakvo objasnjenje hahahahhahahhahahahhahahahhaha

-
- Kontakt:
Ma izgubio se kod tog odgovora skroz, vidjelo se da mu nije dobroQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:58Zasto Hadzikic? Zato sto je tu l, zasluzio je, radi, od pocetka je tu zasluzio je momak radom
kakvo objasnjenje hahahahhahahhahahahhahahahhaha![]()

Nije niko.
Nije se spomenulo njegovo ime na pressici kao ni ime Dennisa i Denisa.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:58Zasto Hadzikic? Zato sto je tu l, zasluzio je, radi, od pocetka je tu zasluzio je momak radom
kakvo objasnjenje hahahahhahahhahahahhahahahhaha![]()
"Vi ste tako samouvjereni sa svojim pitanjima i mislite da sve znate a ne znate" - Sergej Barbarez, 14.03.2025.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
njemu treba uplatiti PR skolu neku sevap je
Jedini frajer koji je na prethodnim pressovima postavio normalna pitanja selekotru. Pogledaj sve press otkad je Barbarez selektor. Mi se svodimo na to ko je tu i sto onaj nije.Sheyi je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:57Nah1d je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:55Na osnovu čega su razni portali ove svoje zaposlenike nazvali novinarima? Pola pressa se priča o spisku, gdje je onaj ili ovaj, niko sa postavi konstruktivno pitanje i pita o bitnijim stvarima.
Kakav sport takvu i novinari, daleko amaterski ispos nivoa. Upalite press ozbiljnijih reprezentacija pa pogledajte kako ae radi posao, idioti.![]()
![]()
Zasto Hadzikic? Zato sto je dio tima i poznaje već sve reprezentativce. Zna se da neće nastupiti i nema smisla zvati nekoga da dolazi na jako bitno okupljanje da se upoznaje aa ekipom.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fuj.invincible1921 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:43Barbarez: Rumunija je "na papiru" tri stepenice iznad nas, ali se mi želimo vratiti neporaženi
Smjelije izjave daje selektor San Marina od ovog luzera.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Goalgetter
- Kontakt:
Nigdje se ne polemise oko pozicije treceg golmana kao kod nas. Uvijek je problem treci golman, pocevsi od Avdukica prije, pa na dalje.
Prije par mjeseci Nagelsmann je u Njemackoj pozvao Blaswicha (golmana RB-a) kao treceg golmana i obrazozlio sa tim da karakterno dobro utice na ekipu i zato je pozvan. Smjesna diskusija totalno ko je treci golman, kad pogledamo kroz historiju nikad se treci golman nije naigrao - da ne kazem, bas nikako.
Prije par mjeseci Nagelsmann je u Njemackoj pozvao Blaswicha (golmana RB-a) kao treceg golmana i obrazozlio sa tim da karakterno dobro utice na ekipu i zato je pozvan. Smjesna diskusija totalno ko je treci golman, kad pogledamo kroz historiju nikad se treci golman nije naigrao - da ne kazem, bas nikako.