Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Vise ovdje ljudi spominju otcjepljenje nego ovaj nenormalni Dodik. Da ne zivim u RS, pomislio bih kako kamioni sa oruzjem vec pristizu i dijele se po gradovima. Ne znam samo od koga ocekujete da brani Dodika i da svoj zivot zrtvuje za njega. Ono, ne sporim, sigurno ima i takvih ludaka, ali ne vjerujem da ih je puno.
Frajer cuva svoje dupe i svoje bogatstvo, ne bori se on ni za kakvo otcjepljenje. A u tome ga podrzavaju samo njegovi poltroni + Vucic, kojem bi uskoro mogli biti odbrojani dani.
Samo da ne dodje do sukoba u subotu, a s obzirom na to kakvu bagru dovlaci Vucko u Beograd, lako je moguce. I narocito jer on najavljuje sukobe, iako su svi protesti prosli mirno. Sve vuce ka tome da ce napraviti sukob, a nakon toga vjerovatno pohapsiti sve opozicione politicare. Samo da ne padne mrtva glava medju tom djecom.
Frajer cuva svoje dupe i svoje bogatstvo, ne bori se on ni za kakvo otcjepljenje. A u tome ga podrzavaju samo njegovi poltroni + Vucic, kojem bi uskoro mogli biti odbrojani dani.
Samo da ne dodje do sukoba u subotu, a s obzirom na to kakvu bagru dovlaci Vucko u Beograd, lako je moguce. I narocito jer on najavljuje sukobe, iako su svi protesti prosli mirno. Sve vuce ka tome da ce napraviti sukob, a nakon toga vjerovatno pohapsiti sve opozicione politicare. Samo da ne padne mrtva glava medju tom djecom.
-
- Kontakt:
Bivol na narodnoj skupštini laže da mu je određen pritvor samo da potpali svoje bolesnike. Dokle ide to ludilo? 

Ma stipu zelene botove. Forum i komentari nisu slika društva.dscile je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:59Vise ovdje ljudi spominju otcjepljenje nego ovaj nenormalni Dodik. Da ne zivim u RS, pomislio bih kako kamioni sa oruzjem vec pristizu i dijele se po gradovima. Ne znam samo od koga ocekujete da brani Dodika i da svoj zivot zrtvuje za njega. Ono, ne sporim, sigurno ima i takvih ludaka, ali ne vjerujem da ih je puno.
Realno nista lik nije izjavio,samo hoce povratak na izvorni deyton.Protiv cega se borimo vec mjesecima?,vratimo se svojim obavezama,voljno! 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Decenijama su Srbi, Hrvati i Bošnjaci gajili bratstvo i jedinstvo, ali samo jedan narod je vjerovao u to, pogodite koji? I kako je taj narod završio? Silovan, protjeran, zatvoren, ubijen, mučen i uveliko uništen.
Jednom su naši bili naivni i uvijek treba vjerovati da su oni spremni ratovati za svoje luđake. Historija je najbolja učiteljica.
Moj djed rahmetli odlazi u Potočare toga krvavog jula i poručuje nama svima " ne brinite se, spasit će me moji Ratkovljani".. odnosno njegovi kumovi i komšije iz komšijskog sela. Šta mislite ko ga je odvojio i zaklao u Potočarima?
Izvinite gospodo ali ja njima ništa ne vjerujem, ali vjerujem da vole svoje ludake koji ih predvode.
Jednom su naši bili naivni i uvijek treba vjerovati da su oni spremni ratovati za svoje luđake. Historija je najbolja učiteljica.
Moj djed rahmetli odlazi u Potočare toga krvavog jula i poručuje nama svima " ne brinite se, spasit će me moji Ratkovljani".. odnosno njegovi kumovi i komšije iz komšijskog sela. Šta mislite ko ga je odvojio i zaklao u Potočarima?
Izvinite gospodo ali ja njima ništa ne vjerujem, ali vjerujem da vole svoje ludake koji ih predvode.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
'Samo njegovi poltroni' i 'samo Vučić',
koliko besmislena izjava.
koliko besmislena izjava.

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Najjaci pasha na dunjaluku"Ostali su recidivi Bidenove administracije, kao što je ovo 'izlijetanje' Marca Rubija. Državni sekretar je moćna, jedna od najmoćnijih funkcija. Ono što ja znam jeste da u Americi postoji neprikrosnoven predsjednik, to je najviša moć. Slijedi državni sekretar, pa sekretar za nacionalnu bezbjednost, pa čak i predsjedavajući Kongresa i Senata, pa onda potpredsjednik SAD-a. To je bilo kada je predsjednik bio moćan. Da li je Rubio drugi čovjek američke administracije? Ja vam kažem da nije", rekao je Dodik.
Ovdje je važno napomenuti da je Rubio, u sferi vanjskih poslova, apsolutno drugi čovjek SAD-a, odmah iza Trumpa kao predsjednika. Kao lider State Departmenta, njegove poruke su odraz vanjske politike koju provodi Bijela kuća.
Pored toga, a što je još važnije napomenuti, Rubio ne može s pozicije državnog sekretara slati poruke koje nisu u skladu sa stavovima Bijele kuće, a kako je on imenovanje Donalda Trumpa, i to jedno od prvih, nemoguće je govoriti o "recidivima" Bidenove administracije, čijih kadrova nema na pozicijama koje učestvuju u procesu pravljenja vanjske politike.

....sve drugo će proći!
Bogami se oglasi i šef američke delegacije u NATO-u..nije mala stvar. Nakon Rubia do sada najveca pozicija koja se oglasila uz Rutea(Nato) takodjer...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Moraju poduzeti konkretne mjere.
Okej je ovo što piše, sve stoji ali mora se nešto i uraditi. Nemaju šta više čekati. Zar ne vide da je ovaj bolesni bivol toliko lud da je počeo i Rubia ponižavati?
Ništa se ne mora. Ja sam ponosan na naše, kako lagano i smireno čekaju, razmišljaju i donose na kraju promišljene odluke. Cijeli svijet vidi šta rade Dodik i klapa u RS-u, oni nemaju ni podršku vlastitog naroda kamoli svjetskih sila i njihovih predstavnika. Koprcanje i brukanje neka traje, naš odgovor i odgovor onih koji su uz nas će biti jak i konačan.MarcoBorriello je napisao/la: ↑13 mar 2025, 17:43Moraju poduzeti konkretne mjere.
Okej je ovo što piše, sve stoji ali mora se nešto i uraditi. Nemaju šta više čekati. Zar ne vide da je ovaj bolesni bivol toliko lud da je počeo i Rubia ponižavati?
Fali Dodari haver Bake trenutno.Sagrotan je napisao/la: ↑13 mar 2025, 18:11Ništa se ne mora. Ja sam ponosan na naše, kako lagano i smireno čekaju, razmišljaju i donose na kraju promišljene odluke. Cijeli svijet vidi šta rade Dodik i klapa u RS-u, oni nemaju ni podršku vlastitog naroda kamoli svjetskih sila i njihovih predstavnika. Koprcanje i brukanje neka traje, naš odgovor i odgovor onih koji su uz nas će biti jak i konačan.MarcoBorriello je napisao/la: ↑13 mar 2025, 17:43Moraju poduzeti konkretne mjere.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Sto vise pratim ovu temu preko foruma sve mi je manje jasno o čemu se ovdje radi. Mi zivimo u zemlji koja je definisana Dejtonakim sporazumom kojim je završen rat. Postoji balans i status kvo i suživot normalan u svakom kutku ove zemlje.
Ovo lici na pravno političko zatezanje konopca i to je sve, bilo kakav rat, borba ili pobjeda jednog naroda nad drugim treba da bude izbačena iz riječi i misli, a o tome se izgleda ne prestaje. Pravni elementi države imaju svoje instrumente, i stranci koji su garanti bezbjezbnosti i funkcije države su svjesni njene nemoci, kako izgleda sada, oni će poduprijeti nejaku ruku države iza koje stoje i to je to . Stvari će da funkcionišu kao i do sada, institucije da rade, jer ti ljudi koji rade imaju kredite i zivote. Republika Srpska, kako god je bilo ko percipirao, je ugovoreni kontrukt i stabilan element unutar Bosne i Hercegovina, takodje samo neko zlonamjeran bi pokusao i tu nesto da uređuje mimo onoga sto je Dejtonom ugovoreno.
Puno bitnija stvar je nacin na koji se odnosimo prema ovome sto vec imamo, bojkot trgovinski lanaca, slamanje kartela u maloprodaji i korupcije.
Ogromna količina energije se ulaze u stvar koja izgleda prilično čisto.
Ovo lici na pravno političko zatezanje konopca i to je sve, bilo kakav rat, borba ili pobjeda jednog naroda nad drugim treba da bude izbačena iz riječi i misli, a o tome se izgleda ne prestaje. Pravni elementi države imaju svoje instrumente, i stranci koji su garanti bezbjezbnosti i funkcije države su svjesni njene nemoci, kako izgleda sada, oni će poduprijeti nejaku ruku države iza koje stoje i to je to . Stvari će da funkcionišu kao i do sada, institucije da rade, jer ti ljudi koji rade imaju kredite i zivote. Republika Srpska, kako god je bilo ko percipirao, je ugovoreni kontrukt i stabilan element unutar Bosne i Hercegovina, takodje samo neko zlonamjeran bi pokusao i tu nesto da uređuje mimo onoga sto je Dejtonom ugovoreno.
Puno bitnija stvar je nacin na koji se odnosimo prema ovome sto vec imamo, bojkot trgovinski lanaca, slamanje kartela u maloprodaji i korupcije.
Ogromna količina energije se ulaze u stvar koja izgleda prilično čisto.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A daj ba šta je ovo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Evo efendija širi paniku o pozivima za mobilizaciju u Šamcu
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Odlicno

Cirkus

Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 13 mar 2025, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
....sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 9 gostiju.