Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ima ovdje par tipova koji bi najradije da neko pogine pa da krene sranje. Isti ti bi prvi pobjegli.
GGMU
Ima ljudi koji su navijali kad je krenula korona da se ljudi počnu pretvarat u zombije jer su to gledali na TV. Tako i u vezi sukoba.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Iskreno, mislim da je plan probosanskih stranaka apsolutno nebitan/ne postoji. Oni rade ono što im se kaže. MZ ih je i dovela i drži na vlasti. Nisu oni plaho sposobni, dokazali su to više puta. Sve aktivnije se traže sankcije i privođenje Dodika i u EU i u US. Hoće li slati EUFOR, sumnjam. Više naginju nekim suptilnijim metodama
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Kakav bolan stres...nisam ga imao 92 zasto bih sada.
Ima ovdje ljudi koji su u predhodnoj agresiji izgubili sve, i mole Boga da se nesto desi da se vrati milo za drago.
Ako ce nesto bit muslim na sukob nema sta, treba bit pripremljen. Cetnicima nevjerujem
- relativizam
- Kontakt:
samo kod nas rodjena mostarka moze pricati o turskoj i o izbornom zakonu i blatiti drzavu a biti ispred drzave na budzetu u Franckuskoj pa i Spaniji
Željana Zovko (Mostar, 25. ožujka 1970.) je bosanskohercegovačka i hrvatska političarka, bivša veleposlanica BiH u Francuskoj, Španjolskoj i Italiji, te zastupnica iz Republike Hrvatske u Europskom parlamentu iz redova Hrvatske demokratske zajednice (EPP).
Željana Zovko (Mostar, 25. ožujka 1970.) je bosanskohercegovačka i hrvatska političarka, bivša veleposlanica BiH u Francuskoj, Španjolskoj i Italiji, te zastupnica iz Republike Hrvatske u Europskom parlamentu iz redova Hrvatske demokratske zajednice (EPP).
Kad je cujem ni igraci mi se vise ne praterelativizam je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:47samo kod nas rodjena mostarka moze pricati o turskoj i o izbornom zakonu i blatiti drzavu a biti ispred drzave na budzetu u Franckuskoj pa i Spaniji
Evo dva, tri dana laje podmuklo u ovakvoj situaciji
Jede **** neprestano o nekoj ravnopravnosti, a Hercegovinu Hdz kontrolise
Koji je to Hrvat ugrozen svi su na velikim pozicijama, ugrozeni su samo oni sto se ne ulizuju Hdz
Ne znaju ovi nasi odgovoriti adekvatno, a ima argumenata da joj se zacepe usta za sva vremena
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- VensanKasel
- Kontakt:
Nodi brate kad će roštilj ?NoDi80 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:24Kad je cujem ni igraci mi se vise ne praterelativizam je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:47samo kod nas rodjena mostarka moze pricati o turskoj i o izbornom zakonu i blatiti drzavu a biti ispred drzave na budzetu u Franckuskoj pa i Spaniji
Koji je to Hrvat ugrozen svi su na velikim pozicijama, ugrozeni su samo oni sto se ne ulizuju Hdz
Ne znaju ovi nasi odgovoriti adekvatno, a ima argumenata da joj se zacepe usta za sva vremena
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
U nedjelju imam goste iftar ovo onoVensanKasel je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:29Nodi brate kad će roštilj ?NoDi80 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:24Kad je cujem ni igraci mi se vise ne praterelativizam je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:47samo kod nas rodjena mostarka moze pricati o turskoj i o izbornom zakonu i blatiti drzavu a biti ispred drzave na budzetu u Franckuskoj pa i Spaniji
Ako bude lijepo vrijeme ima da zamirsu cevapi u bezirku
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Doći ce i oni na red.
Ko misli da Zapad nema jasan uvid u političko-ekonomske prilike BiH, u velikoj je zabludi.
Dovoljno je pogledati Izvještaj EU Komisije. Taj radni dokument izlazi krajem kalendarske godine i pruža detaljnu analizu cjelokupnog stanja BiH. Bolje nas poznaju već neke domaće institucije.
Ko misli da Zapad nema jasan uvid u političko-ekonomske prilike BiH, u velikoj je zabludi.
Dovoljno je pogledati Izvještaj EU Komisije. Taj radni dokument izlazi krajem kalendarske godine i pruža detaljnu analizu cjelokupnog stanja BiH. Bolje nas poznaju već neke domaće institucije.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VensanKasel
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:35U nedjelju imam goste iftar ovo onoVensanKasel je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:29Nodi brate kad će roštilj ?NoDi80 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:24
Kad je cujem ni igraci mi se vise ne prate
Ako bude lijepo vrijeme ima da zamirsu cevapi u bezirku

Tako je buraz , samo uživaj .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Sada pricam sa kolegom iz Beograda, probao da kupi EUR nigdje niti u jednoj mjenjacnici nema EUR. Nesto se ocito valja opasno ....
- napoleon72
- Kontakt:
U prevodu, nece niko niz vodu s budalom.Održali smo danas sastanak ovdje. Dobili smo poruku jasnu da ljudi koji tamo rade su svjesni činjenice da su izabrani kao predstavnici srpskog naroda i da će obavljati posao najbolji za sve ali vodeći računa o srpskim interesima. Razgovarali smo i o mogućem razvoju situacije. Nema nikakve fame, mi ćemo tamo svjesno raditi. Mi znamo naše odgovornosti", kazao je.
Na poseban upit novinara o napuštanju državnih institucija začudio se i prokomentarisao je "pustite vi to, vi napravite famu o tome" pa dodao:
"Ima vremena, ženo (obraćajući se novinarki). Nismo se tačno dogovorili kad ćemo izaći, a kad se dogovorimo tebe ću sat vremena prije obavijestiti. Izaćemo jednog dana i kad odemo više se nikad nećemo vratiti", kazao je.

Ovako bi bilo i da formira VRS. Dobio bi 10ak regruta maksimalno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
E to je prava vanredna situacija. Posjetitelji radi sigurnosti otkazuju dolaske, banke povlace pare, samo se o jednom datumu prica. Kod nas bi ljudi dizali uzbunu i opstu mobilizaciju a stanje najnormalnije, nekidan mi iskace oglas za posao, neka talijanska firma otvara halu za 300 radnika u Laktasima. Ryanair planira otvorit svoju bazu na sarajevskom aerodromu. Puni gradovi turista. Sta je tu vanredno?kladionicar30 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:04Sada pricam sa kolegom iz Beograda, probao da kupi EUR nigdje niti u jednoj mjenjacnici nema EUR. Nesto se ocito valja opasno ....
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nema to veze sa nama. Subota će da gori nevezano za bilo kakva dešavanja o Dodikukladionicar30 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:04Sada pricam sa kolegom iz Beograda, probao da kupi EUR nigdje niti u jednoj mjenjacnici nema EUR. Nesto se ocito valja opasno ....
Nebojša Vukanović ministar sigurnosti.
E kakav će to da bude šou ako ga izaberu.

E kakav će to da bude šou ako ga izaberu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dabogda ti u kući bio rat, keru zenički raspali. Pardon, zenićki.
Gledao sam sinoc malo ono zasjedanje EU i pojma niko nema sta se tačno dešava osim da je Dodik Putinov igrač i da ugrožava mir, jedino ko detaljno zna šta se dešava su Amerikanci što je zabrinjavajuće jer mi smo utroba EU, granica njihova, stvara im se ruska paradržava na granici.Asteriks je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:47Doći ce i oni na red.
Slusam parlamentarca iz Češke, moli kaze pomozimo Bosni ja sam ko dijete kao i vi svi gledao na TV one žice, logore, izgladnjivanje i genocid i bojao se a sada opet nakon 30 godina isti ljudi prave probleme itd. Ali ni on ne zna kakve probleme. Da je u toku drzavni udar i da se odgovorni ne mogu privesti drzavnim institucijama. Sipa od 27.02 nijednu akciju ni djelovanja nema na podrucju entiteta RS.
Dok naprimjer kada vidim pismo ili obraćanje američkih diplomata, senatora, kongresmena i co, tačno napisu u detalj sta se dešava mada i oni od danas kasne jer nakon usvajanja nacrta gdje se omogućava osnivanje vojske i pravo sa odcjepljenje moraju jos 10x biti oštriji i pritiskom na EU hitno narediti djelovanje Eufora.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- relativizam
- Kontakt:
ma ne znaju cesi sta se desava neka pitaju forumase ovdje,skontat ce i cesi da je ovo sve paravan da se nista ne desava i da je sve uredu,institucije rade svoj posaoavenija je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:32Gledao sam sinoc malo ono zasjedanje EU i pojma niko nema sta se tačno dešava osim da je Dodik Putinov igrač i da ugrožava mir, jedino ko detaljno zna šta se dešava su Amerikanci što je zabrinjavajuće jer mi smo utroba EU, granica njihova, stvara im se ruska paradržava na granici.Asteriks je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:47Doći ce i oni na red.
Slusam parlamentarca iz Češke, moli kaze pomozimo Bosni ja sam ko dijete kao i vi svi gledao na TV one žice, logore, izgladnjivanje i genocid i bojao se a sada opet nakon 30 godina isti ljudi prave probleme itd. Ali ni on ne zna kakve probleme. Da je u toku drzavni udar i da se odgovorni ne mogu privesti drzavnim institucijama. Sipa od 27.02 nijednu akciju ni djelovanja nema na podrucju entiteta RS.
Dok naprimjer kada vidim pismo ili obraćanje američkih diplomata, senatora, kongresmena i co, tačno napisu u detalj sta se dešava mada i oni od danas kasne jer nakon usvajanja nacrta gdje se omogućava osnivanje vojske i pravo sa odcjepljenje moraju jos 10x biti oštriji i pritiskom na EU hitno narediti djelovanje Eufora.
Prelistaj nekad npr. Izvještaj EU Komisije za BiH 2023.avenija je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:32Gledao sam sinoc malo ono zasjedanje EU i pojma niko nema sta se tačno dešava osim da je Dodik Putinov igrač i da ugrožava mir, jedino ko detaljno zna šta se dešava su Amerikanci što je zabrinjavajuće jer mi smo utroba EU, granica njihova, stvara im se ruska paradržava na granici.Asteriks je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:47Doći ce i oni na red.
Ovako mlatite praznu slamu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.