Tačno, ali najveći poraz daleko bi bio izvuć pozitivan rezultat u gostima protiv Rumunije(remi ili pobjeda) pa onda to uprskat kiksom protiv ovih žohara.signalidunapark je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:20Mora, ali oni nam nikad nisu ležali, isto ko ni njihov veliki brat. Uvijek neko guzničarenje i provlačenje.fanatik19 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:17Spisak Kiprana.
Ova se utakmica MORA pobijediti!Kostakis Artymatas (Anorthosis), Giannis Satsias (APOEL), Konstantinos Laifis (APOEL), Pieros Sotiriou (APOEL), George Malekkidis (Apollon), Dimitris Dimitriou (Apollon), Charalambos Kyriakou (Apollon), Anderson Correia (Aris L.), Andreas Siikkis (Omonia Aradippou), Ioannis Kousoulos (Omonia Nicosia),
Loizos Loizou (Omonia Nicosia), Nikolas Panagiotou (Omonia Nicosia), Charalambos Charalambous (Omonia Nicosia), Andronikos Kakoullis (Omonia Nicosia), Kostas Pileas (Pafos), Neophytos Michael (Pafos), Ioannis Kosti (Levadiakos), Christos Sielis (Panetolikos), Ruel Sotiriou (Bristol),
Ioannis Pittas (CSKA Sofia), Grigoris Kastanos (Hellas Verona), Hector Kyprianou (Peterborough), Stelios Andreou (Charleroi), Joel Mol (Servette), Marinos Tzionis (UTA Arad), Stavros Gabriel (Zulte Waregem).
Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
-
- Kontakt:
Baš me interesuje kakav sastav on planira izvesti, a najviše me kopka šta će s napadačima, Džeko ne može dvije utakmice po 90 odraditi, u kojoj će ga iskoristiti, u kojoj ne.
Pobjeda mora biti imperativ svakako protiv Kipra, ali što kolega iznad reče, nikad nam nisu ležali. Još ako u Rumuniji ispušimo, moral pada, nabušiće nas i Kipar. Ali neću da mračim, valjda bude sve kako treba.
Je l' Kipar prvu igra protiv San Marina ili Austrije?
Pobjeda mora biti imperativ svakako protiv Kipra, ali što kolega iznad reče, nikad nam nisu ležali. Još ako u Rumuniji ispušimo, moral pada, nabušiće nas i Kipar. Ali neću da mračim, valjda bude sve kako treba.

Je l' Kipar prvu igra protiv San Marina ili Austrije?
Znajući nas.. u stanju smo to da odradimo. I dalje mi je teško "preboliti" kad su nas dobili u po Zenice 1:2
Ma strah me te utakmice baš haos. Samo da ne bude ne daj bože nešto kao pod Petevom protiv Kazahstanaca kući jer otprilike takav odnos snaga očekujem na terenu(iako su Kazahstanci mnogo ozbiljnija repka).
-
- Kontakt:
Poznata su 24 od 26 igrača na koje će se Mircea Lucescu osloniti u dvobojima protiv Bosne i Hercegovine i San Marina.
To uključuje 12 igrača iz domaćeg prvenstva i 12 iz inozemstva. Posljednja dva imena još nisu određena i ovise o oporavku Daniela Bîrligee (FCSB) i Denisa Alibeca (Farul). Ako se njih dvoje na vrijeme oporave, tada će se redom pozivati.
Popis od 12 igrača koji će biti pozvani iz Super lige:
FCSB: Ștefan Târnovanu, Mihai Popescu, Adrian Șut, David Miculescu, Florin Tănase
Rapid: Alexandru Pașcanu, Claudiu Petrila
Craiova: Nicușor Bancu, Alexandru Mitriță
CFR Cluj: Matei Ilie, Louis Munteanu
U Cluj: Alexandru Chipciu
I 12 stranaca :
Andrei Burcă (Baniyas), Vlad Dragomir (Pafos), Ianis Hagi (Rangers), Marius Marin (Pisa), Dennis Man (Parma), Horațiu Moldovan (Sassuolo), Florin Niță (Damac), Răzvan Marin (Cagliari), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Rus (Pisa).
Ključni igrač ciparskog Pafosa, veznjak Vlad Dragomir (25 godina) bit će pozvan po prvi put u reprezentaciju.
Još jedno relativno novo ime za reprezentaciju je Claudiu Petrila, 24-godišnji krilni napadač Rapida.
- PasodelMar
- Kontakt:
Ne vjerujem da ćemo ovaj put primiti dva gola, jer ćemo se braniti kompaktno sa linijom od 5 pozadi. Naprijed daj, šta daš. Igramo kod kuće i moglo bi se na sreću izvući x sa ovim kvazi selektorom.
Gledqo sam par puta ovaj Pafos radi Šunjića i nisam stekao dojam da je ovaj rom njihov ključni igrač. Rekao bih da je tamo Tanković alfa i omega.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:17Poznata su 24 od 26 igrača na koje će se Mircea Lucescu osloniti u dvobojima protiv Bosne i Hercegovine i San Marina.
To uključuje 12 igrača iz domaćeg prvenstva i 12 iz inozemstva. Posljednja dva imena još nisu određena i ovise o oporavku Daniela Bîrligee (FCSB) i Denisa Alibeca (Farul). Ako se njih dvoje na vrijeme oporave, tada će se redom pozivati.
FCSB: Ștefan Târnovanu, Mihai Popescu, Adrian Șut, David Miculescu, Florin Tănase
I 12 stranaca :
Andrei Burcă (Baniyas), Vlad Dragomir (Pafos), Ianis Hagi (Rangers), Marius Marin (Pisa), Dennis Man (Parma), Horațiu Moldovan (Sassuolo), Florin Niță (Damac), Răzvan Marin (Cagliari), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Rus (Pisa).
Ključni igrač ciparskog Pafosa, veznjak Vlad Dragomir (25 godina) bit će pozvan po prvi put u reprezentaciju.
Još jedno relativno novo ime za reprezentaciju je Claudiu Petrila, 24-godišnji krilni napadač Rapida.
Sumnjam da će ići sa 5 pozadi.. ako bude išao, po meni je to greška. Ove treba napasti, pa u kakvom god stanju ih dočekamo.PasodelMar je napisao/la: ↑13 mar 2025, 17:00Ne vjerujem da ćemo ovaj put primiti dva gola, jer ćemo se braniti kompaktno sa linijom od 5 pozadi. Naprijed daj, šta daš. Igramo kod kuće i moglo bi se na sreću izvući x sa ovim kvazi selektorom.
Ono što me brine je upravo ta zadnja linija. Nadam se da će Dedić i Kolašinac biti spremni. Inače nam ne gine barem 1 komad.
Šta misliš kako ćemo protiv Rumunije izaći

- PasodelMar
- Kontakt:
Protiv Rumunije nemam šta misliti, tu ide 5-3-2 sa Demirovicem i Dzekom u napadu. Gigovic Tahirovic Sunjic veza, a očekujem Dedica kao lijevog wing-backa. Štoperi Kolasinac-Katić-Barisic. Desni wing-back Gazibegovic. Bolje da si me pitao šta bih ja izveo, nego šta će bitiHariTz je napisao/la: ↑13 mar 2025, 17:06Sumnjam da će ići sa 5 pozadi.. ako bude išao, po meni je to greška. Ove treba napasti, pa u kakvom god stanju ih dočekamo.PasodelMar je napisao/la: ↑13 mar 2025, 17:00Ne vjerujem da ćemo ovaj put primiti dva gola, jer ćemo se braniti kompaktno sa linijom od 5 pozadi. Naprijed daj, šta daš. Igramo kod kuće i moglo bi se na sreću izvući x sa ovim kvazi selektorom.
Ono što me brine je upravo ta zadnja linija. Nadam se da će Dedić i Kolašinac biti spremni. Inače nam ne gine barem 1 komad.
Šta misliš kako ćemo protiv Rumunije izaći![]()

Treba Ovoga Belju iz Rapida u Repku dovesti sredit mu papire Mamic to more srediti
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Šuko komentira prvu, a Spaho drugu tekmu 

Mislim da je najbolja formacija 1-9-Truhlo 

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Ivan Basic ove sezone ima niz od 19 utakmica bez pobjede od toga 14 poraza i 5 remija. Klub ubjedljivo posljednji na tabeli i opet dobije poziv ispred Huseinbasica strasno. Kako igrac koji ne zna za pobjedu skoro godinu dana moze pomoci reprezentaciji
Pa on je zapravo najidealniji igrac za reprezentacije, njemu je poraz normalna pojava i ne potrese ga uopste jer se pomirio s tom cinjenicom a kao takav se super uklapa u nasu repkuadrenaline323 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:51Ivan Basic ove sezone ima niz od 19 utakmica bez pobjede od toga 14 poraza i 5 remija. Klub ubjedljivo posljednji na tabeli i opet dobije poziv ispred Huseinbasica strasno. Kako igrac koji ne zna za pobjedu skoro godinu dana moze pomoci reprezentaciji

Meni bi jos gora stvar bila da i njeg nije pozvao s obzirom da ih je nakon Benje i Armina najvise koristio u LN od svih veznjaka tjst njega i Huseinbasica. Realnost je svakako da je Denis trebao dobiti poziv a Ivan ostat na prosirenom ali ko te pita sad, bilo proslo i tjt

-
- Kontakt:
hahaha upravu si ima taj gubitnicki mentalitet za razliku od Huseinbasicafanatik19 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:57Pa on je zapravo najidealniji igrac za reprezentacije, njemu je poraz normalna pojava i ne potrese ga uopste jer se pomirio s tom cinjenicom a kao takav se super uklapa u nasu repkuadrenaline323 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:51Ivan Basic ove sezone ima niz od 19 utakmica bez pobjede od toga 14 poraza i 5 remija. Klub ubjedljivo posljednji na tabeli i opet dobije poziv ispred Huseinbasica strasno. Kako igrac koji ne zna za pobjedu skoro godinu dana moze pomoci reprezentaciji![]()
Meni bi jos gora stvar bila da i njeg nije pozvao s obzirom da ih je nakon Benje i Armina najvise koristio u LN od svih veznjaka tjst njega i Huseinbasica. Realnost je svakako da je Denis trebao dobiti poziv a Ivan ostat na prosirenom ali ko te pita sad, bilo proslo i tjt![]()
U ove dvije utakmice :BlackRiver1987 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 16:13Ovdje ljudi jos porede gdje ko igra, kao da je bitno.
Mi jos nismo prihvatili cinjenicu da smo zadnjih pot evropskog fudbala. To ce biti jasno nakon ovih kvalifikacija.
Rumuni nas deru. Kipar ako izvucemo bod kod kuce, bice uspjeh.
0 bodova - katastrofa i kraj kvalifikacija odmah
1 bod - (čitaj pod 0 bodova)
2 boda - neloše, ali nije zadovoljavajuće
3 boda - ok, daje nadu za nastavak kvalifikacija
4 boda - odlično, svi bi potpisali ovo realno
6 bodova - savršenstvo, ali i naučna fantastika.
Pitanje je šta ovaj tim može. Po meni, 4 boda se moraju osvojiti. Ako Kipar ne mogu nabušiti u Zenici uz podršku navijača koja neće nikad izostati, nek ne izlaze na teren.
Sa Rumunima će biti teško, al uz dobru i kvalitetnu predstavu mogu do boda valjda. To bi bilo zadovoljavajuće itekako. Pobjeda bi im odmah dala krila i ne sumnjam da bi tek onda isprašili Kiprane kako Bog zapovjeda.

Odlicna analiza.Sagrotan je napisao/la: ↑14 mar 2025, 13:18U ove dvije utakmice :BlackRiver1987 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 16:13Ovdje ljudi jos porede gdje ko igra, kao da je bitno.
Mi jos nismo prihvatili cinjenicu da smo zadnjih pot evropskog fudbala. To ce biti jasno nakon ovih kvalifikacija.
Rumuni nas deru. Kipar ako izvucemo bod kod kuce, bice uspjeh.
0 bodova - katastrofa i kraj kvalifikacija odmah
1 bod - (čitaj pod 0 bodova)
2 boda - neloše, ali nije zadovoljavajuće
3 boda - ok, daje nadu za nastavak kvalifikacija
4 boda - odlično, svi bi potpisali ovo realno
6 bodova - savršenstvo, ali i naučna fantastika.
Pitanje je šta ovaj tim može. Po meni, 4 boda se moraju osvojiti. Ako Kipar ne mogu nabušiti u Zenici uz podršku navijača koja neće nikad izostati, nek ne izlaze na teren.
Sa Rumunima će biti teško, al uz dobru i kvalitetnu predstavu mogu do boda valjda. To bi bilo zadovoljavajuće itekako. Pobjeda bi im odmah dala krila i ne sumnjam da bi tek onda isprašili Kiprane kako Bog zapovjeda.![]()

Znam da imaju nekih povreda, ali zasto nema Comana iz Cagliaria na spisku?Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:17Poznata su 24 od 26 igrača na koje će se Mircea Lucescu osloniti u dvobojima protiv Bosne i Hercegovine i San Marina.
I 12 stranaca :
-
- Kontakt:
I on je povrijeđen.emir012 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:48Znam da imaju nekih povreda, ali zasto nema Comana iz Cagliaria na spisku?Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:17Poznata su 24 od 26 igrača na koje će se Mircea Lucescu osloniti u dvobojima protiv Bosne i Hercegovine i San Marina.
I 12 stranaca :
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Sheyi, Zglavkar i 52 gosta.